için kaldı

Dua Lipa'nın yeni şarkısı Aleyna Tilki'den çalıntı mı?

Dua Lipa'nın yeni şarkısı Aleyna Tilki'den çalıntı mı? Sorusu dünyaca ünlü şarkıcının son çıkardığı şarkının Aleyna Tilki'nin şarkısına benzediği yönünde çıkan haberler sonrası merak konusu oldu. Dua Lipa'nın yeni şarkısı Aleyna Tilki'den çalıntı mı? Sorusunun cevabını sizler için derledik.

Dua Lipa'nın yeni şarkısı Aleyna Tilki'den çalıntı mı?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
21 Ekim 2018 Pazar 16:32

Dua Lipa'nın yeni şarkısı Aleyna Tilki'den çalıntı mı? Sorusu Dünyaca ünlü şarkıcı Dua Lipa'nın geçtiğimiz günlerde Blackpink ile düet yaptığı yeni şarkısının Aleyna Tilki'nin şarkısından çalındığı yönünde çıkan haberler sonrası merak konusu oldu. Dua Lipa'nın yeni şarkısı Aleyna Tilki'den çalıntı mı? Sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilirisniz. Dua Lipa'nın BLACKPINK ile düet yaptığı Kiss and Make Up şarkısı Aleyna Tilki'nin O Sen Olsan Bari şarkısına benzetildi. İşte Dua Lipa'nın yeni şarkısı Aleyna Tilki'den çalıntı mı? Sorusunun yanıtı...

Dua Lipa'nın şarkısı Aleyna Tilki'den çalıntı mı?

Dünyaca ünlü şarkıcı Dua Lipa, geçtiğimiz gün ünlü Koreli kız grubu Blackpink ile düet yaptığı yeni şarkısını yayınladı. Lipa’nın şarkıyı yayınlamasının ardından bir twitter kullanıcısı şarkıyı Aleyna Tilki’nin ”O Sen Olsan Bari” şarkısına benzetince ortalık karıştı.

Lipa ise bir açıklamasında, çıkış albümünü yayınlamadan iki yıl önce bu şarkıyı Chelcee Grimes ile yazdıklarını, yeni albümü öncesinde ilk albümüne almadığı şarkıları tekrar dinlediğini ve bazılarını kullanmaya, bazılarını da başka şarkıcılara vermeye karar verdiğini belirtmişti.

Dua Lipa'nın yeni şarkısı Aleyna Tilki'den çalıntı mı?

Aleyna Tilki Twitter'dan yaptığı paylaşımla durumu Dua Lipa'ya sordu.

"hmm? @DUALİPA"

Dua Lipa'nın yeni şarkısı Aleyna Tilki'den çalıntı mı?

İşte Dua Lipa ve Aleyna Tilki'nin birbirine benzediği iddia edilen şarkılar;

Dua Lipa & BLACKPINK - Kiss and Make Up

Aleyna Tilki - Sen Olsan Bari

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar