Çukur’un Efsun’u Damla sönmez kimdir, kaç yaşında?

Damla Sönmez kimdir, kaç yaşında? Çukur’a yeni karakter olan Efsun girdi. Efsun karakterini Damla Sönmez canlandıracak. Damla Sönmez kimdir, kaç yaşında? Detaylar haberimizde…

Çukur’un Efsun’u Damla sönmez kimdir, kaç yaşında?
Son Güncelleme: 3 Eylül 2019 Salı 15:31
3 Eylül 2019 Salı 15:25

Damla Sönmez kimdir, kaç yaşında? sorusun Çukur’da yeni bir karakterin girmesi ile çok araştırılan konular arasında yer aldı. Çukur’da Efsun karakterini Damla Sönmez canlandıracak. Peki Damla Sönmez kimdir, kaç yaşında? sorusunun yanıtı haberimizde…

Damla Sönmez kimdir, kaç yaşında?

Show TV’nin sevilen dizisi Çukur’a Efsun karakteri girdi. Efsun karakterini ise Damla Sönmez canlandıracak. Damla Sönmez’in kim olduğu kaç yaşında olduğu çok araştırılan konular arasında yer aldı.

Damla Sönmez 3 Mayıs 1987’de İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda yarı zamanlı 2 yıl keman, 1 yıl da piyano dalında öğrenim gördü. St. Joseph Fransız Lisesi’ni bitirdikten sonra Paris Sorbonne Üniversitesi’nde başladığı tiyatro eğitimini Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nde burslu olarak tamamladı. New York Black Nexxus Academy’de Stuart Burney ile çalıştı.

2009 yılında “Bornova Bornova” filmindeki rolüyle 46.Altın Portakal Film Festivali’nde “En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu”, Sadri Alışık Sinema ve Tiyatro Ödülleri’nde “Umut Veren Genç Yetenek”, Uçan Süpürge Kadın Filmleri Festivali’nde “Genç Cadı” ödüllerini aldı.

Damla Sönmez ınstagram hesabı

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar