Ebru Gündeş Türkiye'yi neden terk ediyor -Rıza Sarraf ile barıştı mı?

Ebru Gündeş'in hakkında çıkan haberler Ebru Gündeş Türkiye'yi neden terk ediyor -Rıza Sarraf ile barıştı mı? sorusunu gündeme getirdi. Ebru Gündeş Türkiye'yi neden terk ediyor -Rıza Sarraf ile barıştı mı?

Ebru Gündeş Türkiye'yi neden terk ediyor -Rıza Sarraf ile barıştı mı?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
2 Aralık 2018 Pazar 15:37

Ebru Gündeş Türkiye'yi neden terk ediyor -Rıza Sarraf ile barıştı mı? soruları Ebru Gündeş'in Twitter'da TT olmasıyla gündeme geldi. Haberimizde Ebru Gündeş Türkiye'yi neden terk ediyor -Rıza Sarraf ile barıştı mı? sorusunun yanıtını bulabilirsiniz. Ebru Gündeş yıllardır sesiyle gündeme gelmiş bir sanatçıdır. Hakkında sosyal medyada birçok iddia ortaya atıldı ve TT oldu. İşte Ebru Gündeş Türkiye'yi neden terk ediyor -Rıza Sarraf ile barıştı mı? sorusunun yanıtı. 

Ebru Gündeş Türkiye'yi terk mi ediyor?

Ebru Gündeş hakkında sosyal medyada birçok asılsız iddia ortaya atılmıştı ve atılmaya devam ediyor. Bu iddialar Ebru Gündeş Türkiye'yi terk mi ediyor? sorusunu gündeme getirdi. İddialara göre Ebru Gündeş Türkiye'yi terk ediyor. 

Ebru Gündeş Türkiye'yi neden terk ediyor?

Ebru Gündeş'in Türkiye'yi terk ettiği yönündeki haberlerden sonra Ebru Gündeş Türkiye'yi neden terk ediyor? sorusu gündeme geldi. AzOnceOldu ekibi olarak 'Ebru Gündeş Türkiye'yi neden terk ediyor?' sorusunun yanıtını aradık. Ebru Gündeş iddialara göre Reza Zarrab ile barıştı. 

Ebru Gündeş Rıza Sarraf barıştı mı?

Ebru Gündeş Rıza Sarraf ile barıştı mı? sorusu hakkında ortaya atılan Ebru Gündeş Türkiye'yi terk ediyor iddialarıyla gündeme geldi. Ebru Gündeş, Amerika'da bulunan eşi Reza Zarrab'ın yanına taşınma kararı aldı. Ebru Gündeş’in, kızı Alara'nın babasıyla birlikte olmasını istediği için bu kararı aldığı öne sürüldü.

Ebru Gündeş'in 2010'da evlendiği, eşi Reza Zarrab, Mart 2016'da Amerika'da tutuklanmıştı ve itirafçı olmuştu.

Ebru Gündeş kızıyla 18 Eylül 2018'de eşinin yanına New York'a gitti. Manhattan'daki Four Seasons'ta buluştu.

Ebru Gündeş Reza Zarrab'ın yanına mı taşınacak?

Posta’nın iddiasına göre, çift bir karar aldı. Ebru Gündeş ile Alara, yılın bir bölümünü New York'ta geçirecek.

Ebru Gündeş yakınlarına “Alara ile babasının birbirlerinden kopuk olmasını istemiyorum. Kızımız artık yurt dışında okuyacak. Ama ülkemle bağımı elbette koparmayacağım” dedi.

Ebru Gündeş, İstanbul-Kanlıca'daki evlerini kapatmayacak. Sahne programları ve konserleri için bir ayağı Türkiye'de olacak.

Ebru Gündeş geçen yıl da Dubai'de bir yıllığına ev kiralamış, ancak gitmemişti.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar