için kaldı

DuckDuckGo nedir, nasıl kullanılır, nereden indirilir?

DuckDuckGo uygulaması nedir, nasıl kullanılır, nereden indirilir? Gizlilik konusunda dünya devi google'a rakip olan DuckDuckGo yeni bir karar aldığını duyurdu. DuckDuckGo, artık harita konusunda OpenStreetMap yerine Apple Haritaları kullanacak. DuckDuckGo nedir, nasıl kullanılır, nereden indirilir?

DuckDuckGo nedir, nasıl kullanılır, nereden indirilir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:00
17 Ocak 2019 Perşembe 15:19

DuckDuckGo nedir, nasıl kullanılır, nereden indirilir? Gizlilik konusunda dünya devi google'a rakip olan DuckDuckGo yeni bir karar aldığını duyurdu. DuckDuckGo, artık harita konusunda OpenStreetMap yerine Apple Haritaları kullanacak. DuckDuckGo nedir, nasıl kullanılır, nereden indirilir? detaylarını haberimizde bulabilirsiniz.

DuckDuckGo nedir?

DuckDuckGo kişisel gizliliğe önem veren bir arama motorudur. Kullanıcıların IP adreslerini kaydetmemektedir. Arama motoru Gabriel Weinberg tarafından ABD'de kurulmuştur. DuckDuckGo Perl dilinde programlanmıştır ve FreeBSD üzerinde çalışmaktadır. DuckDuckGo browserı şimdiden milyonlarca kişi kullanmaya başladı bile. DuckDuckGo indirmek için aşağıdaki linke tıklamanız yeterlidir. 

DuckDuckGo nedir?

Apple Harita nedir?

Rekabet kızıştı. Dünya devi google bir rakip daha çıktı. DuckDuckGo isim tarayıcı artık apple haritalarını kullanacağını açıkladı. Harita uygulamasını kullanarak gerçek zamanlı trafik bilgileriyle yol tarifleri alabilir, yeni yerler keşfedebilir, favori konumlarınızı kaydedebilir ve daha fazlasını yapabilirsiniz. Harita uygulaması, alışkanlıklarınıza ve takvim etkinliklerinize göre size ayrıntılı bilgiler ve öneriler sağlayarak belirli yerlerin bulunmasını daha kolay hale getirir.

Apple Harita nedir?

Sık kullanılan konumları ekleme

Eviniz veya iş yeriniz gibi sık kullandığınız bir konumu eklemek için:

*Harita uygulamasını açın ve sağ üst köşedeki  'ya dokunun.
*Sorun Bildir'e dokunun.
*Ev veya İş'e dokunarak adres arayın. 
*Yer veya Adres Ekle'ye dokunarak adresi yazın veya son gittiğiniz konumlardan *birine dokunun. 
*Ekle'ye dokunun. İşlemi tamamladığınızda Geri'ye dokunun.

Harita uygulamasını kullanırken operatörünüze ve hücresel veri planınıza bağlı olarak hücresel veri ücretleri uygulanabilir.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar