Çarpışma Zeynep ile Kadir nereden tanışıyor, sevgililer miydi?

Çarpışma'nın 3. bölümünde işler arap saçına dönüştü. Çarpışma Zeynep ile Kadir nereden tanışıyor, sevgililer miydi? soruları gündeme geldi. Peki ama Çarpışma Zeynep ile Kadir nereden tanışıyor, sevgililer miydi? İşte Çarpışma Zeynep ile Kadir nereden tanışıyor, sevgililer miydi? yanıtı.

Çarpışma Zeynep ile Kadir nereden tanışıyor, sevgililer miydi?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
6 Aralık 2018 Perşembe 22:16

Çarpışma Zeynep ile Kadir nereden tanışıyor, sevgililer miydi? sorusu Çarpışma'nın 3. bölümünde Zeynep ile Kadir'in diyaloglarıyla gündeme geldi. Haberimizde Çarpışma Zeynep ile Kadir nereden tanışıyor, sevgililer miydi? sorusunun yanıtını bulabilirsiniz. İşte Çarpışma Zeynep ile Kadir nereden tanışıyor, sevgililer miydi? yanıtı. 

Çarpışma Zeynep ile Kadir nereden tanışıyor?

Çarpışma'nın 3. bölümünde Zeynep ile Kadir'in konuşması damga vurdu. Binlerce izleyicinin aklına Zeynep ile Kadir nereden tanışıyor? sorusu gündeme geldi. Sosyal medyadaki yorumlara bakılınca ise nereden tanıştıklarına dair iddialar ortaya atıldı.  Zeynep ile Kadir'in çocuk yurdunda birlikte büyüdükleri iddia edildi. 

Çarpışma Kadir ile Zeynep sevgililer miydi?

Zeynep ile Kadir'in yetimhanede büyüdükleri tam olarak belli olmasa da muhtemelen önümüzdeki bölümlerde bu iddialar gerçekleşecek. Sosyal medya kullanıcıları Kadir'in annesinin ölmediğini iddia ediyor. Kadir'in annesinin de önümüzdeki günlerde dizide rol alacak ve Zeynep ile Kadir'in yakınlaşmasında payı olabilir. 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar