Demet Akalın ile Okan Kurt boşanıyor mu? İşte çiftin haciz sonrası boşanma kararı

Demet Akalın ve Okan Kurt çiftini haciz davası mı ayırıyor? Çiftin bugün boşandıkları söyleniyor doğru mu? Detaylar haberimizde.

Demet Akalın ile Okan Kurt boşanıyor mu? İşte çiftin haciz sonrası boşanma kararı
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:56
11 Eylül 2018 Salı 09:21

Okan Kurt’un sahibi olduğu Martaş Lojistik şirketinin borçları nedeniyle Demet Akalın ve Okan Kurt’un Beykoz’daki evlerinde haciz işlemi başlatıldı. Haciz olaylarının ilk gündeme gelmesinden sonra Demet Akalın ile Okan Kurt’un boşanma dedikoduları gündeme taşınmıştı. Yeni gelen bilgilere göre çiftin bugün boşandıkları bilgisi geldi. Demet Akalın ile Okan Kurt boşanıyor mu? İşte çiftin haciz sonrası kararı..

Martaş Lojistik’in bankalara ve piyasaya 150 milyon liraya yakın borcu bulunuyor. Kurt ailesine ait şirketlerden 36 milyon lira alacaklı olan akaryakıt dağıtım şirketi Turkuaz Petrol AŞ, Beykoz İcra Müdürlüğü’nden haciz kararı aldı. Fiili haciz için, şirketin avukatları ve haciz memurları Akalın ve Kurt’un yaşadıkları villaya bu sabah gitti. Alınan haciz kararı gereği, villada bulunan bir dizi eşya haczedildi. Aralarında televizyon, bilgisayar, klima ve tabloların olduğu eşyalar, kamyona yüklenerek götürüldü.

Demet Akalın ile Okan Kurt boşandı

Okan Kurt'un aile şirketi Martaş Lojistik'in borçları nedeniyle dün Beykoz'daki evlerinde haciz işlemi gerçekleştirilen ünlü çift, 6 yıllık evliliklerini 2 dakikada sonlandırdı. Boşanacakları haberi sabah saatlerinde magazin gündemine bomba gibi düşen çiftin avukatları saat 13.30 sıralarında Beykoz Adliyesi'ne gelerek anlaşmalı boşanma davası açtı. Boşanma dilekçesiyle birlikte mahkemeye bir protokol sunuldu. Protokolda çift birbirlerinden nafaka ve tazminat talep etmedi. 4 yaşındaki kızları Hira'nın velayetinin ise anne Demet Akalın'a verildiği kaydedildi.

Saat 15.30 sıralarında ise Demet Akalın ve Okan Kurt ayrı ayrı adliyeye geldi. Beykoz Aile Mahkemesi'nde görülen duruşma 2 dakika sürdü. Akalın ve Kurt, hakimin “Boşanmak istiyor musunuz" sorusuna “Evet" yanıtını verdi. Mahkeme hakimi de çifti 'şiddetli geçimsizlik' gerekçesiyle anlaşmalı olarak boşadı. Çıkışta açıklama yapmayan Demet Akalın, “Formalite bir boşanma mı" sorusuna “Yok" demekle yetindi. Okan Kurt ise “Hayırlı olsun" diyenlere “Böyle şeyin hayırlısı mı olur" şeklinde yanıt verdi. Ayrıca boşanma talebinin kendisinden gelmediğini söyledi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar