için kaldı

Cansever'in gerçek adı ne? Cansever'in sırtına omzuna ne oldu? Cansever Türk mü?

Kanal D'nin 2. Sayfa programına Can Sever konuk oldu. Can Sever'in gerçek adı ne? Can Sever'in sırtına omzuna ne oldu? Can Sever hasta mı? soruları gündeme geldi. İşte Can Sever ile ilgili bilgiler... Cansever Türk mü? Cansever erkek mi kadın mı?

Cansever'in gerçek adı ne? Cansever'in sırtına omzuna ne oldu? Cansever Türk mü?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:01
12 Şubat 2019 Salı 12:04

Can Sever'in gerçek adı ne? Can Sever'in sırtına omzuna ne oldu? Can Sever hasta mı? soruları Kanal D'nin 2. Sayfa programına konuk olmasıyla gündeme geldi. İşte Cansever'in gerçek adı ne? Cansever'in sırtına omzuna ne oldu? Cansever hasta mı? yanıtı. 

Can Sever'in gerçek adı ne?

Cansever, Temmuz 1967 yılında Makedonya'da Veles şehrinde 7 çocuklu ailede en küçük çocuk olarak doğmuştur. Gerçek adı Dzansever Dalipova'dır. Babası Makedonya'da tarlada çalışan bir ırgattı. Cansever, daha 12 yaşında küçücük bir kız iken, sokakta çocukların sopa fırlatması sonucu tek gözünü kaybetmiştir.

Can Sever'in sırtına omzuna ne oldu?

Cansever'in skolyoz olduğu iddia edildi. 

Can Sever hasta mı?

Morbus behterew. Doğrusu Türkçesini bilmiyorum. Bir tür romatizma çeşidi. Hem de romatizmanın en kötüsü, insanı iki büklüm yapıyor. Bütün beliniz bükülüyor, yukarı bakamıyorsunuz. Mesela gökyüzünü göremiyorsunuz. Selamlaştığınız zaman insanların yüzüne bakamıyorsunuz. Hep yere bakıyorsunuz. Ben de bu aşamaya kadar gelmiştim tabi. Almanya’ya gittim ve omurilik ameliyatı oldum.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar