Dev pandaların bilimsel adı olan Ailuropoda melanoleuca ne anlama gelir?

Kim Milyoner Olmak İster'de az önce sorulan soru izleyenler tarafından merak ediliyor. Dev pandaların bilimsel adı olan Ailuropoda melanoleuca ne anlama gelir?

Dev pandaların bilimsel adı olan Ailuropoda melanoleuca ne anlama gelir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:55
21 Temmuz 2018 Cumartesi 22:22

Kim Milyoner Olmak İster'de 21 Temmuz 2018 tarihli soruları sizlerle paylaşıyoruz.. En çok izlenen programlardan olan Kim Milyoner Olmak İster'de sorulan ilginç sorular hem yarışmacıları hem de izleyenleri zorluyor. Bazıları Binlerce lira kazanırken bazıları ise ilk soruda eleniyor.

Dev pandaların bilimsel adı olan Ailuropoda melanoleuca ne anlama gelir?

A.siyah beyaz kedi ayaklı
B.siyah beyaz aslan ayaklı
C.siyah beyaz ayı ayaklı
D.siyah beyaz tavşan ayaklı

Kim Milyoner Olmak İster?

2 Ağustos 2011'den beri atv'de yayınlanan yarışma programı. Murat Yıldırım tarafından sunulmaktadır.

Murat Yıldırım kimdir?

1979 senesinde Konya'da dünyaya gelen Murat Yıldırım doğma büyüme Konyalıdır. Türk dizi ve sinema oyuncusu olan Murat Yıldırım'ın annesi ve babası aslen Mardinlidir. Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendislik bölümünde 8 senede mezun olan Murat Yıldırım 20 Haziran 2008 yılında Fırtına dizisinin setinde tanıştığı Burçin Terzioğlu ile evlenmiş ve 30 Haziran 2014 senesinde boşanmıştır. Oyunculuk kariyerine 1999 senesinde Ayrılsak da Beraberiz dizisinde rol alarak başlamıştır. Son olarak 2015 yılında Kocan Kadar Konuş sinema filmi ile sevenlerinin karşısına çıktı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar