Enes Batur amcasıyla neden kavga etti? Enes Batur'un amcasına küfür ettiği anlar

Sosyal medyadaki videolarıyla tanınan ve ardından çektiği filmle sinemada da şansını deneyen Enes Batur'un "Amcama psikolojik kışkırtma" ismiyle paylaştı. Enes Batur amcasıyla neden kavga etti? Enes Batur'un amcasına küfür ettiği anlar...

Enes Batur amcasıyla neden kavga etti? Enes Batur'un amcasına küfür ettiği anlar
Son Güncelleme: 14 Şubat 2020 Cuma 11:49
20 Ekim 2018 Cumartesi 16:57

Enes Batur amcasıyla neden kavga etti? Enes Batur'un amcasına küfür ettiği anlar

Sosyal medya fenomeni olarak özellikle YouTube’da videolar paylaşan ve bu sayede ciddi bir kazanç elde eden Enes Batur, amcası Murat Sungurtekin’e küfür ettiği bir videoyu sosyal medyada paylaştı.

Amcası Murat Sungurtekin, Enes Batur'un kendisine ettiği küfürlere dayanamayıp videonun sonunda ağladı.

Batur’un bu videosu ve videoda amcasına sarf ettiği sözler sosyal medyada tepki gördü. Videonun sonunda şaka yaptığını belirten Batur, amcasının gözyaşlarını da çekti. Batur ile ilgili sosyal meydada, “Arkadaş cebi iki lira gören bir kişi de kendini Allah zannetmesin”, “Bu herifin izleyici kitlesinin büyük kısmı çocuklar. Anne babalar az dikkat edin çocuğunuz kimi takip ediyor”, “Yazık gerçekten” gibi yorumlar yapıldı.

Ayrıca gizli çekilen videoda Batur’un amcasına, “Sen adam olsan, bir işe yarasan, en azından karın güzel olur, 200-300 kilo olmaz. Salak salak hareket etme. Sen adam mısın? Adana’da neydin, ne oldun?” gibi sözler sarf ettiği duyuluyor.

Enes Batur amcasıyla neden kavga etti? Enes Batur'un amcasına küfür ettiği anlar

Enes Batur amcasıyla neden kavga etti? Enes Batur'un amcasına küfür ettiği anlar...

 

Enes Batur'un amcası Murat Sungurtekin kimdir?

Sosyal medya fenomeni Enes Batur'un amcasıdır. 2018 tarihinde YouTuber olmaya karar vermiştir.  YouTube'a 12 Ocak 2018 tarihinde katılmıştır.  Amcası YouTube videosunu ise bugün yükledi. Amcasının YouTube sevgisi kullanıcıların ''Enes Batur amcasının reklamını yapıyor?' diye düşünmelerine sebep oldu.

Enes Batur kimdir?


Enes Batur 9 Nisan 1998 doğumludur ve Antalya'da yaşamaktadır. Herkes onu Enes Batur olarak bilse de asıl adı Enes Batur Sungurtekin.

Açtığı Youtube kanalında yayınladığı komik videolarla sosyal medyada epeyce bir üne kavuşan Enes Batur'un Youtube kanalı 2 milyon 700 bin takipçiyi yakaladı.

Youtube'da bilgisayar ve konsol oyunları hakkındaki inceleme videoları ile üne kavuşan Enes Batur ebeveynlerin ise korkulu rüyası. Ebeveynler Enes Batur'un genç yaştaki takipçilerine çeşitli küfürler öğretmesinden şikayetçi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar