için kaldı

Çukur’un Selim’i eşcinsel(Gay) mi?

Çukur dizisinin Selim’i eşcinsel(gay) mi? İşte dizinin alttan vermek istediği mesajın ayrıntıları..

Çukur’un Selim’i eşcinsel(Gay) mi?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:50
12 Kasım 2018 Pazartesi 08:00

Çukur dizisiyle ilgili bir detayı sizlerle paylaşmak istiyoruz. Söylentilere göre Çukur dizisinin Selim karakteri dizide gay rolünde. Dizinin sürekli takipçisi olduğunuz halde bu ayrıntıyı kaçırdıysanız işte hatırlamanız gereken ayrıntılar..

Selim İdris Koçavalı'nın hapisteki oğlu Cumali Koçavalı'yı da sayarsak 4 oğlundan biri. Ancak babasının değerlerinin hiçbirini benimsemediği için babasının gözünda hayal kırıklığından öteye geçemez. Selim Çukur dizisinde bir köstebek.. Peki köstebek olmak için ne suç işledi hiç düşündünüz mü? Selim karakterinin dizide ailesine karşı hamleler yapmasının altında yatan nedenler var.

Çukur'un Selim'i Gay mi?

Ayrıntı 1: Abisi ölmeden önce otel odasında yapılan aleme Selim katılmadı, abisi tarafında aleme katılmadığı için aşağılandı, abisine yeni aldığı silahı gösterdiğinde ise abisi tarafından “kadın tabancası mı aldın kendine?” denilerek cinsel aşağılamaya uğradı, hatta abisi kurşun yağmuruna tutulurken arabanın arkasına saklanıp tabancasını da çekmeyi ihmal etmedi.

Ayrıntı 2: Türkü bar çıkışı Selim ile Celal karşılaştı, Celal adının Kahraman olduğunu söyledi. Sahte Kahraman ile Selim ne yaşadılar, Celal neyin, kimin Kahramanıydı?  Avukat Selim’e bizim görmediğimiz ama Selim’in nefesini kesen ne gösterdi? Selim'e izlettiği görüntünün Celal ile birlikte olduğu görüntülerin olma olasılığı çok yüksek.

Selim’in Türkü barda tanıştığı ve sonrasında evinde öldürdüğü adamla birlikte olmuştur. Bu görüntüler ise şuanda Beyfendi’nin elindedir. Tüm bu detaylardan sonra Selim’in GAY olduğu anlaşılmaktadır. 

12 Mart akşamı yayınlanan 20. bölümde Selim Avukat Nazım’ın huyuna giderek bu görüntüleri Beyfendi’nin elinden almasını istemektedir. Selim eğer bu görüntüleri alabilirse sır olarak kalacaktı.

Ayrıntı 3: Çukur'un 5.bölüm gizli sahnesinde avukat Nazım Selim'e ne izletti? Selim, avukatın izlettiği görüntülerden sonra koşarak eve gitti, en ateşlisinden karısını öptü, kadının dudaklarından “Allah belanı versin!” nidası döküldü. Selim bunları hak edecek ne yapmıştı? 

Çukur dizisinde Selim karakteri cinsel tercihi nedeni ile ailesinin gözünde iki paralık olmamak adına seçimini saklamış, aile kurup normal hayata karışmış, abisi tarafından “Karı mısın oğlum sen?” diye aşağılanmış gizli bir homoseksüeldir!

Çukur dizisinin 28.bölümünde de Selim'in gay olduğu bariz ortaya çıktı. Çukur abisini öldürdüğü Cemil'i yanına yardımcı olarak almıştı. Dizide Cemil evlenmesi Selim'i çok etkiledi. Ancak Selim, kendisinin gay olduğunu herkese anlatacağı korkusuyla Cemil'i öldürdü.

Öner Erkan Kimdir? (Selim Koçavalı)

4 Ocak 1980 İstanbul doğumlu oyuncu 9 Eylül Üniversitesi Tiyatro bölümü mezunudur. 2002-2004 sezonunda rol aldığı Kuzenlerim adlı diziyle profesyonel oyunculuk kariyerine adım atmıştır. Akabinde ise sırası ile Aşk Her Yaşta, İki Aile, Kahve Bahane, Deli Saraylı, Yalan Dünya, Analar ve Anneler ile Mutlu Ol Yeter gibi projelerde rol almıştır.

Eşcinsel (GAY) nedir?

Eşcinsellere verilen adlardan en çok kullanılanlardan biri yabancı bir dilden aktarılmış olan homoseksüel kelimesidir. Türk Dil Kurumu’nun Türkçe Sözlüğü’nde homoseksüelin karşılığı ise; cinsel isteklerini kendi cinsinden kimselerle yatıştırmak huyunda olan kimsedir. Türkiye’de eşcinsel denince çoğu kişinin aklına ağır makyajlı şarkıcılar, travestiler, kırıtarak yürüyen ve kadınsı giyinip konuşan dar blucinli genç erkekler geliyor. Tabi bu durum bir kavram karmaşasını da beraberinde getiriyor.

Eşcinsel; kendi cinsine ilgi duyan kişidir.

Biseksüel; her iki cinse de ilgi duyan kişidir.

Heteroseksüel; karşı cinse ilgi duyan kişidir.

Lezbiyen; eşcinsel kadındır. Gay ise eşcinsel erkektir.

Travesti; kendi biyolojik cinsiyetinden memnun olan ve karşı cinsin giysilerini giymekten hoşlanan kişidir.

Transseksüel; kendi biyolojik cinsiyetinden memnun olmayıp karşı cinse geçmek isteyen ya da geçmiş kişidir.

Homofobi ise eşcinsellere yönelik kaygı, korkuya da nefret olarak tanımlanabilir.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar