CANLI İZLE - Beşiktaş Malatyaspor canlı izle - Beşiktaş Malatyaspor şifresiz canlı izle

Beşiktaş Malatyaspor şifresiz canlı izle. Süper Lig heyecanı Beşiktaş Malatyaspor maçı ile devam ediyor. Beşiktaş Malatyaspor maçı kaç kaç, Beşiktaş Malatyaspor maçı şifresiz mi sorularının cevabı ve Beşiktaş Malatyaspor şifresiz canlı izle, radyo dinle bilgilerini sizler için derledik.

CANLI İZLE - Beşiktaş Malatyaspor canlı izle - Beşiktaş Malatyaspor şifresiz canlı izle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:56
15 Eylül 2018 Cumartesi 09:09

Beşiktaş Yeni Malatyaspor şifresiz canlı izle. Şenol Güneş yönetiminde iki şampiyonluk yaşadıktan sonra geçen sezonu 4. sırada tamamlayan Beşiktaş, bu sezon ortaya koyduğu futbolla eleştirilmeye başlandı. Antalyaspor'a karşı evinde oynadığı maçı kaybederek evindeki yenilmezlik serisine son veren kartallar 3. haftadan sonra 5 puan kaybederek, ligde 7. sıraya yerleşti. Öte yandan Erol Bulut yönetimindeki Yeni Malatyaspor sezona çok iyi bir başlangıç yaptı. Şimdiye kadar oynadığı maçlarda 7 puanla Beşiktaş'ın 1 sıra gerisinde 8. olarak youna devam ediyor. Beşiktaş Yeni Malatyaspor maç saati yaklaşırken, taraftarlar internnette Beşiktaş Yeni Malatyaspor şifresiz izle aramaları gerçekleştiriyor. Beşiktaş Yeni Malatyaspor canlı izle yolunu bulamadıysanız haberimizden Beşiktaş Yeni Malatyaspor radyo dinle bilgilerine ulaşabilirsiniz. İşte Beşiktaş Yeni Malatyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş Yeni Malatyaspor şifresiz veren kanallar hangileri? sorularının yanıtı ve Beşiktaş Yeni Malatyaspor canlı izle bilgileri haberimizde mevcut. 

Beşiktaş Yeni Malatyaspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Vodafone Park'ta oynanacak Beşiktaş-Yeni Malatyaspor 5 Eylül Cumartesi akşamı saat 20.00'de başlayacak. Karşılaşma beIN Sports 1'den canlı yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Beşiktaş: Karius, Gökhan Gönül, Pepe, Vida, Caner, Tolgay, Oğuzhan, Ljajic (Medel), Quaresma, Babel, Negredo

Yeni Malatyaspor: Ertaç, Seth, Mina, Sadık, Rahman, Pereira, Ahmed, Guilherme, Adem, Aleksic, Boutaib

Beşiktaş Malatyaspor şifresiz canlı izle

CANLI İZLE - Beşiktaş Malatyaspor canlı izle - Beşiktaş Malatyaspor şifresiz canlı izle

Beşiktaş Malatyaspor radyo dinle

CANLI İZLE - Beşiktaş Malatyaspor canlı izle - Beşiktaş Malatyaspor şifresiz canlı izle

Beşiktaş-Yeni Malatyaspor maçı hakemi

Beşiktaş-Yeni Malatyaspor maçının hakem Halil Umut Meler yönetecek. Meler'in yardımcılıklarını ise İbrahim Çağlar Uyarcan ve Cevdet Kömürcüoğlu yapacak.

Adem Ljajic forma şansı bekliyor

Beşiktaş'ın transfer döneminin sonunda kadrosuna kattığı Adem Ljajic, ilk kez siyah-beyazlı taraftarların önüne çıkmaya hazırlanıyor.

Tolgay-Oğuzhan İkilisinin yanında oynayan Medel'i Şili Milli Takımı'ndan yorgun dönmesi nedeniyle kesmeyi planlayan Güneş'in, Adem Ljajic'e forma vereceği öğrenildi.

Ljajic'in takımla çok fazla idman şansı bulamamasına rağmen milli takımdaki performansının Şenol Güneş'in kararında etkili olduğu bildirildi

Sırbistan Milli Takımı oyuncusu, teknik direktör Şenol Güneş'in şans vermesi halinde siyah-beyazlı forma altında ilk maçına çıkacak.

Siyah-Beyazlılar'ın hücumda ise Quaresma, Babel ve Negredo üçlüsü ile maça başlaması bekleniyor.

Gökhan ve Caner'in durumları belirsizliğini koruyor

Evkur Yeni Malatyaspor maçının hazırlıklarını, milli takımlardan dönen oyuncuların da katılımıyla tam kadro sürdüren Beşiktaş’ta, Gökhan Gönül ve Caner Erkin’in durumları belirsizliğini koruyor.

Süper Lig’e verilen milli arada tedavi olan bu iki oyuncu için son karar bugün verilecek. Caner ve Gökhan’dan gelecek habere göre Yeni Malatyaspor maçının kadrosunu şekillendirecek olan teknik direktör Şenol Güneş, Gökhan’ın yetişememesi halinde sağ bekte Necip’i oynatacak.

Milli takımlardan dönen bazı oyuncuları dinlendirmeyi planlayan deneyimli teknik adamın, Malatyaspor maçı öncesinde kadroda rotasyona gitmesi bekleniyor.

Beşiktaş'ın Süper Lig performansı

Şenol Güneş yönetiminde iki şampiyonluk yaşadıktan sonra geçen sezonu 4. sırada tamamlayan Beşiktaş, bu sezon ortaya koyduğu futbolla eleştiriliyor. Ligde ilk maçını Akhisarspor'a karşı oynayan ve 2-1 kazanan takım, ardından BB Erzurumspor'u deplasmanda 3-1 yenerek yoluna devam etti. Ancak 3. hafta İstanbul'da oynanan Antalyaspor maçını 3-2 kaybeden Kara Kartallar eleştirilmeye başlandı. Beşiktaş ligde son maçında ise Bursaspor deplasmanından 1-1 beraberlikle ayrıldı.

Yeni Malatyaspor'un Süper Lig performansı

Erol Bulut yönetimindeki Yeni Malatyaspor sezona çok iyi bir başlangıç yaptı. Ligin ilk iki haftasında Göztepe'yi 3-1, Fenerbahçe'yi 1-0 yenen takım son iki maçında ise istediği sonuçları alamadı. Önce Kayserispor deplasmanından 0-0 eşitlikle dönen Yeni Malatyaspor, son maçta ise evinde Atiker Konyaspor'a 1-0 mağlup oldu.

Beşiktaş - Yeni Malatyaspor maçı bilet fiyatları

VOLVO 1903 C 800 TL, VOLVO 1903 B-D 750 TL, VOLVO 1903 A-E 680 TL, VIP 680 TL, 1. Kategori 245 TL, 2. Kategori 225 TL, 3. Kategori 205 TL, 4. Kategori 195 TL, 5. Kategori 165 TL, 6. Kategori 150 TL, 7. Kategori 100 TL, 8. Kategori 90 TL, Misafir Tribünü 90 TL

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar