için kaldı

Della Miles kimdir, kaç yaşında, Instagram adresi, Müslüman mı oldu?

Della Miles kimdir, kaç yaşında, Instagram adresi, Müslüman mı oldu? Dünyaca ünlü şarkıcı 1 yıl önce Türkiye yerleşmesinin ardından Müslüman olduğunu duyurdu. Peki Della Minas kimdir, kaç yaşında, Instagram adresi, Müslüman mı oldu?

Della Miles kimdir, kaç yaşında, Instagram adresi, Müslüman mı oldu?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
19 Mart 2019 Salı 17:02

Della Miles kimdir, kaç yaşında, Instagram adresi, Müslüman mı oldu? Dünyaca ünlü şarkıcı 1 yıl önce Türkiye yerleşmesinin ardından Müslüman olduğunu duyurdu. Peki Della Miles kimdir, kaç yaşında, Instagram adresi, Müslüman mı oldu? sorularının yanıtları haberimizde.

Della Miles kimdir?

Uzun yıllar müzik dünyasında Michael Jackson’ın vokalisti olarak tanınan Della Miles 2018 yılında Türkiye’de gündem olmuştur. Gündeme gelme sebebi ise, daha önce tatil için geldiği, Muğla’ya yerleşmesi olmuştur. Muğla Ortaca İlçesi Dalyan Mahallesi’ne yerleşen usta isim dünyanın en güçlü sesleri arasında gösterilmektedir.

Ayrıca Köyceğiz’in Çandır Mahallesindede 700 m2’lik bir arsa satın aldığı belirtilmiştir.

Amerika, Teksas Houstan’da dünyaya gelen Della Miles, ilk müzik deneyimini kilise korosu ile gerçekleştirmiştir. Annesininde müzisyen olması sebebi ile müzisyen bir ailede yetişen ünlü sanatçı, ayrıca kriminal hukuk eğitimi almıştır.

Hayatını müzik üzerine sürdürme kararı aldığında ise Los Angeles’a taşınmış kısa sürede bir çok prodüktörün dikkatini çekmeyi başarmıştır. Daha sonra, Michael Jackson ile birlikte Sisterella müzikalinde oynamaya başlamış, ardından Whitney Houston’a vokalistlik yapmıştır. 2011 senesinde ise Uncivilized isimli ilk solo albümünü müzik severler ile buluşturmuştur.

Amerika ve diğer bir çok ülkede başarılı çalışmalara imzasını atan Della Miles, ülkemizde ise Müslüm Gürses, Zeki Müren gibi usta isimleri anma albümlerinde yer almış, 2013 yılında ise Murat Kekilli‘nin Gümüş Teller isimli albümünde bulunan Git isimli şarkısına eşlik etmiştir. İlerleyen dönemlerde Türkçe bir albüme imza atacağı da sıkça gündeme gelmektedir.

Della Miles Instagram adresi

Dünyaca ünlü Şarkıcı Della Miles Instagram adresi @dellamilesofficial . Della Miles'in resmi Instagram hesabında 70 bine yakın kullanıcı bulunmakta. Ünlü sanatçı ise sadece 22 kişiyi takip ediyor.

Della Miles Instagram adresi

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar