Dragos gerçekte kimdir, Dragos gerçek mi?

Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni sezonunda yeni isimler yer alıyor. Bu isimlerden biri de Dragos karakteri. Peki ya Dragos gerçekte kimdir? Diriliş Ertuğrul Dragos İlker Aksum kimdir?

Dragos gerçekte kimdir, Dragos gerçek mi?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:58
7 Kasım 2018 Çarşamba 09:27

TRT1'in fenomen dizisi 'Diriliş Ertuğrul'un yeni bölümünde sürpriz isimler ekran karşısına çıkacak. Diriliş Ertuğrul’un 5.sezon oyuncu kadrosuna yeni katılan isimlerden biri olan Dragos karakterinin kim olduğu araştırılmaya başladı. Dragos gerçekte kimdir? Diriliş Ertuğrul Dragos İlker Aksum kimdir?

Yaz sezonu boyunca ortalama 250 kişilik bir ekip ile 'Söğüt' şehri inşa edildi. Çekimlerin yapıldığı esnada neredeyse baştan sona dekor değişti ve kıyafet modelleri yenilendi. Rekor kıran dizinin oyuncu kadrosunda %60 oranında değişiklik yapılarak sürpriz isimler ekran karşısında kendini gösterecek.

Diriliş Ertuğrul Dragos İlker Aksum kimdir?

Diriliş Ertuğrul Dragos karakterini oynayan 23 Mayıs 1971 tarihinde dünyaya gözlerini açmıştır. Aslen Ispartalı olan oyucunun annesi Nurten Aksum’dur, İlkay ve Alpay isminde ikiz kardeşleri bulunmaktadır. Babası ise Mehmet Bülent Aksum Subay Pilot’tur. Oyunculuk eğitimini 1993 senesinde Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarında tamamlamıştır. 2008 yılında Belgin Erdoğan ile evlenmiş ancak bu evliliği 2012 yılında son bulmuştur. Öğrencilik yıllarında tiyatro oyunculuğu ile başlayan İlker Aksum 1997 senesinde Olacak O Kadar programıyla ilk televizyon deneyimini yaşadı. Daha sonra bir çok dizide ufak rollerde karşımıza çıkan İlker Aksum 2004 - 2007 yıllar arasında oynadığı Yabancı Damat dizisinde Ruşen karakteriyle büyük çıkış yakaladı.

Dragos’un Diriliş Ertuğrul rolü nedir?

Diriliş Ertuğrul dizisinde Dragos karakterini oynayan Dragos ve Ertuğrul Bey'in baş düşmanı. Başarılı oyuncu İlker Aksum, Diriliş Ertuğrul'un yeni sezonunda kritik rollerden birini canlandıracak. İlker Aksum'un oynadığı Dragos karakteri Türkler'in yeni düşmanı olacak ve içerden bilgi sızdıracak.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar