Canevim dizisi nerede çekiliyor? Canevim hangi diziden uyarlama?

Atv'nin sevilen dizileri arasına girecek olan Canevim dizisinin nerede çekildiği en çok merak edilen konulardan bir tanesi. Ayrıca Canevim dizisinin uyarlama olduğu da söylenenler arasında. Peki ama Canevim dizisi nerede çekiliyor? Canevim hangi diziden uyarlama?

Canevim dizisi nerede çekiliyor? Canevim hangi diziden uyarlama?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:03
26 Mayıs 2019 Pazar 16:47

Canevim dizisi nerede çekiliyor? Canevim hangi diziden uyarlama? sorusu atv'de Canevim dizisini izleyenler tarafından araştırılmaya başlandı. Peki ama Canevim dizisi nerede çekiliyor? Canevim hangi diziden uyarlama? Biran Damla Yılmaz ve Aras Aydın'ı ikili olarak göreceğimiz dizi sürükleyici hikayesiyle ön plana çıkacak. İşte Canevim dizisi nerede çekiliyor? Canevim hangi diziden uyarlama? sorusunun yanıtı...

Canevim dizisi nerede çekiliyor?

Canevim dizisi kısa sürede izleyicilerin araştırma alanına girmiş bulunmakta. Birbirinden değerli oyuncuların yer aldığı kadrosuyla dikkat çeken dizi çekildiği yerlerle de dikkat çekmektedir. Peki ama Canevim dizisi nerede çekiliyor? Canevim dizisi İstanbul'un ara sokaklarında çekildiği gibi, Boğaz ve Kapalıçarşı sahneleriyle de dikkat çekecek. Canevim dizisinin bazı sahneleri ise Maslak'taki stüdyolarda çekilmektedir.

Canevim dizisi uyarlama mı?

Canevim dizisinin uyarlama olup olmadığı da en çok tartışılan konulardan bir tanesi. Fakat hiçbir açıklama yapılmamıştır. Canevim dizisi Koliba tarafından yapılmaktadır. 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar