Çarpışma dizisi ne zaman başlıyor, hangi gün hangi kanalda?

Uzun süredir ekranlarda tanıtımı yapılan ve merakla beklenen Çarpışma dizisinin yayın günü belli oldu. Peki ya Çarpışma dizisi ne zaman başlıyor, hangi gün hangi kanalda? İşte Çarpışma dizisinin yayın günü..

Çarpışma dizisi ne zaman başlıyor, hangi gün hangi kanalda?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:58
22 Kasım 2018 Perşembe 08:00

Tanıtımı haftalar öncesinde başlayan Çarpışma dizisinin ne zaman ekranlarda olacağı merak ediliyordu. İzleyiciler tarafından büyük bir beklenti oluşturan dizinin yayın günü belli oldu. Çarpış dizisi için artık geri sayım başladı. Çarpışma dizisi ne zaman başlıyor, hangi gün hangi kanalda?

Çarpışma dizisi hangi kanalda?

Yeni sezonda birbirinden iddialı yeni dizilere ekran sahipliği yapan Show TV Çarpışma ile son bombasını patlatmaya hazırlanıyor. Tanıtımı haftalar öncesinden dönmeye başlayan yeni dizisinin yayın günü netleşti.

Çarpışma dizisinin yayın günü nedir?

Başrollerinİ Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Onur Saylak, Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk’un paylaştığı ‘Çarpışma’ ilk bölümü ile 22 Kasım Perşembe günü ekrana gelecek. Yayın günü değişmezse her Perşembe ekranlarda olacak.

Çarpışma neden Perşembe gününe koyuldu?

Show TV'nin yeni dizisi Çarpışma'yı yayına soktuğu gün birbirinden iddialı diziler ekranlarda olacak. Bir Zamanlar Çukurova, Bizim Hikaye, Avlu ve Muhteşem İkili gibi 4 önemli dizinin yayınlandığı gün yeni bir dizinin yayına sokulması medya kulislerinde Show'un yeni reyting hamlesi olarak yorumlandı.

Çarpışma dizisinin konusu nedir?

Senaryosunu Ali Aydın’ın yazdığı Çarpışma'nın hikayesi çok farklı. Dizi, dört arabanın birbiriyle çarpışmasıyla kesişen hayatları konu alıyor. Sarıyer Spor’un amigosu Kadir (Kıvanç Tatlıtuğ) tribünleri coştururken, onu izleyen eşi ve kızının mutluluğu gözlerinden okunuyor. Şüpheli kişiye silah çeken Kadir’in heyecanı yükselttiği, Zeynep’i (Elçin Sangu) takip eden kişilerin merak uyandırdığı, Cemre’nin (Melisa Aslı Pamuk) önemli bir kararın eşiğine geldiği, hapisten yeni çıkan Kerem’in (Alperen Duymaz) yaşadığı çıkmazın hissedildiği tanıtımda Veli, (Onur Saylak) tehlikeli yüzünü gösteriyor.

Çarpışma 2.bölüm fragmanı izle

 

 

 

 

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar

Ffhfhufb En beğenilen yorum
Ginygebjgxeukvxwvqwfjm....
Ergvd
Ettik dfth sw.