Ebru Yaşar radyocu mu oldu, programı ne zaman?

Ebru Yaşar radyocu mu oldu, programı ne zaman? sorusu Ebru Yaşar ve eşinin Show Radyo ve Radyo Viva'yı satın almasıyla gündeme gelmişti. Peki ama Ebru Yaşar hangi kanalda programa başladı?t

Ebru Yaşar radyocu mu oldu, programı ne zaman?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
30 Kasım 2018 Cuma 13:23

Ebru Yaşar radyocu mu oldu, programı ne zaman? sorusu Ebru Yaşar ve eşinin Radyo Viva, Show Radyo gibi radyo kanallarını satın almasıyla gündeme geldi. Haberimizde Ebru Yaşar radyocu mu oldu, programı ne zaman? sorusunun yanıtını bulabilirsiniz. Peki ama Ebru Yaşar radyocu mu oldu, programı ne zaman?

Ebru Yaşar radyocu mu oldu, programı ne zaman?

Ünlü şarkıcı Ebru Yaşar, eşi Necati Gülseven’in satın aldığı Show Radya’da radyo programı yapacak.

Show Radyo, Radyo Viva ve Viva Tv’nin Ebru Yaşar’ın Diyarbakır’lı iş adamı eşi Necat Gülseven’e satıldığını ilk kez Müzik OnAir duyurmuştu. Ardından sık sık radyoya ziyaretlerde bulunan ve sosyal medyadan paylaşım yapmayı da ihmal etmeyen Ebru Yaşar’dan hayranlarını sevindirecek haber geldi. Daha önce başarılı TV programları da sunan ünlü şarkıcının, kısa bir süre sonra Show Radyo veya Radyo Viva’da radyo programı yapacağı öğrenildi.

Ebru Yaşar Radyo Viva’da ‘’ Ebru Yaşar’la Yaşam’’ programıyla Radyo Programcılığına dönüş yapıyor.Hafta içi her gün 12:00-13:00 arasında Radyo Viva’da program yapacak Ebru Yaşar’ın ilk konuğu Prof.Dr.Nihat Hatipoğlu oldu.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar