Demet Akalın’ın kızı Hira hangi dizide oynayacak?

Kızı Hira ile alışveriş merkezinde görüntülenen Demet Akalın kızının dizide oynamak istediğini söyledi. Peki ya Demet Akalın’ın kızı Hira hangi dizide oynamak istiyor?

Demet Akalın’ın kızı Hira hangi dizide oynayacak?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
9 Ekim 2018 Salı 11:27

Geçtiğimiz günlerde Okan Kurt ile evliliklerini sonlandıran Demet Akalın kızı ile alışveriş merkezinde görüntülendi.  Demet Akalın, 4 yaşındaki kızı Hira’nın oyuncu olmak istediğini söyledi. Bunun üzerine Hira’nın hangi dizide oynayacağı merak edilmeye başladı.

Demet Akalın’ın kızı Hira hangi dizide oynayacak?

Kızıyla alışveriş merkezinde görüntülenen Demet Akalın, Hira'nın Yeni Gelin dizisinde oynamak istediğini hatta bunun için dizinin başrol oyuncusu Jessica May'le görüştüklerini söyledi. Kızının Brezilyalı oyuncu Jessica May ile telefonlaştığını söyleyen Demet Akalın, "Hira Jessica'nın dizisinde oynamak istiyor. Jessica May ile telefonlaşıyor, sağ olsun çok şeker bir kız, hep bize mesaj atıyor. Onu görmeye Adana'ya gideceğiz. Hira, onun kızını oynayacakmış" diye konuştu.

Yeni Gelin başrol oyuncusu Jessica May kimdir?

Jessica May, 5 Aralık 1993 yılında Paranacity'de doğdu. Kitap okumak ve ata binmeyi seven Jessica, 1.75 boyunda, yeşil gözlü ve yay burcudur. Biyolojik Bilimler Bölümü'nü kazanan Jessica May, kariyerine model olarak devam etmek için eğitim hayatına ara verdi. Köpekleri çok seven Jessica May, özellikle sokak köpeklerine elinden geldiğince bakmaya çalışıyor. En büyük hayallerinden biri sokakta bulduğu köpeklerden bir hayvan çiftliği kurmak. 15 yaşına kadar çiftlikte büyüyen Jessica'nın öğretmen olan annesi ve çiftçi olan babası Brezilyalıdır. Ayrıca veterinerlik okuyan bir erkek kardeşi vardır. Türkiye'yi gezmekten ve farklı kültürleri tanımaktan keyif alan Jessica'nın farklı şehirleri görmek, sıcak ilişkiler kurmak yapmak istediği planları arasında.

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar