Endonezya'da orangutanlar seks işçisi olarak kullanılıyor - Hayvan Genelevleri nedir?

Evrim Ağacı sitesinde yer alan habere göre Endonezya'da orangutanlar seks işçisi olarak kullanılıyor ve her gün dişi orangutanlara tecavüz ediliyor. Endonezya'da orangutanlar seks işçisi olarak kullanılıyor - Hayvan Genelevleri nedir? detayları haberimizde.

Endonezya'da orangutanlar seks işçisi olarak kullanılıyor - Hayvan Genelevleri nedir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:55
15 Ağustos 2018 Çarşamba 11:16

Endonezya'da orangutanlar seks işçisi olarak kullanılıyor - Hayvan Genelevleri nedir?

Endonezya'da orangutanların insanların seks düşkünlükleri için tecavüz edilmek üzere satıldığı iddia edildi.

İnsanlar, "hayvan genelevleri" gibi bir terime can vermektedir. Bu, insan türü için akıl almaz derecede aşağılayıcı olduğu nitelendiriliyor. 

Bu konuda birçok hayvansever kuruluşun girişimleri olmuştur, ancak henüz tam bir başarıya ulaşılabilmiş değildir. Endonezya ve Malezya'ya özgü türler olan orangutanlar, günümüzde halen tecavüze uğramakta ve parayla satılmaktadırlar.

Diğer hayvanların, insan türü tarafından horgörülmesine, aşağılanmasına, kullanılmasına, haklarına tecavüz edilmesine izin vermeyin! adlı kampanya sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı. 

Hayvan Genelevleri

Danimarka’da hayvan kerhaneleri tam anlamıyla yasal, bir hayvana  tecavüz  etmenin hiçbir cezai karşılığı yok.

Danimarka ve Norveç’teki yasal düzenlemeler, insanın hayvanla cinsel ilişkiye girmesiyle ilgili yasal hakları konusunda oldukça açık. Yasa böyle bir ilişkiye girmenin son derece yasal olduğunu, tek itirazın ilişkiye girilen hayvanın acı çekmesi olduğunu söylüyor. 24timer isimli Danimarka gazetesine göre, yasadaki bu ilginç boşluk insanların hayvanlarla seks yapmak için para ödediği bir iş dalının ortaya çıkmasına yol açtı.

BREZİLYA
18 Eylül 2012 tarihinde bir köpek Brezilya’daki bir benzin istasyonunda tecavüze uğradı. İnsanlar çığlıkları duyunca polisi aradı.
Odaya girdiklerinde polisler her yerinde kan olduğunu, zavallı köpeğin durumunun hiç iyi olmadığını gördü. Köpek hemen hastaneye kaldırıldı, çok fazla kanaması vardı, iç organları parçalandığı için kanama durdurulamıyordu.

Hayvan refahı grubu Associações AAPA, Amigos do Canil e SOS Bicho de Rua imza toplayarak şu anda serbest olan tecavüzcünün ağır cezaya çarptırılmasını istedi.

BORNEO
Michael Mountain tarafından yazılan yazı hayvan genelevleri ya da hayvanlarla cinsel ilişkiye giren insanlarla ilgili…Yukarıdaki resimdeki hayvan, yazıda sözü edilen Pony. Pony söz konusu köyde fuhuş amaçlı çalıştırılıyor. 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar

Seda Çelik En beğenilen yorum
Allahım kıyamet kopsun artık yeter 😢😢