Elimi Bırakma dizisinin Cenk Çelen'i Alp Navruz kimdir?

Elimi Bırakma dizisinin Cenk Çelen'i Alp Navruz kimdir? Her Pazar seyircisi ile buluşan dizisinin oyuncu kadrosu merak ediliyor. Elimi Bırakma dizisinin Cenk Çelen'i Alp Navruz kimdir? Sorusunun yanıtını sizler için derledik.

Elimi Bırakma dizisinin Cenk Çelen'i Alp Navruz kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:55
16 Ağustos 2018 Perşembe 16:49

Elimi Bırakma dizisinin Cenk Çelen'i Alp Navruz kimdir? Sorusu dizi başlamadan oyuncu kadrosu un gündeme gelmesi ile birlikte merak konusu oldu. Elimi Bırakma dizisinin Cenk Çelen'i Alp Navruz kimdir? Sorusunun yanıtına habermizden ulaşabilirsiniz. Sahip olduğu tüm değerleri bir gecede kaybeden Azra ile benzer kaderi paylaştıkları Cenk’in yollarının kesişmesi hikayesi ile başlayan dizi kısa zamanda izleyicilerinden büyük beğeni topladı. aile bağlarının önemine dikkat çekmek isteyen dizi, İnsanın dönüp gidebileceği bir evinin, ailesinin olması dünyanın en büyük hazinesi” mottosu ile seyircisi ile buluşuyor. İşte Elimi Bırakma dizisinin Cenk Çelen'i Alp Navruz kimdir? Sorusunun yanıtı.

Alp Navruz (CENK ÇELEN) Kimdir?

Feride Hanım’ın büyük umutlar beslediği ilk torunudur.

Eğitim için Amerika’ya gitmiş. Uzunca bir süre orada yaşamıştır. Büyük bir zenginliğin içinde doğup büyüdüğü için yokluğun ne demek olduğunu bilmez. Parayla her şeyi elde edebileceğine inanır.

Amerika’dan dönünce şirketi satıp başka işlere yatırım yapmak ister. Bunun için karşısında en büyük engel Feride Hanım olur. Cenk’in har vurup harman savuran yapısını fark eden Feride Hanım buna izin vermez. İster istemez Cenk ve babaannesinin karşı karşıya gelmesine sebep olur.

Feride Hanım’ın zoruyla konakta yaşar ama kendi evine çıkmak istemektedir.

Günübirlik aşkların adamıdır. Cansu ile annelerinin tanışıklığından dolayı liseden beri arkadaşlığı vardır; ancak kıza aşık değildir.

Her şeyden önce kendini düşünür. Bencildir. Babasından hakkına düşen ne varsa alıp ailesinden bağımsız bir hayatın peşindedir.

Dünyanın merkezinde olduğunu düşünür. Dünyanın onun etrafında döndüğüne inanır. Taki Azra ile karşılaşana kadar.

Elimi Bırakma dizisinin Cenk Çelen'i Alp Navruz kimdir?

Alp Navruz, 2 Şubat 1992 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi.

Alp Navruz'un bir kız, bir de erkek kardeşi bulunmaktadır.

Oyunculuğa ilkokul sıralarında kendi yazdığı bir tiyatro oyununda oynayarak başladı, sonrasında Altan Erkekli, Cihan Ünal gibi usta isimlerden dersler aldı.

Yıldız Teknik Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünden mezun oldu.

1.85 cm boyunda ve 80 kilo olan Alp Navruz, modellik ile kariyerine başladı.

Yüzme ve okçuluk sporu ile ilgilenmektedir.

Yazı yazmayı çok seven Alp Navruz, şiir ve öyküler yazmaktadır.

Modellik yapan Alp Navruz oyunculuk eğitimi alarak ilk kez Ceberrut sinema filmiyle oyunculuk kariyerine adım attı, daha sonra ise Arkadaşlar İyidir dizisinde Berke rolü ile ilk dizisinde yer aldı.

2017 yılında Star Tv ekranlarında yayınlanan, başrolü Nazan Kesal, Afra Saraçoğlu, Deniz Baysal, Mahir Günşiray, Çağlar Ertuğrul, Tolga Güleç, Alp Navruz ile paylaştığı Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde Sinan Egemen karakterini canlandırıyor.

FİLMLERİ VE DİZİLERİ

2017 – Fazilet Hanım ve Kızları (Sinan Egemen) (TV Dizisi)

2016 – Arkadaşlar İyidir (Berke) (TV Dizisi)

2015 – Ceberrut (Mert) (Sinema Filmi)

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar