için kaldı

Çukur 42. bölüm 2. sezon 9. bölüm izle, Çukur son bölüm sansürsüz izle

Çukur 42. bölüm 2. sezon 9. bölüm izle, Çukur son bölüm izle. Karakuzular ve Koçovalılar büyük mücadele için harekete geçerken, Akşın'ın kurtuluşu sonrası Vartolu Saadet'i kurtarmak için harekete geçer. Çukur 42. bölüm 2. sezon 9. bölüm izle, Çukur son bölüm izle. bilgilerini sizler için derledik.

Çukur 42. bölüm 2. sezon 9. bölüm izle, Çukur son bölüm sansürsüz izle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:58
12 Kasım 2018 Pazartesi 12:11

Çukur 42. bölüm 2. sezon 9. bölüm izle, Çukur son bölüm sansürsüz izle. Kötü görünen Vartolu’nun “Bazı insanlar var. Onlar sevdiklerinin değerini kaybedince anlıyor. Ben zaten biliyordum be Yamaç!” sözleriyle Yamaç’a dert yandığı tanıtımda, Çeto öfkesini Ersoy’dan çıkarıyor. Celasun’a bıçak dayayan Mahsun gerilimi yükseltirken, Yamaç’ın dövüş sahnesi izleyenlerin nefesini kesiyor. Çeto, “Bu hayatta herkesin bir zaafı var. Çukur’dakilerin zaafı da aileleri!” sözleriyle harekete geçeceğinin sinyallerini verirken, Vartolu’nun neyin peşinde olduğu merakla bekleniyor. Çukur 42. bölüm 2. sezon 9. bölüm izle, Çukur son bölüm sansürsüz izle bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Yamaç, hayatının en zorlu sınavını verecektir. Bir yanda babası İdris, diğer yanda sevdiği kadın Sena büyük tehlike altındadır. Yamaç’ın bu olaya karşı tepkisi başta Serdar olmak üzere herkesi şaşırtacaktır. İşte Çukur 42. bölüm 2. sezon 9. bölüm izle, Çukur son bölüm sansürsüz izle bilgileri... 

Çukur 2.Sezon 9.Bölüm Fragmanı

Yamaç, hayatının en zorlu sınavını verecektir. Bir yanda babası İdris, diğer yanda sevdiği kadın Sena büyük tehlike altındadır. Yamaç’ın bu olaya karşı tepkisi başta Serdar olmak üzere herkesi şaşırtacaktır. Sena’yı kaçıran Selim, iyice köşeye sıkışacaktır. Serdar’ın adamları tarafından tombalacıda tutulan Vartolu ve Celasun, Celasun’un tehlikeli planıyla oradan kaçmaya çalışır. Nefeslerin tutulacağı bu anda Celasun’un planı hiç tahmin etmedikleri birinin zarar görmesine sebep olur.
 

Çukur 2.Sezon 9.Bölüm 2.Fragman

Bu sırada Yamaç’ın dişli olduğunu gören Serdar ise adamlarına Çukur’a saldırmalarını söyler. Hedefte İdris’in evi de vardır. Serdar’ın pes etmeyeceğini anlayan Yamaç, harekete geçer. Silahların patlayacağı bu anda ekran başındakiler namlunun ucundaki kişinin kim olacağını büyük bir merakla bekleyecek.

Çukur 2. sezon 9. bölüm izle (42. bölüm)

 Çukur'un 2. sezon 9. bölümünü izlemeniz için sizlere aşağıda link bırakıyoruz. Buradan Çukur'un 42. bölümünü ücretsiz izlemek için hemen alttaki linki tıklabilirsiniz. 

Çukur 42. bölüm 2. sezon 9. bölüm izle, Çukur son bölüm sansürsüz izle

Çukur'un konusu

İstanbul'un en belalı mahallerinden Çukur'un kontrolü Koçova ailesinin elindedir. Koçovalıların Çukur'u yönetirken en önemli kuralları da uyuşturucuya asla izin vermemeleridir. Ancak gözünü bu mahalleye dikmiş ve bu yasağı kırmaya hazırlanan yeni bir grubun ortaya çıkması ile mevcut düzen bozulur. Tam Koçovalıları pes ettirdiklerini düşündüklerinde, ailenin küçük oğlu Yamaç yıllar önce bambaşka bir hayat kurmak için arkasında bıraktığı Çukur'a geri dönecek ve yeni bir dönem başlayacaktır. Yamaç yıllar önce Çukur'u ve ailesini arkasında bırakarak yarınını düşünmediği bir hayata dalmıştır. Karşısına en az kendisi kadar hesapsız, yaralı ve tehlikeli ama bir o kadar da güzel bir genç kadın olan Sena çıkınca sonsuz aşkı bulduğuna inanır. “Ölene kadar mutlu” olmak üzere bir araya gelen bu genç çiftin hayatına Çukur'un ve Yamaç'ın ailesinin yeniden girmesi ile hiçbir şey artık hayalini kurdukları gibi olmayacaktır. Yamaç'ın Çukur'daki geleceği ve Sena'nın geçmişi ortak bir hayat kurmalarına izin verecek midir?

Senaryosunu Gökhan Horzum'un yazdığı, yönetmenliğini Sinan Öztürk'ün üstlendiği dizide son dönemin gözde oyuncularından Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Nebil Sayın, Kubilay Aka ile usta oyuncular Ercan Kesal ve Perihan Savaş buluşuyor.

Çukur'un oyuncuları

Yamaç Koçovalı (Aras Bulut İynemli)

Koçovalı ailesinin gündüzleri kimyager, geceleri müzisyen küçük oğlu. Çukur’dan yıllar önce ayrılsa da ailesini ve Çukur’u korumak için mahalleye geri döner. Bu hareketi hem kendi hayatını hem de sevdiklerinin hayatını alt üst eder. Çukur 41. bölüm 2. sezon 8. bölüm izle - Çukur son bölüm izle

1990 yılında İstanbul’da doğan Aras Bulut İynemli, Beşiktaş Anadolu Lisesi mezunudur ve İstanbul Teknik Üniversitesi'nde Uçak Mühendisliği bölümünde okumaktadır. İlk olarak Arka Sokaklar dizisi ile kamera karşısına geçen İynemli, 2010-2013 yıllarında Mete Akarsu karkaterini canlandırdığı “Öyle Bir Geçer Zaman Ki” dizisi ile tanındı. 2013-2014 yılları arasında “Muhteşem Yüzyıl” dizisinde Şehzade Bayezid rolünü canlandırdı. 2015 yılında “Maral” dizisinde Hazal Kaya ile başrolü paylaştı. 2015-2016 yıllarında “İçerde” dizisinde Umut/Mert karakterini canlandırdı. Aras Bulut İynemli, “Çukur” dizisinde Yamaç karakterini canlandırmaya devam etmektedir.

Sena Koçovalı (Dilan Çiçek Deniz)

Yamaç’ın büyük aşkı; deli dolu, dik kafalı, yaşam enerjisi yüksek ve güzel bir genç kadın. Yamaç’la ortak bir hayatın hayallerini kurarken, Koçovalı ailesi karşısında bu hayallerini başka bir bahara saklamak zorunda kalır. Çukur 41. bölüm 2. sezon 8. bölüm izle - Çukur son bölüm izle 

1995 yılında Sivas’ta doğan Dilan Çiçek Deniz, lise döneminde tiyatro eğitimi almaya başladı. Ege Üniversitesi’nde Karşılaştırmalı Edebiyat bölümünde okuyan Deniz, bir yandan da modellik yapmaya başladı ve 2014 yılında Elidor Miss Turkey güzellik yarışmasında 2. Oldu. İlk olarak 2015 yılında “Tatlı Küçük Yalanlar” dizisinde Ebru rolünde kamera karşısına geçti. Daha sonra “Güneşin Kızları” dizisinde Elif karakterine hayat verdi. 2016-2017 döneminde “Bodrum Masalı” dizisinde Su Ergüven karakterini canlandıran Deniz, son olarak “Çukur” dizinde Sena karakterini canlandırmaya devam etmektedir.

İdris Koçovalı (Ercan Kesal)

Koçovalı ailesinin reisi ve tüm Çukur mahallesini yöneten, kudretli ve cömert bir adam. Saldırıya uğrayan ailesini ve Çukur’u ayakta tutabilmek için hayatının en büyük mücadelesini verecektir. Çukur 41. bölüm 2. sezon 8. bölüm izle - Çukur son bölüm izle

 1959, Avanos (Nevşehir) doğumlu olan Ercan Kesal, ilk ve orta öğrenimini Avanos’ta, lise öğrenimini Nevşehir’de tamamladı. 1994 yılında Ege Üniversitesi Tıp fakültesinden mezun oldu ve uzun yıllar boyunca tıp doktoru olarak çalıştı ve sağlık sektöründe yöneticilik yaptı. Nuri Bilge Ceylan’ın “Uzak” filmindeki oyunculukla başlayan sinema serüveni, aynı yönetmenin “Üç Maymun” ve “Bir Zamanlar Anadolu’da” filmlerinde senarist ve oyuncu, “Vavien”, “Saç”, “Küf”, “Yozgat Blues”, “Sen Aydınlatırsın Geceyi”, “Hükümet Kadın (1-2)” ve “Ben O Değilim” gibi filmlerde oyuncu olarak devam etti. Oyuncu ve senarist olarak ulusal ve uluslararası birçok festivalde ödüller aldı. “Peri Gazozu” isimli kitabı İletişim Yayınlarından 2013 Temmuz ayında, ‘’Evvel Zaman’’ isimli kitabı ise 2014 Mayıs ayında Ithaki Yayinları tarafından yayımlandı. İletişim Yayınları’ndan 2015 yılında “Nasipse Adayız” isimli kısa romanı yayınlandı. Sinema ve tiyatro oyuncusu Nazan Kesal’la evli ve Poyraz’ın babasıdır. Halen ilk televizyon dizisi “Çukur”da İdris Koçovalı karakterini canlandırmaktadır. 

Sultan Koçovalı (Perihan Savaş)

İdris Koçovalı'nın eşi, Koçovalı ailesinin bel kemiği, sözü kanun olarak kabul edilen bir kadın. Hayatını kocasına ve çocuklarına adayan Sultan, tüm güçlükler karşısında ailesini bir arada tutmak için elinden geleni yapar. Çukur 41. bölüm 2. sezon 8. bölüm izle - Çukur son bölüm izle

1956 yılında İstanbul’da doğan Perihan Savaş, 1971 yılında “Şehzade Sinbad Kaf Dağında” filmi ile sinemaya adım attı. O zamandan beri yaklaşık 120 filmde rol alan Savaş, 1974’te 11. Antalya Film Festivali’nde “Bedrana” filmindeki performansı ile En İyi Kadın Oyuncu ödülünü almıştır. 1999’dan beri televizyon dizilerinde rol alan Perihan Savaş, halen “Çukur” dizisinde Sultan rolünü canlandırmaktadır.

Selim Koçovalı (Öner Erkan)

İdris Koçovalı'nın üçüncü oğlu, Yamaç’ın ise en küçük ağabeyi. Ailenin eğlence sektöründeki işlerini yönetmesine rağmen babasının değerlerinin hiçbirini benimsemediği için onun gözünde bir hayal kırıklığından öteye geçemez. Çukur 41. bölüm 2. sezon 8. bölüm izle - Çukur son bölüm izle

1990 yılında İzmir’de doğan Öner Erkan, Dokuz Eylül Üniversitesi Oyunculuk Bölümünden 2002 yılında mezun oldu. TRT’de sunduğu bir çocuk programı ile televizyon dünyasına adım attı. 2002-2004 yılları arasında İstanbul Şehir Tiyatrosu’nda dansçı olarak çalıştı. 2004 yılında ise Oyun Atölyesi’ne girdi. “Bornova Bornova” filmindeki performansı ile Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde En İyi Erkek Oyuncu ödülünü kazandı. 2011-2014 yılları arasında “Yalan Dünya” dizisinde Bora rolünü canlandırdı. Halen “Çukur” dizinde Selim Koçovalı karakterini canlandırmaktadır. 

Vartolu Sadettin - Salih (Erkan Kolçak Köstendil)

Doğduğu ve çocukluğunun geçtiği Çukur’a intikam almak için geri dönen, acımasız bir mafya lideri. Yıllar sonra Çukur’a geri dönen Vartolu, kimsenin bilmediği planlarını uygulamaya son derece kararlıdır. 

 Çukur 41. bölüm 2. sezon 8. bölüm izle - Çukur son bölüm izle

1993 yılında Bursa’da doğan Erkan Kolçak Köstendil, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur. 2009 yılında “Güz Sancısı” filmi ile sinemaya adım atan Köstendil, Sakarya Fırat, Merhamet ve Ulan İstanbul dizilerinde rol aldı. Muhteşem Yüzyıl: Kösem’de Şahin Giray Han’ı canlandıran Köstendil, halen “Çukur” dizisinde Vartolu rolünü canlandırmaktadır.

 

Aliço (Rıza Kocaoğlu)

İdris Koçovalı'nın sokaktaki gözü kulağı. Çöp toplayarak geçimini sağlıyor. Daha iyi şartlara sahip olabilirken kendisi bu hayatı seçmiş. Askerde büyük bir travma yaşamıştır. İnsanlardan uzak olmak istiyor. Mu¨thiş bir sayısal zekası vardır. Çukur 41. bölüm 2. sezon 8. bölüm izle - Çukur son bölüm izle

1979 yılında İzmir’de doğan Rıza Kocaoğlu, Dokuz Eylül Üniversitesi Oyunculuk Bölümü mezunudur. Çağan Irmak’ın ilk kez yönetmenlik koltuğuna oturduğu “Bana Şans Dile” filmi ile 2001 yılında sinemaya adım attı. Bugüne kadar 50’ye yakın sinema filminde ve TV dizisinde yer aldı. Son olarak “İçerde” dizisinde Davut rolünü canlandıran oyuncu, şu anda “Çukur” dizisinde Aliço karakterine hayat veriyor.

Berber Muhuttin (Nebil Sayın)

Mahallenin berberi. Racon bilir, delikanlıdır. Çukur’un suç dünyasına bulaşmamış, insanlara zarar vermekten çekindiği için o işlerden uzak durmuştur. Tabiatında şiddet yoktur. Çukur 41. bölüm 2. sezon 8. bölüm izle - Çukur son bölüm izle

1971 yılında İstanbul’da doğan Nebil Sayın, Ankara Üniversitesi DTCF Tiyatro Bölümünden mezun oldu. 2001 yılında “Savunma” adlı televizyon dizisinde kamera karşısına geçen Sayın, son olarak “İçerde” dizisinde Coşkun karakterini canlandırdı. Halen “Çukur” dizisinde Muhittin karakterine hayat vermektedir.

Celasun (Kubilay Aka)

Çukur’un dışına hiç çıkmamış, yakışıklı ve öfkeli bir delikanlıdır. Gençliği ve toyluğu ile öfkesi birleşince yanlış yollara sapar. Düzene karşı olan Celasun, asi davranışlarıyla hayatını zora sokar.

 Çukur 41. bölüm 2. sezon 8. bölüm izle - Çukur son bölüm izle

1995 yılında İstanbul’da doğan Kubilay Aka, Eskişehir Anadolu Üniversitesi Havaalanı Yönetimi mezunudur. “Vatanım Sensin” dizisinde iki sezon boyunca Ali Kemal karakterini canlandıran Aka, halen “Çukur” dizisinde Celasun karakterine hayat vermektedir.

Paşa (Çetin Sarıkartal)

Emmi ile birlikte İdris Koçovalı’nın gözü kapalı güvendiği adamlarındandır. Yamaç’ın da akıl danıştığı Paşa, İdris’in 35 yıllık iş ortağıdır. Yüksek bir ticari zekâya sahiptir ve Koçovalı ailesinin silah işlerini kontrol eder. Kavgalarda da hep en öndedir. Çukur 41. bölüm 2. sezon 8. bölüm izle - Çukur son bölüm izle

1959 yılında Ankara'da doğan Çetin Sarıkartal, Ankara Üniversitesi D.T.F.C İngiliz Dili ve Edebiyat bölümü’nden 1990 senesinde mezunudur.Yedi Kocalı Hürmüz sinema filminde hem rol almış hemde oyuncu koçluğu yapmıştır.Şu anda "Çukur" dizisinde Paşa lakabı ile rol almaktadır.

Emmi (Kadir Çermik)

Paşa ile birlikte İdris Koçovalı’nın en güvendiği adamlarının başında gelir. Çukur’a İdris’ten sonra yerleşen ikinci kişidir. Zeki ve ağırbaşlıdır ama gerektiğinde şiddet de uygulayabilir. İnsan ilişkileri kuvvetli olan Emmi, stratejik davranabilen bir yapıya sahiptir. Çukur 41. bölüm 2. sezon 8. bölüm izle - Çukur son bölüm izle

1977 yılında Van'da doğan Kadir Çermik, Eskişehir Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunudur. Birden fazla sinema filminde seslendirme yapmış ve aynı zamanda birçok film ve dizide rol almıştır. Son olarak "Bana Sevmeyi Anlat" adlı dizi ile ekrana gelen Kadir Çermik,şu anda "Çukur" dizisinde Emmi karakterini canlandırmaktadır.

Ayşe Koçovalı (İrem Altuğ)

Selim’in eşi ve Karaca’nın annesi olan Ayşe, Koçovalı Ailesi’nin hırslı ve kurnaz gelinidir. Sultan’ın kurallarına harfiyen uyuyor gibi gözükse de aslında gözü onun tahtındadır. Evdeki diğer kadınlar ondan hoşlanmaz ama tehlikeli olduğu için de kendisine bulaşmazlar. Çukur 41. bölüm 2. sezon 8. bölüm izle - Çukur son bölüm izle

1990 yılında İstanbul'da doğan İrem Altuğ, Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro bölümünde okurken okuldan ayrılıp 2000 yılında Amerika'ya gitti. San Francisco State University'de Tiyatro bölümünde okudu ve mezun oldu.2006 yılında Aydın Bulut'un yönettiği "Ihlamurlar Altında" dizide son 40 bölümünde Feride karakterini oynadı. Aynı yıl 2006 yılında "Eve Giden Yol 1914" adlı sinema dönem filminde İffet rolüyle ikinci kez beyaz perdede boy gösterdi. 2014 yılında "Yola Çıkmak" adlı sinema filminde oynadı. Son olarak "Çukur" dizisinde Ayşe karakterini canlandırmaya devam etmektedir.

Nedret Koçovalı (Zeynep Kumral)

Vartolu’nun adamlarının kurşunlarına hedef olan Kahraman’ın eşi, Akşın ve Acar’ın annesidir. Ağzını bıçak açmaz, iyi niyetlidir. Aynı zamanda çok iyi bir anne olan Nedret, Sultan’ın boyunduruğu altında yaşamaktan şikayetçi değildir.

 Çukur 41. bölüm 2. sezon 8. bölüm izle - Çukur son bölüm izle

1975 yılında İstanbul'da doğan Zeynep Kumral, Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nden mezun olmuştur. İlk oyunculuk deneyimini 1999 yılında rol aldığı Ayrılsak da Beraberiz dizisi ile yaşamış; Meryem, Sevdam Alabora, Son Yaz Balkanlar 1912, Koyu Kırmızı, Şüphe, Düğün Şarkıcısı, Paramparça Aşklar ve Sağır Oda dizilerinde rol almıştır. Kumral, "Çukur" dizisinde Nedret karakterini canlandırmaya devam etmektedir.

Saadet (Boncuk Yılmaz)

Yıllar önce yaşadığı kaybın ardından Koçovalı Ailesi ona kol kanat germiş ve ikinci ailesi olmuştur. Uzun yıllardır Koçovalı Ailesi’nin yardımcılığını yapar. Evde olan biten her şeyden haberdardır ama sır küpü gibidir. Yıllar sonra çocukluk aşkı Salih (Vartolu Saadettin) ile karşılaşır.  Çukur 41. bölüm 2. sezon 8. bölüm izle - Çukur son bölüm izle

 

1991 yılında İstanbul'da doğan Boncuk Yılmaz, Anadolu Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunudur. Oyunculuğa 2004 yılında Karpuz Kabuğundan Gemiler Yapmak filmiyle başlamıştır. Bu filmdeki Nihal rolüyle aynı yıl düzenlenen Yirmialtıncı Siyad Türk Sineması Ödülleri'nde Umut Veren Genç Kadın Oyuncu ödülünü almıştır. 2002 senesinde adım attığı oyunculuk kariyerinde bugüne kadar Bir Yastıkta, Mazi Kalbimde Yaradır, Karpuz Kabuğundan Gemiler Yapmak, Sıla, Kızlar Yurdu ve Haneler gibi bir çok projede rol almıştır. Şu anda "Çukur" dizinde Saadet karakterini canlandırmaktadır. 

Metin (Cem Uslu)

Kardeşi Kemal gibi Koçovalı Ailesi’ne sadıktır. Doğduğu günden bu yana Çukur’un dışındaki dünyaya adım atmamıştır. Zekası, hazinesidir. Çukur 41. bölüm 2. sezon 8. bölüm izle - Çukur son bölüm izle

1993 yılında İstanbul'da doğan Cem Uslu Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümünden mezun olmuştur. Ardından 2011 yılında Haliç Üniversitesi Konservatuvarı Tiyatro Bölümünü tamamlamıştır.İlk profesyonel deneyimi 2011 yılında “Aşk Tesadüfleri Sever” isimli filmde canlandırdığı Cem karakteri ile olmuştur. Yine aynı yıl içinde “Anadolu Kartalları” filminde Astsubay Ali Kaya karakterini canlandırmıştır. 2013-2014 senelerinde“Karadayı” isimli dizide Seyit karakterini canlandırmış; yine 2013-2014 senelerinde “Saklı Kalan” isimli dizide Komiser Kemal karakterine can vermiştir. Oyuncumuz, 2016 senesinde “Siccin 3: Cürmü Aşk” isimli sinema filminde Sedat karakterine can vermiştir. Şimdi ise "Çukur" dizisinde Metin karakterini canlandırmaktadır. 

Kemal (Kemal Yıldıran)

Kardeşi Metin gibi Koçovalı Ailesi için gözünü kırpmadan canını feda edebilir. Doğma büyüme Çukurlu olan Kemal, rakiplerini gücüyle korkutur. Çukur 41. bölüm 2. sezon 8. bölüm izle - Çukur son bölüm izle

 Uğur Yıldıran, 1991 yılında İstanbul’da doğmuştur. Eğitimini Gazi Üniversitesi Spor Akademisi Jimnastik Bölümü’nde tamamlamıştır. İlk oyunculuk deneyimini 2015 yılında rol aldığı Filinta dizisi ile yaşayan Uğur Yıldıran şu anda "Çukur" dizisinde Kemal karakterin canlandırmaktadır.

 Meke (Aytaç Uşun)

Berber Muhittin’in oğlu olan Meke, deyim yerindeyse Çukur’un deli fişeğidir. Koçovalı Ailesi’ne son derece sadık, ekmeğinin peşinde, gözü tok bir genç adamdır. Çukur 41. bölüm 2. sezon 8. bölüm izle - Çukur son bölüm izle

Aytaç Uşun, 1990 yılında İstanbul’da doğmuştur. Eğitimini Maltepe Üniversitesi Oyunculuk Bölümü’nde tamamlamıştır. İlk oyunculuk deneyimini 2014 yılında rol aldığı Doksanlar dizisi ile yaşayan Uşun;şu anda "Çukur" dizisinde Meke karakterini canlandırmaktadır.  

Akşın (İlayda Alişan)

Kahraman ve Nedret’in lise çağındaki kızları. Güzelliğinin ardından saf ve naif bir ruha, melek gibi iyi bir kalbe sahip. Mahallenin bıçkın delikanlılarından Celasun’a âşık olan Akşın, babasının ani ölümünü üzerinden atamamıştır.
Çukur 41. bölüm 2. sezon 8. bölüm izle - Çukur son bölüm izle

İlayda Alişan, 1996 yılında İstanbul’da doğmuştur. Behçet Kemal Çağlar Lisesi’nde eğitimini tamamlayan oyuncu küçük yaşlarda oyunculukla tanışmıştır. 2011 yılında "Bir Çocuk Sevdim" dizisi ile ekranlarda boy göstermiştir. Daha sonra "Rüya", "Bana Sevmeyi Anlat", "Gönül Hırsızı", "Benim Adım Gültepe" ve "Serçe Sarayı" dizilerinde rol almıştır. Şu anda "Çukur" dizisinde Akşın karakterine can vermektedir.

Karaca (Ece Yaşar)

Selim ve Ayşe’nin ku¨çu¨k kızları. Ortalığı karıştırmayı sever. Babası ise onunla çok ilgilenmez. İnsanların zayıf yönlerini çok çabuk anlar. Kuzeninin sevgilisi Celasun'a aşıktır ve onu elde etmek için elinden geleni yapacaktır.

 Çukur 41. bölüm 2. sezon 8. bölüm izle - Çukur son bölüm izle

1994 yılında Ankara'da doğan Ece Yaşar, Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Oyunculuk Bölümü’nden mezun olmuştur. İlk oyunculuk deneyimini "Kara Sevda" dizisinde tamamlayan Yaşar, şu anda "Çukur" dizisinde Karaca karakterini canlandırmaktadır. 

Medet (Mustafa Kırantepe)

Vartolu’nun has adamı. Uzun yıllardır Vartolu için çalışmaktadır ve ona en yakın olan kişidir. “Ağzı var, dili yok” gibi gözükse de bu duruşu, Vartolu’ya olan saygısından ve konuşmasa bile Vartolu’nun kendisini anlayacağına olan güveninden kaynaklanır. Çukur 41. bölüm 2. sezon 8. bölüm izle - Çukur son bölüm izle

1979 yılında İzmir'de doğan Mustafa Kırantepe, Eskişehir Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olmuştur. 2003-2010 yılları aralığında aktif olarak seslendirme çalışmaları yaptı. Tiyatronun yanı sıra çeşitli sinema, televizyon ve seslendirme çalışmaları da yapmaktadır.Muhteşem Yüzyıl Kösem, Leyla ile Mecnun, Beş Kardeş, Ulan İstanbul dizilerinde rol olan Kırantepe, şu anda "Çukur" dizisinde Medet karakterine can vermektedir. 

Acar (Doğancan Sarıkaya)

Kahraman ve Nedret’in küçük çocukları. Ailenin en zekisi. Babasının kaybı onu öfkeli ve endişeli bir çocuğa dönüştürür. Yaşı küçük olsa da doğruları fark eder ve bunları yüksek sesle paylaşmaktan da çekinmez. Çukur 41. bölüm 2. sezon 8. bölüm izle - Çukur son bölüm izle

2004 yılında İstanbul'da Doğan Doğan Can Sarıkay, eğitimine ortaöğretimde devam etmektedir. Uludağ Limonata, Kinder ve Petito reklam filmlerinde rol almıştır.lk oyunculuk deneyimini 2014 yılında "Küçük Ağa" dizisi ile yaşayan Doğan Can Sarıkaya; daha sonra rol aldığı "Yeter" dizisinde Kaan karakterini canlandırmıştır. Şu anda "Çukur" dizisinde Acar karakterine can vermektedir.

 

Erkan Avcı (Çeto)  Çukur 41. bölüm 2. sezon 8. bölüm izle - Çukur son bölüm izle

Show TV’nin sevilen dizisi Çukurda Çeto karakterini Erkan Avcı canlandıracak. Ocak 1992 yılında Diyarbakır da hayata gözlerini açan usta oyuncu Mimar Sinan Üniversitesinde oyunculuk üzerine lisans eğitimi almıştır. İlk kez kamera karşısına 2006 yılında “Köprü” isimli dizide Hasan karakterini canlandırması ile bu sektöre adım atmıştır. Erkan’ın şansı yaver gitmesi ile dönemin en popüler dizilerinden olan Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde “”Gürhan” karakterini oldukça başarılı bir biçimde canlandırmıştır. Hemen arkasından 2009 yılında TRT 1 ekranlarında yayınlanan “Sakarya Fırat” adlı dizide dört sezon boyunca Ethem karakterini canlandırmış ve oldukça iyi tepkiler almıştı. En son oynadığı dizi 2017 yılında Payitaht Abdülhamit dizisinde Fehim paşa karakterine hayat vermişti. Ünlü oyuncu Çukur dizisine bu sezon katılacak. 

Berkay Ateş (Mahsun)  Çukur 41. bölüm 2. sezon 8. bölüm izle - Çukur son bölüm izle

Mahsun’un gerçek adı Berkay Ateş. En son Gülizar dizisinde Fettah karakterine hayat veren başarılı oyuncu 1997, İstanbul doğumlu. Semaver Kumpanya’da oyunculuk üzerine eğitim alan oyuncu özellik Abluka adlı sinema filmiyle fenomen olmuştur.

 

Hemen ardından Star Tv ekranlarında yayınlanan Cansu Dere ve Beren Gökyıldız’ın başrollerinde oynadığı Anne adlı dizide Gonca Vuslateri’nin canalandırdığı karakterin sevgilisi rolüyle de hafızalara kazınmıştır. Cengiz karakterine hayat verdiği bu dizinin hemen ardından Çukur dizisinde rol alacağı da yapımcı şirket tarafından basına duyurulmuştur.

 

31 yaşında olan oyuncunun boyu 1,90 cm dir. 76 kg olan oyuncunun burcu ise kova burcudur.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar