için kaldı

Darısı Başımıza dizisi neden final yapıyor?

Show TV ekranlarına yaz dizisi olarak gelen Darısı Başımıza bitiyor mu, neden final yapıyor?

Darısı Başımıza dizisi neden final yapıyor?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:55
3 Ağustos 2018 Cuma 14:55

Yaz dizisi olarak ekranlarda yerini alan Darısı Başımıza’dan üzücü haber geldi. Show TV ekranlarında oynayan dizinin 5.bölümü ile final yapacağı söyleniyor. Peki, Darısı Başımıza final bölümü ne zaman yayınlanacak? Darısı Başımıza neden bitiyor? İşte, diziye dair detaylar.

Show TV'nin yeni dizilerinden Darısı Başımıza yayınlanan 4 bölümünün ardından final yapmaya hazırlanıyor. Neden final yaptığı henüz bilinmeyen dizinin reytinglerde beklenen başarıyı gösterememiş olması olarak düşünülüyor.

DARISI BAŞIMIZA FİNAL BÖLÜMÜ NE ZAMAN?

Gold Film’in yapımcılığını üstlendiği, senaryosunu Deniz Dargı’nın kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Barış Yöş'ün oturduğu Show TV’nin  yeni dizisi “Darısı Başımıza”nın başrollerini Elif Doğan ve Ozan Dolunay paylaşıyordu. Darısı Başımıza 1 Ağustos Çarşamba günü final bölümü ile ekrana gelecek.

DARISI BAŞIMIZA FİNALDE NELER OLACAK?

Film setinin ilk günü Ağva’da olacaktır. Ozan Öykü’yle görüşmemek için gitmekten son anda vazgeçer. Cem ve Öykü Ağva’ya birlikte gitmeye hazırlanırlar ama aralarını bozmak için fırsat kollayan Canan ne yapıp edip buna engel olur. Öykü Ağva’ya Ozan’la gitmek zorunda kalır. Ozan Öykü’nün farklı yönlerini görür ve ondan iyice etkilenir. Bu arada Derya’nın da Cem’i bırakmaya niyeti yoktur onu görüşmeye zorlar. Bu görüşmede onları kötü bir sürpriz beklemektedir.

DARISI BAŞIMIZA DİZİSİ GENEL KONUSU NEDİR?

Ömrünü çocuklarına adamış, fedakâr bir anne olan Zerrin’in (Devrim Yakut) hayattan tek beklentisi çocuklarının mutlu yuvalar kurduklarını görebilmektir. Ama ne mümkün! Büyük kızı Rüya (Açelya Topaloğlu), eski bir oyuncuya platonik aşık, başını kaldırıp da çevresindeki taliplerine dönüp baktığı görülmemiş. Küçük oğlu Serkan (Burak Can) anasının kuzusu, kolay kolay evden gitmeyeceği belli. Ortanca kızı Öykü (Elif Doğan) ise yurtdışında, işinde gücünde, kariyerinde. Zerrin yakın zamanda çocuklarının mürüvvetini görmeyi beklemezken, Öykü’nün evleneceği haberini vermesiyle dünyalar onun olur. Dört gözle dünürleriyle tanışacağı günü bekleyen Zerrin’i kız isteme gününde kötü bir sürpriz bekliyor. Aksoy ve Arslansoy aileleri karşı karşıya geliyor ve eski defterler bir bir açılıyor. Sadece Zerrin değil, Öykü ve Rüya da bu karşılaşmadan nasibini alıyorlar. Ortalık birbirine girmişken bu curcunadan geriye bir tutam aşk, bir yudum mutluluk ve bolca kahkaha kalıyor.

DARISI BAŞIMIZA OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Ozan (Ozan Dolunay),Öykü (Elif Doğan), Zerrin (Devrim Yakut), Rüya (Açelya Topaloğlu), Cem (Özgün Karaman),Canan (Nergis Kumbasar), Merter (İbrahim Kendirci), Ferrin (Sevinç Erbulak)

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar