için kaldı

Dakota Johnson Göğüs Dekoltesi resimleri Dakota Johnson frikik yeni Dakota Johnson son resimleri

Dakota Johnson Göğüs Dekoltesi resimleri Dakota Johnson frikik yeni Dakota Johnson son resimleri

Dakota Johnson Göğüs Dekoltesi resimleri Dakota Johnson frikik yeni Dakota Johnson son resimleri
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
12 Aralık 2018 Çarşamba 10:12

Grinin 50 tonu serisinin güzel oyuncusu Dakota Johnson dün katıldığı Marekeş Film Festivali'nin kapanışında kıyafetiyle ve güzelliği ile tüm dikkatleri üzerine topladı. Güzel oyuncunun derin göğüs dekolteli kıyafeti ve rahatlığı geceye damgasını vurdu. 

Dakota Johnson Göğüs Dekoltesi

Amerika'lı güzel oyuncu 4 yıl önce çekilen ve serinin ilk filmi olan Grinin 50 Tonu ile şöhreti yakalamıştı. Cesur fantazi sahneleri ve güzelliği ile kısa sürede tüm dünyada büyük bir hayran kitlesine ulaşan genç oyuncu özellikle kadın hakları ve mülteciler konusunda katıldığı sosyal sorumluluk projeleri ile de adından söz ettiriyor. Dokata Johnson dün katıldığı Marekeş Film Festivali'nin kapanış programında giydiği mavi elbisesi ve derin göğüs dekoltesi ile geceye damgasını vurdu.

Dakota Johnson Sevişme Sahneleri

Katıldığı festivalde Grinin 50 Tonuserisindeki cesursişm sahneleri hakkında da onuşan Dokata Johnson saheleri çekmenin hiç zevkl olmadığı aksine oldukça sıkıcı olduğunu söyledi. Dakota Johnson sevişme sahneleri ile ilgili bir ön yargısının olmadığını senaryo ne gerektiriyorsa onu oynayabileceğini söyledi. Johnson ayrıca filmlerindeki sevişme sahnelerinin hiç birisini babasının seyretmediğini bu nedenle de kendisini şanslı hisettiği söyledi. 

Dakota Johnson Kaç Yaşında? Dakota Johnson Kimdir? Dakota Johnson Nereli?

Dakota Johnson
4 Ekim 1989 doğumlu Amerikan model (manken) ve oyuncu. Anne babası da oyuncu Don Johnson ve Melanie Grifitti.
Dakota Johnson ününü 2012-2013 sezonunda yayınlanan Amerikan sitcomu Ben and Kate isimli dizide arttırdı.
Dakota Johnson Texas'ta dünyaya geldi. Gençlik yıllarında dansla yakında ilgilendi. 12 yaşında çocuk model olarak çekimlere katılmaya başladı. 1999 yılında Antonio Banderas'ın yönettiği Crazy in Alabama filminde annesi ile birlikte rol aldı. 2006 yılında Miss Golden Globe seçildi. 2009 yılında dünyaca ünlü giyim markası Mango için modellik yapmaya başladı.

Okul hayatını tamamladıktan sonra oyunculuk kariyerine start verdi. 2010 yılında Justin Timberlake in başrol oynadığı The Social Network filminde yer aldı. Filmin sekiz dalda ödül almasının ardından Dakota Jonhsonın oyunculuk kariyerinde hızlı bir yükseliş yaşandı. Ardından sırasıyla Beastly, Theo, For Ellen, Savage Innocent, Goats ve daha bir çok yapımda yer aldı.
İlk televizyon deneyimini ise 2012 de başlayan Ben and Kate isimli dizide yaptı. 2013 yılında dizi sezonunu tamamlandı. Bunlar dışında Need for Speed ve William Shakespeare's Cymbeline'de rol aldı.

Dakota Johnson,Grinin Elli Tonu filmi ile dünya çapında tanınmadan önce Fox kanalının kısa ömürlü Ben &Kate adlı sitcom’unda genç bir anneyi canlandırdı. Daha sonra genç yıldız The Social Network, Need For Speed gibi filmlerde yer aldı. İlk kez bir filmde başrolde görülecek olan Dakota, Grinin Elli Tonu’ndaki bazı sahneleri yüzünden aile içi krize sebep oldu. 25 yaşındaki oyuncu Dakota Johnson’ın babası Don Johnson, kızının Grinin Elli Tonu filminde oynamasına karşı çıkmış, ilk başrol filminde bu kadar açık sahnelerde yer almasını istemediğini dile getirmişti.

Genç yıldız Dakota Johnson'ın kendisi gibi oyuncu olan büyükannesi Tippie Hedren da Dakota’nın bu filmde yer almamasını istememiş ve aile krizine yol açmıştı. Alfred Hitchcock’un 1963 yapımı Kuşlar filminde Melanie Daniels rolüyle akıllara kazınan Tippie Hedren kızı Melanie Griffith ile birçok filmde yer aldı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar