için kaldı

Ece Koç kimdir? Adnan Oktar’ın kediciği Ece Koç itirafçı mı oldu?

Adnan Oktar ve örgütüne yönelik soruşturmalar devam ediyor. Adnan Oktar’ın 30 yıllık müridi olan Ece Koç kimdir, itirafçı mı oldu, neler söyledi? Detaylar haberimizde.

Ece Koç kimdir? Adnan Oktar’ın kediciği Ece Koç itirafçı mı oldu?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
26 Eylül 2018 Çarşamba 15:50

Adnan Oktar ve grubuna yönelik yapılan düzenlemeler sonrasında başta Andan Oktar olmak üzere birçok isim tutuklandı. Adnan Oktar ve örgütüne yönelik detaylar itirafçılar ile ortaya çıkıyor. En son kedicik Ayça Pars’ın itirafçı olup gizli olan bilgileri paylaşıp serbest bırakılmasının ardından örgütün kara kutusu olarak bilinen kedicik Ece Koç da itirafçı oldu. Peki ya Ece Koç kimdir? Adnan Oktar ve örgütü hakkında neler söyledi? Detaylar haberimizde.

Adnan Oktar’ın kediciği Ece Koç itirafçı mı oldu?

Adnan Oktar'ın kara kutusu diye tabir edilen Ece Koç'un dün gece Silivri Cezaevi'nden tahliye edildi. Adnan Oktar'ın uluslararası lobi faaliyetlerinden sorumlu kadın imamlarından Ece Koç itirafçı olduğu ve 78 sayfa ifade verdiği öğrenildi. Oktar'ın 30 yıllık müridi olan Ece Koç'un önemli bilgiler verdiği belirtiliyor.

30 yıldır örgüt içerisinde bulunan Ece Koç'un Adnan Oktar'ın talimatları doğrultusunda eşinden ayrıldığı ve çocuğunu 25 yıldır görmediği ortaya çıktı. Dün Silivri Cezaevi'nden tahliye edilen Ece Koç, 25 yıldır görmediği oğluna kavuştu. Örgütün İsrail, ABD ve FETÖ bağlantıları hakkında önemli açıklamalarda bulunan Ece Koç Türkiye'ye gelen İsrailli hahamlarla ilgili itiraflarda bulunduğu öğrenildi.

Öte yandan Ece Koç'un 27 sayfalık ifadesinde örgütün turnike sistemi, kadınları köleleştirme ve küçük yaşta kız çocuklarına taciz konularında önemli itiraflarda bulunduğu da belirtiliyor. İfadesinde, Adnan Oktar'ın avukatlar aracılığıyla cezaevinden örgütü yönettiğini belirten Ece Koç, avukatların itirafçı olmamaları yönünde telkinde bulunarak cezaevindeki örgüt üyelerini oyalama taktiği yaptığını söyledi.

Ece Koç kimdir?

Adnan Oktar’ın 30 yıllık müridi ve örgütün en çok bilgiye sahip isimlerinden biri.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar