Demet Akalın ve Okan Kurt yeniden mi evleniyor? Demet Akalın Okan Kurt ile neden barıştı?

Geçtiğimiz aylarda Okan Kurt’un mallarına haciz gelmesinden dolayı ani bir şekilde boşanıp yeniden barışan Okan Kurt ve Demet Akalın yeniden mi evleniyor?

Demet Akalın ve Okan Kurt yeniden mi evleniyor? Demet Akalın Okan Kurt ile neden barıştı?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
4 Aralık 2018 Salı 14:23

Yaşadıkları haciz olayı nedeniyle tek celsede boşanan Demet Akalın ile Okan Kurt yeniden barıştıklarını medyaya ilan etti. Yakın dostlarıyla barışmalarını kutlayan Demet Akalın ve Okan Kurt çiftine yeniden evlenecek misiniz? Sorusu soruldu. Demet Akalın sorulan soruya ne cevap verdi? Detaylar haberimizde.

Geçtiğimiz eylül ayında tek celsede boşanan ve geçen gün barıştıklarını duyuran Demet Akalın ile Okan Kurt, dün akşam yakın dostlarına verdikleri yemekte barışmalarını kutladı. Demet Akalın ve Okan Kurt’un boşanmasının ardından Fatih Ürek, “Okan, Demet’i değil kendi ailesini seçti” açıklamasını yapmıştı. Bu açıklama üzerine tartışan Okan Kurt ile Fatih Ürek, düzenlenen yemekte buzları eritti.

Demet Akalın ve Okan Kurt yeniden evlenecekler mi?

Barışma yemeğinden el ele çıkan ünlü çift, basın mensuplarının karşısına geçti. Bir hayli keyifli olan Demet Akalın ve Okan Kurt çifti, mutluluklarıyla deyim yerindeyse dostu düşmanı çatlattı. Mekandan el ele ayrılan çiftten Demet Akalın, muhabirlerin “Hayırlı olsun. Tekrar bir evlilik olur mu?” sorusuna “Arkadaşlar teşekkür ederiz ama hayır, tabii ki böyle bir şey yok” yanıtını verdi.

Demet Akalın Okan Kurt ile neden barıştı?

Şarkıcının, Instagram hesabı üzerinden yayınladığı mesaj şöyle:

"2.5 yaşında babasız kaldım ben. Hayat benim için hep mücadele hep takdir edilme hissiyle geçti. Anneme olan sevgim ona laf gelmesin korkusundan... Hep tetikte geçti ömür… O babasız geçen yıllarda komşu çocukların akşamları eve gelen babaları benim içime, yüreğime hep koca koca oturdu. Şimdi Hira’mı baba sevgisinden mahrum bırakmamak için iki aydır yüzünü bile görmek istemediğim eski eşimden ‘umut’u eksik etmediğim için yemediğim hakaret kalmadı. Hira’nın barışma videosuna kurgu diyen kalpsizler bile oldu. Aynı kalpsizler 2 yaşında Hira namaz kıldığında da kendi yaptırmıştır yazmışlardı. Yazan yazdı, çizen çizdi ama benim samimiyetimi halkımın yüreğinden alamadılar. Bu ödül tam da zamanında tam da 12’den çok iyi geldi."

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar