Cem Seymen CNN Türk’ten ayrılıyor mu?

CNN Türk ekranlarında Para Dedektifi isimli programı sunan Cem Seymen CNN Türk’ten ayrılıyor mu?

Cem Seymen CNN Türk’ten ayrılıyor mu?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:55
27 Temmuz 2018 Cuma 16:27

CNN Türk’te Para Dedektifi isimli ekonomi programı sunan Cem Seymen son programında veda konuşması tarzında bir açıklama yaptı. Bir süre ekranda olmayacağını, tatile çıkacağını ve dönüşte bu programda olup olmayacağını belirten Cem Seymen bu açıklaması ile CNN Türk'ten ayrılıyor mu sorularını akıllara getirdi.

Cem Seymen CNN Türk’ten ayrılıyor mu?

Cem Seymen’in program sonrası yaptığı o açıklaması;

"Bir miktar izninizi istiyorum. Biraz dinleneceğim, biraz tatil yapacağım. Hakikatten çok yoruldum hem hafta sonu programlarıyla. Bol bol tarla gezeceğim, yeni bir yıl olacak. Yine tarımı konuşacağım, gençliği konuşacağım, bilimi, teknolojiyi ve verimli ekonomiyi, gençliği... Tüm bunları anlatmak için biraz enerjiye ihtiyacım var. Hakkınızı helal edin gidip de gelmemek gelip de bulmamak var. Her şey hayatta mümkün her şey hayatta insan için.. Hayatım boyunca her şeyin en iyisini yapmaya çalıştım, en faydalı olmaya çalıştım. Biraz dinlendikten sonra bakalım kader hangi noktaya sürükleyecek. Benden şimdilik veda..”

Edindiğimiz bilgilere göre Cem Seymen Para Dedektifi programını sunmaya devam edecek ancak bunların dışında ekonomi bültenleri sunmayacak.

Cem Seymen Kimdir?

İlkokul ve Ortaokul eğitimini Nevşehir Ürgüp’te okuyan Gazeteci, Yazar Cem Seymen Bilkent Üniversitesi Turizm İşletme mezunudur. Mezun olduktan sonra kısa bir dönem turizm sektöründe çalışmış daha sonra Amerika New York’a taşınmıştır. Amerika’da City University of New York’ta Siyasal Ekonomi ve New York Üniversitesinde Televizyon Yayıncılığı eğitimi almıştır. NBC, CBS ve ABC TV’de profesyonel meslek seminerlerinde yer almıştır. 6 sene New York Başkonsolosluğunda çalışan Cem Seymen BRT Televizyonunda ekonomi muhabiri olarak çalışma hayatına atılmıştır. Edebiyat tutkusu nedeni ile Türkiye’ye döndükten sonra sınava girmiş ve Beykent Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünü burslu kazanmış ve yüksek lisans yapmıştır. CNN Türk ekranlarında Sanayi Rotası isimli program ile canlı yayın yapan Cem Seymen günümüzde dizi senaryoları, film ve kitap çalışmalarını sürdürmektedir. Günümüzde CNN Türk ekranlarında Para Dedektifi isimli programı hazırlamakta ve sunmaktadır. Ürgüp Belediye Başkanlığı yapan ve 18. dönem Nevşehir Milletvekili Cemal Seymen’in oğludur.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar