Diriliş Osman Malhun Hatun rolünü oynayan Aslıhan Karalar kimdir, kaç yaşında?

Diriliş Osman’da Osman Bey rolünü canlandıracak olan Burak Özçivit’in partneri belli oldu. Aslıhan Karalar, Şeyh Edebali’nin kızı 'Malhun Hatun’ rolünü canlandıracak. Peki Aslıhan Karalar kimdir, kaç yaşında?

Diriliş Osman Malhun Hatun rolünü oynayan Aslıhan Karalar kimdir, kaç yaşında?
Son Güncelleme: 7 Eylül 2019 Cumartesi 17:17
7 Eylül 2019 Cumartesi 13:17

Aslıhan Karalar kimdir, kaç yaşında? sorusu Diriliş Osman’da Şeyh Edebali’nin kızı 'Malhun Hatun’u canlandıracağı belli olmasından sonra çok aranan konular arasına girdi. Diriliş Osman’da  bilindiği üzere Osman Bey karakterini Burak Özçivit canlandıracaktı. Şeyh Edebali’nin kızı olan Malhun Hatun rolünü kimin canlandıracağı ise merak konusu olmuştu. Malhun Hatun rolünü 2017 Best Model of Turkey birincisi Aslıhan Karalar’ın oynayacağı belirtildi. Peki Aslıhan Karalar kimdir, kaç yaşında? Detaylar haberimizde…

Aslıhan karalar kimdir, kaç yaşında?

ATV’de yayınlanacak olan Diriliş Osman dizisinde Şeyh Edebali’nın kızını oynayacak kişi olarak Aslıhan Karalar belirlendi. Aslıhan Karalar, rolü için tarih dersleri almaya başladı. Oyuncu, Riva’da gerçekleşen provalarda at binme, kılıç kullanma ve ok atma eğitimleri de görüyor. Kadın oyuncuların, dizi için yemek pişirme dersi de aldığı öğrenildi.

Oyuncular haftanın dört günü çiftliğe giderek, çekimler başlayana kadar çalışmaya devam edecek.

Annesi Çanakkale, babası ise Ankaralı olan Aslıhan Karalar, 27 Nisan 1999 tarihinde dünyaya geldi. Bilkent Uluslararası Laboratuvar Lisesi'nde okuyan ve ortaokulda Fransızca öğrenen Aslıhan Karalar, Londra King's College'da işletme okuyor.

Küçük yaşlardan bu yana piyona ve bale eğitimi aldı. Instagram adresinin aktif olarak kullanan Aslıhan Karalar'ın 19 bine yakın takipçisi bulunuyor. Aslıhan Karalar, Instagram adresinden sık sık paylaşımlarda bulunuyor. Aslıhan Karalar, 2017 Best Model of Turkey birincisi

Malhun Hatun kimdir?

Doğum tarihi tam bilinmemekle beraber, Osmanlı İmparatorluğu'nun kurucusu Osman Gazi'nin 1280 yılında evlendiği ilk eşi ve ikinci padişah Orhan Gazi'nin annesidir. Ayrıca, İslam ilahiyatçısı ve din bilgini Şeyh Edebali'nin kızıdır.

Yeni sezonda ATV'de

Ekranların fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul'un devamı niteliğinde olan Diriliş Osman'a ilişkin sevindiren yaşandı. Milyonlarca bireyin yanıtını aradığı 'Diriliş Osman hangi kanalda yayınlanacak?' sorusuna dizinin yapımcı ve senaristi olan Mehmet Bozdağ cevap verdi.

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Bozdağ, yeni kanalı duyururken, hayırlara vesile olmasını diledi.

Diriliş serisinin devamı niteliğinde olan Diriliş Osman dizisi, yeni sezonda atv ekranlarında izleyici ile buluşacak.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar