için kaldı

Dalia Belickaite kimdir, kaç yaşında, Instagram adresi ne?

Dalia Belickaite kimdir, kaç yaşında, Instagram adresi ne? Fenerbahçe basketbol maçında güzelliğiyle bütün gözlerini üzerine çeken kişi merak konusu oldu. Peki Dalia Belickaite kimdir, kaç yaşında, Instagram adresi ne?

Dalia Belickaite kimdir, kaç yaşında, Instagram adresi ne?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
24 Nisan 2019 Çarşamba 20:00

Dalia Belickaite kimdir, kaç yaşında, Instagram adresi ne? Fenerbahçe basketbol maçında güzelliğiyle bütün gözlerini üzerine çeken kişi merak konusu oldu. Peki Dalia Belickaite kimdir, kaç yaşında, Instagram adresi ne? detayları haberimizde.

Dalia Belickaite kimdir, kaç yaşında?

Dalia Belickaite kimdir, kaç yaşında? Fenerbahçe'nin Zalgiris'i deplasmanda 66-57 yenerek THY Euroleague play-off serisinde 2-1 öne geçmesi, sarı-lacivertlileri sevindirirken mücadeleye damga vuran ise başka bir isimdi. Hem basketbolcu hem de Zalgiris'in resmi televizyonunun spikeri olan Dalia Belickaite, maçı takip etmek üzere her zamanki gibi Zalgirio Salonu'ndaydı.Bu karşılaşmada da yerini alan güzel spiker taraftarların dikkatinden kaçmadı. 22 yaşındaki Dalia Belickaite basketbol yeteneğinin yanı sıra spikerlikte de adından söz ettiriyor.Dalia Belickaite, Litvanya'da en ünlü ekran yüzlerinden biri olarak kabul ediliyor.

Dalia Belickaite Instagram adresi

Dalia Belickaite Instagram adresi @belickaitee . Güzel modelin Instagram hesabında yaklaşık 21 bine yakın kullanıcı bulunmaktadır. Belickaite ise 144 kişiyi takip etmektedir.

Dalia Belickaite Instagram adresi

Dalia Belickaite

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar