Emre Yıldır kimdir? Ahmet Emre Yıldır neden öldü davası? Emre Yıldır instagram

Akrabası tarafından küçük yaşta istismara maruz kalan ve soruşturma süreci ilerlemediği için intihar eden Emre Yıldır'ın davası bugün görülüyor. Emre Yıldır kimdir? Emre yıldır neden öldü davası? Emre Yıldır instagram ile ilgili bilgiler haberimizde.

Emre Yıldır kimdir? Ahmet Emre Yıldır neden öldü davası? Emre Yıldır instagram
Son Güncelleme: 5 Aralık 2019 Perşembe 14:34
5 Aralık 2019 Perşembe 14:19

Emre Yıldır kimdir? Emre yıldır neden öldü davası? Emre Yıldır instagram ile ilgili bilgiler kısa sürede en çok araştırılan konular arasında. Emre Yıldır davası bugün görülmeye başladı ve sosyal medyada çok konuşuldu. Akrabası tarafından küçük yaşta cinsel taciz ve tecavüze maruz kalan ve soruşturma süreci ilerlemediği için intihar eden Emre Yıldır'ın davası bugün başladı. İşte Emre Yıldır kimdir? Emre yıldır neden öldü davası? Emre Yıldır instagram ile ilgili bilgiler. 

Emre Yıldır kimdir?

Emre Yıldır'ın ölümüne neden olan Vedat Tarhan, bugün saat 10.00'da, Edirne 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkacak.  Emre Yıldır genç yaşında vefat etmiştir. 9 yaşında akrabası tarafından taciz ve tecavüze maruz kalmıştır. 

Emre yıldır neden öldü? Emre Yıldır davası

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde 9 yaşındayken, akrabası 68 yaşındaki Vedat Tarhan'ın istismarına maruz kalan ve 18 yaşına kadar Tarhan'ın taciz ve tecavüzüne uğrayan Emre Yıldır, 6 Mart'ta Çorlu Cumhuriyet Başsavcılığı'na gidip suç duyurusunda bulundu.

Savcılığın suç duyurusunun üzerinden 52 gün geçmesine rağmen Emre'yi ifadeye çağırmaması ve yaşanan olayın duyulması üzerine bunalıma giren Emre Yıldır, 29 Nisan'da, ailesiyle yaşadığı 15'inci kattaki evin penceresinden kendisini aşağı bıraktı.

Yıldır'ın ölümünün ardından soruşturma süreci hızlandı ve gözaltına alınan akraba Vedat Tarhan tutuklandı. Tarhan hakkında Edirne 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı. Bugün saat 10.00'da görülecek dava öncesi Emre'nin ailesi, avukatları ve sivil toplum kuruluşları Edirne Adliyesi'nde bir araya geldi. Acı olay, sosyal medyada ise büyük yankı uyandırmıştı.

Emre Yıldır instagram

Emre Yıldır'ın instagram hesabı henüz bulunamamıştır. 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar