Elimi Bırakma 12. bölüm izle - Elimi Bırakma son bölüm izle

Elimi Bırakma 12. bölüm izle, Elimi Bırakma son bölüm izle. Yeni bölümde kardeşini arayan Azra'nın başı dertte. Azra bu durumdan nasıl kurtulacak? Konakta istenmeye Azra şimdi ne yapacak? Elimi Bırakma 12. bölüm izle, Elimi Bırakma son bölüm izle bilgilerini sizler için derledik.

Elimi Bırakma 12. bölüm izle - Elimi Bırakma son bölüm izle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
14 Ekim 2018 Pazar 15:43

Elimi Bırakma 12. bölüm izle, Elimi Bırakma son bölüm izle Merakla beklenen bölümde aşkını saklayan Cenk, annesiyle tartışırken sinirle aşık olduğunu haykırır. Konuşulanları kapıdan duyan Sude Cenk'in aşkına karşılık ne yapacak? Elimi Bırakma 12. bölüm izle, Elimi Bırakma son bölüm izle bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Yayın saatinde değişiklik yapılan Elimi Bırakma dizisinin yeni bölümü 14 Ekim Pazar akşamı saat 21.00 itibariyle sizlerle. İşte Elimi Bırakma 12. bölüm izle, Elimi Bırakma son bölüm izle bilgileri...

Elimi Bırakma 12. Bölüm Fragman

Elimi Bırakma 12. Bölüm 2. Fragman

Elimi Bırakma 12. Bölüm izle

Elimi Bırakma dizisi konusu nedir?

TRT’nin yeni gözdesi olmaya hazırlanan Elimi Bırakma’nın konusu şöyle; Alp Navruz, Cenk rolüyle karşımıza çıkıyor. Büyük bir yemek fabrikasının sahibi olan varlıklı bir ailenin Amerika’da okuyan oğludur. Alina Boz’un can verdiği Azra karakteri ise ünlü ve büyük bir kebapçının yurt dışında aşçılık eğitimi alan kızıdır. Cenk ve Azra’nın yolu havaalanında bavullarının karışmasıyla kesişecek. Ve Cenk’in babaannesinin bu iki çifti birbirine yakıştırmasıyla başlayacak asıl hikayeyi anlatıyor. Cenk ve Azra’ya hazırladığı sürpriz hayatlarını bir ömür birleştirecek. Dizide güçlü bir aile olmak için verilen mücadele konu alınıyor. Dizide zaman zaman eğlendiren zaman zaman duygulandıran geniş bir kadro yer alıyor.

Elimi Bırakma oyuncuları kimler?

Cenk Çelen (Alp Navruz)

1992 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir.  Altan Erkekli, Cihan Ünal gibi usta isimlerden oyunculuk dersleri almıştır. Yıldız Teknik Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünde üniversite eğitimini tamamlamıştır. Ceberrut, Arkadaşlar İyidir ve son olarak Fazilet Hanım Ve Kızları dizisinde rol almıştır. Oyunculuğunun yanında yakışıklılığı ve karizmatik tavırlarıyla daha çok dikkat çekmiştir. Elimi Bırakma dizisinde ülkenin en tanınmış yemek fabrikalarından birinin sahibinin oğlu rolüne hayat veriyor.

Elimi Bırakma 9. bölüm izle - Elimi Bırakma son bölüm izle

Azra (Alina Boz) Kimdir?

14 Haziran 1998 yılında doğmuştur.  Annesi Rus asıllı babası ise Türk olan Alina Boz Moskova’da dünyaya gelmiştir Fakat nüfusa kayıtlı olduğu il İstanbul’dur. 20 yaşında olan oyuncu İkizler burcudur.  Paramparça dizisiyle çok fazla dikkat çeken genç yıldızlardan biri olan Alina Boz son olarak Sevda’nın Bahçesi dizisinde rol almıştır.

Elimi Bırakma 9. bölüm izle - Elimi Bırakma son bölüm izle

Feride (Seray Gözler) Kimdir?

27 eylül 1961 yılında Adana’da dünyaya gelmiştir. Mimar Sinan Üniversitesi tiyatro bölümünde mezun eğitimli ve tecrübeli bir oyuncudur. Hayat şarkısı, Zoraki Koca, Sultan, Aynalar, Böyle mi Olacaktı, Yabancı Damat, Süper Baba, Bir tren yolculuğu, Ayaşlı ve Kiracıları ve Çalıkuşu  gibi dizi ve filmlerde rol almıştır. Cenk’in söz geçen ve otoriter babaannesi rolüne hayat veriyor.

Elimi Bırakma 9. bölüm izle - Elimi Bırakma son bölüm izle

Serap (Ebru Aykaç) Kimdir?

Dizide Cenk’in annesi Serap karakterine hayat veren Ebru Aykaç; 1975 yılında Manisa’da dünyaya gelmiştir. Güneşi Beklerken ve Kırlangıç Fırtınası dizilerinde rol almıştır.

Elimi Bırakma 9. bölüm izle - Elimi Bırakma son bölüm izle

Cansu (Cemre Gümeli) Kimdir?

1991 doğumlu genç oyuncu Bursalı’dır. İstanbul Bilgi Üniversitesi Sanat ve Kültür Yönetimi bölümünden mezundur. Tatlı İntikam dizisiyle başlayan oyunculuk kariyeri son olarak Servet dizisinde Hande karakterine hayat vermesiyle devam etmiştir. Elimi Bırakma dizisinde Sarp’ın liseden kız arkadaşı.

Elimi Bırakma 9. bölüm izle - Elimi Bırakma son bölüm izle

Batuhan Ekşi( Tarık Yelkenci) Kimdir?

Azmi Yelkenci’nin biricik kıymetli oğlu rolüne hayat veren genç oyuncu Batuhan Ekşi, 1990 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Akademi 35,5’ta oyunculuk eğitimi almıştır. Bi dönem Vahide Perçim ile yaşadığı tartışmayla gündeme gelmiştir. Medcezir, Yaz’ın Öyküsü ve Kırlangıç Fırtınası dizilerinde rol almıştır. Ve son olarak Kalbimdeki Deniz dizisinde izledik.

Elimi Bırakma 9. bölüm izle - Elimi Bırakma son bölüm izle

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar