Dila Tarkan instagram- Babası kim? Kardeşi ve ailesi- Hakan Sabancı sevgili mi?

Dila Tarkan'ın Hakan Sabancı ile aşk yaşadığı iddia edildi. Peki ama Dila Tarkan kimdir, instagram adresi nedir? İşte Dila Tarkan'ın kardeşi ve ailesi ile ilgili bilgiler.

Dila Tarkan instagram- Babası kim? Kardeşi ve ailesi-  Hakan Sabancı sevgili mi?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
10 Nisan 2019 Çarşamba 09:49

Hakan Sabancı Dila Tarkan aşk mı yaşıyor? Dila Tarkan instagram ile ilgili bilgiler en çok merak edilen konulardan bir tanesi oldu. Peki ama Dila Tarkan'ın ailesi, babası ve kardeşi kimdir? İşte Dila Tarkan ile ilgili merak edilen konuları bu haberimizde sizler için derledik. 

Dila Tarkan Hakan Sabancı aşk mı yaşıyor?

Hakan Sabancı, Şeyma Subaşı'nın yakın dostu Dila Tarkan ile New York'ta buluştu. İki sosyetik ismin aşk yaşadığı iddia edildi. Moda sektörünün en genç temsilcilerinden biri olan Dila Tarkan ve Hacı Sabancı'nın ilişkisinin çok yeni olduğu da belirtilenler arasında. Hakan Sabancı ile 15 gündür aşk yaşadıkları da söylenenler arasında. İkilinin New York'ta aynı mekandan hikaye paylaşması da epey bir konuşuldu. 

Dila Tarkan kimdir?

Dila Tarkan Yahya Uçbaşaran ile yaşadığı ilişkiyle gündem olmuştu. Dila Tarkan bir yıl boyunca nişanlı kalmıştır. 

Eser Yenenler'in sevgilisi olarak adını duyuran giren Dila Tarkan, 1993 yılında doğdu. İnstagram hesabından paylaştığı fotoğraflarla dikkat çeken Dila Tarkan, ünlü markalara stil danışmanlığı yapmaktadır. 15'indeyken ailesiyle Vancouver'a taşınan Dila Tarkan, üniversite öğrenimine London College of Fashion'da başladı ve Parsons New School of Design'da devam etti. Şeyma Subaşı ve Burcu Esmersoy gibi modanın içerisinde olan isimlerle yakın arkadaş olan Dila Tarkan, son olarak Hacı Sabancı ile aşk yaşamaya başladığı iddialarıyla gündeme geldi.

Dila Tarkan instagram

Dila Tarkan'ın instagram hesabında 131 bin takipçisi bulunmaktadır. 

https://www.instagram.com/dilatarkan/
Dila Tarkan instagram- Babası kim? Kardeşi ve ailesi-  Hakan Sabancı sevgili mi?

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar