Çukur dizisinde Cumali kim? İdris Koçovalı'nın oğlu Cumali Koçovalı kim olacak?

Pazartesi akşamlarının büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Çukur’da Cumali karakteri kim? İdris Koçavalı'nın oğlu Cumali Koçovalı kim olacak? İşte Cumali olacağı iddia edilen isimler..

Çukur dizisinde Cumali kim? İdris Koçovalı'nın oğlu Cumali Koçovalı kim olacak?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:50
11 Eylül 2018 Salı 08:04

İlk bölümünden bu yana sevilerek izlenen Çukur dizisinde İdris Koçavalı’nın hapisteki en büyük oğlu Cumali Koçovalı’nın kim olacağı merak ediliyor. Koçavalı ailesinin hapiste olan İdris’in oğludur. Cumali karakteri Koçovalı ailesinde önemli bir yere sahiptir. Çukur 11. bölümde  babası İdris’e hapisten mektup yazan Cumali çok yakında Çukur’a gelecektir. Çukur’un başına geçmek zorunda kalan Yamaç’ın da en büyük destekçisi olacaktır. İşlediği bir suçtan ötürü parmaklıklar ardından olan Cumali, İdris Koçovalı’nın sevdiği oğullarından biridir. 

Cumali 26.bölümde göründü

Çukur dizisinin 23 Nisan Pazartesi akşamı ekrana gelen 26. bölümünde, İdris Koçovalı'nın cezaevinde olan büyük oğlu Cumali ilk defa ortaya çıktı. Selim'le konuşmasından sonra sinirlenen Sultan, Cumali'yi arıyor. Cumali, Sultan'la konuşmak istemeyine yanındaki adamı telefonuvaçıyor. Cumali, kendisiyle konuşmak istemese de verilen emir yüzünden telefon kulağına dayananınca dinlemek zorunda kalıyor. İdris, Yamaç ve Selim'in birer Koçovalı olduklarını unuttuğunu söyleyen Sultan, kendisinin ölmesi durumunda intikamını almasını söylüyor.

Çukur'da İdris Koçovalı'nın oğlu Cumali Koçovalı kim olacak?

Hakkında birçok soru işareti olsa da Cumali Koçovalı'nın kim olduğu gerçeği merakla bekleniyor. Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Rıza Kocaoğlu, Ercan Kesal ve Perihan Savaş'ın rol aldığı Çukur dizisinde Cumali karakteri için işte tahminler..

Cumali Koçovalı Necip Memili mi?

Çukur dizisinin yeni sezon fragmanı da göz önüne alındığında Koçovalıların büyük oğlu Necip Memili olduğu belirtililiyor.

27 Mayıs 1980 Adanada doğmuştur. Emekli bir anne ve babanın 3 erkek çocuğunun en büyüğüdür. Özkan ve Bahtiyar isimlerinde erkek kardeşleri vardır. Endüstri Meslek Lisesi Elektrik Bölümünden hemen sonra makine montajda çalışmıştır. Adana Seyhan Belediyesi Kültür Merkezinde amatör olarak oyunculuğa başlamıştır. Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Oyunculuk Bölümü mezunudur.

Fiziksel özellikleriyse şöyledir; boyu 183 cm, kilosu 72, göz rengi ela, saç rengi siyah. Hobileri arasında yemek yapmayı çok sevdiğini ifade ediyor yakışıklı oyuncumuz. Tango, Futbol, Yüzme, Şarkı Söyleme, Salsayı seviyor. Perküsyonla arası iyi, bateri çalmayı biliyor. Bangom çalmayı da bilmektedir. Davul ve darbuka da çalmaktadır.

Cumali Koçovali Kenan İmirzalıoğlu mu?

Mehmet Bir Cihan Fatihi dizisinde oynayan ancak reytingler nedeniyle kısa sürede final kararı alan dizi oyuncusu Kenan İmirzalıoğlu'nun Cumali Koçavalı olma ihtimali oldukça yüksek.

Cumali Koçovalı Nejat İşler mi?

'Kaybedenler Kulübü Yolda' filminin galası için İstanbul'a gelen Nejat İşler, Rıza Kocaoğlu ve Ferhan Şensoy'un da olduğu arkadaş grubuyla buluştu. Çukur dizisinde 'Cumali' karakterini canlandıracağı iddia edilen Nejat İşler'in, aynı dizide olan Rıza Kocaoğlu'ndan senaryo hakkında bilgi aldığı öne sürüldü.

Cumali Koçovalı Ufuk Bayraktar mı?

Cumali karakteri ile ilgili bilgiler geldikçe haberimiz güncellenecektir. Şunu da söylemekte yarar var, Cumali karakterini canlandıracak oyuncunun Ufuk Bayraktar olduğu yönünde ciddi bir eğilim var. Kendisi Vatanım Sensin dizisindeki Dağıstanlı rolündeydi ve ölerek diziden ayrılmıştı. Kısaca role en uygun kişi olduğundan olasılık yüksek diyebiliriz. Ancak kesin bilgi değil. Ufuk Bayraktar’ın en son parladığı sinema filmi Dağ ve Dağ 2 filmleridir.

Cumali Koçovalı Mustafa Yıldıran mı?

Hafız Ali 40. bölümde teröristlerin hain pususu sonucu şehit düşerek ölür. Ali Haydar karakterini canlandıran Mustafa Yıldıran diziden ayrılmıştır. Peki Mustafa Yıldıran hangi dizide oynayacak? Aldığımız bilgilere göre Ali Haydar yeni başlayan bir dizide rol alacaktır. Kesin olmamakla birlikte Ali Haydar’ın Çukur dizisinde Cumali karakterini canlandıracağını söyleyenler de bir hayli fazla. Bildiğiniz gibi Mustafa Yıldıran daha önce İçerde dizisinde Mestan karakteri canlandırmıştır. Ve şuanda Mustafa Yıldıran’ın kardeşi Uğur Yıldıran Çukur’da Kemal karakterini canlandırmaktadır. Bu anlamda abi kardeşin yine aynı dizide beraber oynayacağı dedikodusu kulislerde dolaşıyor.

Cumali Koçovalı Kaan Urgancıoğlu mu?

Çukur dizisi Cumali karakteri için, en son Kara Sevda dizisinden izlediğimiz Kaan Urgancıoğlu'na teklif götürmüş. Ancak Urgancıoğlu, gelecek sezon başka dizide başrol oynayacağından ötürü teklifi kabul etmemiş.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar

Serdar En beğenilen yorum
Nejat işler olsun barda filmi ğibi piskopat