için kaldı

Duygu Köseoğlu kimdir?

Sosyal medyada ara sıra trend olan Duygu Köseoğlu’nun kim olduğu merak ediliyor? Duygu Köseoğlu nedir, ne iş yapar, kaç yaşında? Tüm detaylar haberimizde.

Duygu Köseoğlu kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:56
10 Eylül 2018 Pazartesi 12:25

Twitter’da trend olan isimler arasında Duygu Köseoğlu yer alıyor. Duygu Köseoğlu zaman zaman sosyal medya trend listesinde görünüyor. Peki ya kimdir, ne iş yapar, neden trend oluyor?

Duygu Köseoğlu Kimdir?

Youtuber, streamer Duygu Köseoğlu 1994 yılında dünyaya gelmiştir. Henüz 7 yaşında iken annesi ve babası boşanmıştır. Ardından yaşantısını annesi ile birlikte sürdürmüştür. Tekirdağ’da teyzesinin yazlığı bulunmakta ve küçükken yaz tatillerini sıkça orada geçirmiştir. Lise döneminde babaannesi vefat eden Duygu Köseoğlu’nun ismini de babaannesi vermiştir. Bir gün annesinin de kendisine bakmakta zorlandığını belirtmesi üzerine yaşantısını babası ile sürdürmek zorunda kalmıştır.

Günümüzde iyi vakit geçirmek ve eğlence dolu dakikalar geçirmek amacı ile korku oyunları, LoL, CS:GO, H1Z1 ve HOTS yayınları yapmaktadır. Kandilli Kız Anadolu Lisesi ve Yıldız Teknik Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü mezunu Duygu Köseoğlu İstanbul doğumludur. Bir dönem sevgilisinin sıkça Türkiye’nin destek oyuncularından olan HWA Ekibinden Şükrü Şentürk olduğu ile ilgili bilgiler birçok kaynakta belirtilse de ayrıldıkları açıklanmıştır.

Bilgisayar Oyunlarının küçüklüğünden beri kaçış noktası olduğunu söyleyen Duygu Köseoğlu, şimdi de bilgisayar oynayarak Youtube da ve Twitch platformlarında yayınlar yapmaktadır. Lise eğitimi bitmek üzereyken Babaannesi vefat etmiştir. Bu Duygu Köseoğlu’nu çok etkilemiştir. Yıldız Teknik Üniversitesi mezunudur. Bir oyun fuarına katıldığında, insanların oyun oynayarak bunu milyonlara izlettiğini görünce, kendisi de bu işi yapmak istemiştir. 3 Sene Twitch platformunda canlı yayın yapmıştır.

Duygu Köseoğlu daha sonra İnsanların canlı yayınlarını kaçırmasına üzüldüğü için bir de Youtube kanalı açmaya karar vermiştir. Hayatı tam düzene girmişken en sevdiği arkadaşı Büşra bir trafik kazasında vefat etmiştir. Hayatında ki en değerli şeyleri birer birer kaybeden Duygu Köseoğlu güçlü durmayı başararak, büyük bir kitleyle zirveye ulaşmıştır. Güncel olarak Youtube kanalı 1,2 milyon aboneye ulaşmıştır. Duygu Köseoğlu TV8 televizyon kanalında bir programa da konuk olmuştur.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar