için kaldı

Ebru Baki neden yok, kovuldu mu? HaberTürk Ebru Baki ne oldu?

MHP ile yaşanan son gerilim ardından Bülent Aydemir'in görevden alınması ve Kürşad Oğuz'un da istifa etmesi sonrasında Ebru Baki’nin geleceği sorgulanmaya başlandı. MHP’nin eleştirilerinin hedefi olan sunucu Ebru Baki, Para Gündem’de yine yer almadı. Peki, Ebru Baki programı neden yok, kovuldu mu?

Ebru Baki neden yok, kovuldu mu? HaberTürk Ebru Baki ne oldu?
Son Güncelleme: 19 Mayıs 2021 Çarşamba 16:38
19 Mayıs 2021 Çarşamba 16:36

MHP tarafından önce HaberTürk TV sunucusu Ebru Baki'ye sonrasında da Baki'ye ekranda destek veren Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir'e tepki göstermesinin hemen ardından ilk olarak Aydemir görevinden ayrılmıştı. Kanalın Genel Yayın Yönetmeni Kürşad Oğuz da yaşananlar sonrasında tepkisini ortaya koyarak istifa eden isimler arasında yer aldı.

Yaşanan son gelişmeler sonrasında HaberTürk'ün yeni genel yayın yönetmeni Mehmet Kenan Tekdağ olunca gözler Para Gündem’in sunucusu Ebru Baki’ye çevrildi.

HABERTÜRK EBRU BAKİ NE OLDU?

Yaşananlar sonrasında bir süre daha yayınlarını sürdüren Baki, bugün Para Gündem isimli programıyla ekranlarda yer almayınca Baki'nin yerine Meltem Acet haber programını sundu. Acet, Baki'nin izinli olduğunu ve Çarşamba günü yeniden ekranlarda olacağını söyledi.

Bülent Aydemir'in sürdürdüğü HaberTürk TV Ankara Temsilciliği görevine de Sibel Erdem'in geldiği görüldü.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar