Emrah Karaduman feat Aleyna Tilki Sevmek Yok dinle, sözleri, izle, indir

Emrah Karaduman'ın BombarDuman albümündeki şarkılarından biri daha yayınlandı.  Emrah Karaduman feat Aleyna Tilki Sevmek Yok dinle, sözleri, izle..

Emrah Karaduman feat Aleyna Tilki Sevmek Yok dinle, sözleri, izle, indir
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
17 Eylül 2018 Pazartesi 10:38

Emrah Karaduman feat Demet Akalın ile seslendirdiği "Ses Kes", Derya Uluğ ile seslendirdiği "Sürgün" Ebru Yaşar ile seslendirdiği “En Güzel Yenilgim” şarkısından sonra Aleyna Tilki "Sevmek Yok" şarkısı ile müzik listelerinde yerini alıyor. Emrah Karaduman feat Aleyna Tilki Sevmek Yok dinle, sözleri, izle..

BombarDuman albümündeki 7.numaralı şarkı olan ‘Sevmek Yok’ Aleyna Tilki ile Emrah Karaduman’ın yeni düet şarkılarıdır. Dipsiz kuyum şarkısını albümün çıkış şarkısı olarak kliplendiren Emrah, "Sevmek Yok" adını verdiği, sözleri Gökhan Şahin’e ait olan ve düzenlemesini kendisinin yaptığı şarkısı ile çok yakında piyasaları altüst etmeye geliyor. İşte Emrah Karaduman feat-Aleyna Tilki Sevmek Yok şarkı sözleri sizlerle.

Emrah Karaduman'ın, DMC etiketiyle yayınlanan "BombarDuman" albümünde yer alan "Sevmek Yok feat Aleyna Tilki" isimli çalışması.

Emrah Karaduman feat-Aleyna Tilki Sevmek Yok şarkı sözleri

Kafasına koyduğunu yapmadan duramayan

Bir dalı tutmadan bir diğerini bırakmayan

Kötülük konularında şeytanı aratmayan

İnsanlıktan nasibini alamayanlar var


Geçmişin hesabını yapıyorum kaç gündür

Beni bütün üzenleri ve o kalpsizi

Tanrım sen de süründür

 
Yüreğin her dediğini duymak yok bundan sonra

Ayrılık şarkıları çalmak yok bundan sonra

Yüreğin her dediğini duymak yok bundan sonra

Kendimden başkasını sevmek yok bundan sonra

Sevmek yok..

Söz:Gökhan Şahin

Müzik:Emrah Karaduman

Prodüktör:Emrah Karaduman

Yapım:Karaduman Music

Dağıtım:DMC

Post Prodüksiyon: RAW34 Studio

Fotoğraf:Aykut Gürel

Vfx:Taner Ayken

Emrah Karaduman feat-Aleyna Tilki Sevmek Yok dinle,izle

Emrah Karaduman feat kimdir?

4 Kasım 1987'de dünyaya gelen Emrah Karaduman aslen Samsunludur. Maddi sıkıntılar nedeniyle müzik kariyerini geliştirmek için gittiği konservatuvar bölümü bitirememiştir. Bir dönem Samsum'da sahne alan Emrah Karaduman daha sonra İstanbul'a taşınmıştır. Şans eseri Hande Yener ile tanışan Emrah Karaduman uzun yıllar orkestrasında klavye çalmıştır. Daha sonra müzikal yeteneği ile Hande Yener, Demet Akalın, İrem Derici, Emir, Bengü, Mustafa Ceceli, Murat Boz ve Hadise'nin şarkıları düzenlemiş ve geliştirmiştir. 2015 yılında Toz Duman albümünü çıkan Emrah Karaduman 2016 yılında Aleyna Tilki'nin Cevapsız Çınlama şarkısının aranjörlüğünü yaptı ve bu yazın en çok dinlenen şarkıları arasına girmiştir.

 

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar