En iyi arayan numara sorgulama uygulamaları hangileri?

Gecenin bir vakti telefonununuzun anlamsız bir şekilde çalıp numarasının kime ait olduğu bilinmeyen numaralarla karşı karşıya kaldıysanız en iyi arayan numara sorgulama uygulamalarının hangileri olduğunu hemen öğrenin.

En iyi arayan numara sorgulama uygulamaları hangileri?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:51
1 Aralık 2018 Cumartesi 09:00

Son dönemlerde artan belirsiz telefon aramalarından sonra arayan kim, arayan sorgulama uygulamaları popüler oldu. BU programlar sayesinde sizi rahatsız eden ve ısrarla arayan kişilerin kim olduğunu hemen öğrenebilirsiniz. Nasıl mı? İşte en iyi arayan numara sorgulama uygulamaları..

Arayan kim öğren, sorgula, bilinmeyen numaraların kime ait olduğunu öğren ve rahatsız eden numaraları engelleyin. Son zamanlarda android ve iOS akıllı mobil cihazlarının artması üzerine birçok şirket ve firma otomatik aramalar ve mesaj gönderimleri yapıyor. Bu durumdan rahatsız olan kullanıcılar için geliştirilen android ve iOS uyumlu arayan numara kim öğren uygulamaları arasında en iyilerini sizler için seçtik.

Son zamanlarda reklam içerikli rahatsız eden aramaları engellemek ve arayanın kimliğini ücretsiz öğrenmek için geliştirilen android uygulamasıdır. Arayan kişinin numarasının kime ait olduğunu İsim ve Soyisim belirtmenin yanı sıra, arayanın nerden ve hangi şehirden aradığını konum olarak yerini belirtiyor. İstenmeyen çağrılarda, reklam içerikli firma aramalarından kurtulmak için Mage indir android için akıllı rehber uygulamasını kullanabiliriz.

En iyi arayan numara sorgulama uygulamaları

Kim Arıyor? Uygulaması

Kim Arıyor? Arayan Kimliği uygulaması ile arayan bilinmeyen numaraları engelleme, sorgulama ve numara silme gibi işlemler sunuyor. Vodafone, Turkcell, PC ve android cihazlarında kimin aradığını sorgulamak ve arayanın kimliğini öğrenmek için kullanılan uygulamalardan birisidir.

Arayan Kim Uygulaması

Tanımadığınız sizi arayıp sürekli rahatsız eden numaranın kime ait olduğunu ücretsiz öğrenmenizde yardımcı oluyor. Gizli arayan numaraları engelliyor ve dilerseniz sorgulatarak arayanın kim olduğunu hızlı ve kolayca bulabiliyoruz. Ayrıca Arayan kim uygulamasının en belirgin ve güzel özelliği rehberinizde bulunan numaraları paylaşmadan güvenli hizmet veriyor.

CIA Android ve iOS için Ücretsiz Arayan Kim Öğren

Bilinmeyen numaraları öğrenmeniz, çağrı tanımlama, numara engelleme işlemlerini yapabilen en iyiler arasında yer alıyor. CIA numara silme ve bilinmeyen numaraları öğrenme uygulaması android ve iOS desteği bulunuyor. Bilinmeyen numaraları öğrenme ve ücretsiz arayan kim öğrenme uygulamaları olarak piyasaya ilk programdır. Yalnız rehberinizde bulunan numaraları CIA çağrı tanımlama uygulaması hafızasına alabildiğini unutmayalım.

CIA -Caller Identification App Uygulaması

CIA -Caller Identification App uygulaması iOS desteği olan ve kayıtlı olmayan numaraları bulma servisidir. Rehberde bulunan numaraların yedeğini alır ve Dünya çapında tüm bulunan numaralara ulaşmanızı sağlar. Ayrıca sosyal medya siteleri ile uyumlu çalışmasından dolayı arayanın Facebook, Twitter, ve LinkedIN hesaplarına ulaşmanızı sağlar.

Truecaller - Arayan Kimliği (Beta)

Milyonlarca kullanıcı, bilinmeyen aramaları tanımlama ya da istenmeyen SMS'leri engelleme gibi iletişim ihtiyaçları için Truecaller'a güveniyor. İstenmeyen numaraları filtreler ve sadece istediğiniz kişilerle iletişime geçmenizi sağlar.
Truecaller, 250 milyon kullanıcı tarafından belirlenen kullanıcı bazlı spam listesiyle iletişiminizi güvenli ve etkin hale getirmek için kullanabileceğiniz tek uygulamadır.

Güçlü Arama İşlevi:

- Dünyanın en iyi Arayan Kimliği işlevi sizi arayan herkesi tanımlayacak
- İstenmeyen aramaları ve pazarlama mesajlarını engelleyin
- Arama geçmişinizde bilmediğiniz numaraların isimlerini öğrenin
- Çabuk mesajlaşma; konumunuzu, emojileri ve durumunuzu arkadaşlarınızla çabucak paylaşın
- Arkadaşlarınızın ne zaman konuşmaya müsait olduğunu öğrenin
- Arama geçmişini, kişileri ve Google Drive ayarlarını yedekleyin

Akıllı SMS uygulaması:

- Tüm bilinmeyen SMS'leri otomatik olarak tanımlayın
- Spamleri ve pazarlama SMS'lerini otomatik olarak engelleyin
- İsme ve numara serilerine göre engelleyin

Truecaller'da tam kapsamlı iki SIM kartı desteği bulunmaktadır.
Truecaller, telefon rehberinizi karşıya yüklemeyecek ya da herkese açık veya aranabilir hale getirmeyecek.

Whoscall

Bir diğer numara tanıma ve engelleme uygulaması ise Whoscall. Tayvan merkezli Gogolook firmasının uygulaması olan Whoscall'un veritabanında 700 milyonu aşkın telefon numarası bulunuyor. TrueCaller ile benzer bir mantıkla çalışan uygulama yardımı ile kendi 'kara listenizi' oluşturabileceğiniz gibi kayıtlı numara veritabanındaki bilgilerden de yararlanabiliyorsunuz.Ücretsiz uygulamanın Android, iOS ve Windows Phone sürümü bulunuyor.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar

Alı En beğenilen yorum
05398461467 den arandım kim olduğunu bilmediğim için açmadım kim veya kimin bu numara