Can Yaman'ın gözüne ne oldu, hastalığı nedir, Can Yaman neden gözlük takıyor?

Oyuncu Can Yaman'ın Erkenci Kuş'un bu hafta yayınlanan bölümünde gözlük takması hayranları tarafından hemen fark edildi. Peki Can Yaman'ın gözüne ne oldu, hastalığı nedir, Can Yaman neden gözlük takıyor? Detayları haberimizde

Can Yaman'ın gözüne ne oldu, hastalığı nedir, Can Yaman neden gözlük takıyor?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
15 Aralık 2018 Cumartesi 19:42

Star Tv'nin yaz dizisi olarak başladığı ancak yüksek reytinglerinden dolayı kış sezonuna da kaydırdığı dizisi Erkenci Kuş'un yakışıklı oyuncusu Can Yaman'ın bu hafta ekrana gelen bölümde gözlük takması dikkatli izleyicilerin gözünden kaçmadı. Klasik bir zengin-fakir dizisi olan ancak eğlenceli akışıyla izleyici ekrana kitlemeyi başaran Erkenci Kuş dizisinde Can Yaman'ın başrolü paylaştığı isim ise güzel oyuncu Demet Özdemir. Can Yaman ile Demet Özdemir'in bir dönem aşk yaşadıkları da magazin gündeminde sıkça yer bulmuştu.

CAN YAMAN'IN GÖZÜNE NE OLDU, CAN YAMAN NEDEN GÖZLÜK TAKIYOR?

Yakışıklı oyuncu Can Yaman'ın Erkenci Kuş dizisinin bu hafta ekrana gelen bölümünde gözlük takmasının sebebi gözünde bir rahatsızlık yaşaması. Yaman sosyal medyadan yaptığı açıklamada önümüzdeki iki bölümde gözümde yaşadığım geçici bir rahatsızlıktan dolayı gözlük olacak ancak durum geçici açıklaması yaptı. 

CAN YAMAN'IN GÖZ HASTALIĞI NEDİR?

Can Yaman'ın göz hastalığının ne  olduğu veya hastalığı nasıl kaptığına dair bir açıklama yakışıklı oyuncunun kendisi tarafından yapılmadı.

Ödüllü Dizi Erkenci Kuş

Başrollerini Can Yaman ile Demet Özdemir'in paylaştığı Star TV'nin reyting rekortmeni dizisi 9 Aralık tarihinde gerçekleşen Altın Kelebek Ödül Töreni'nde Yılın Romantik Komedi dizisi kategorisinde Altın Kelebeğe uzanmıştı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar

erdal erman amasya En beğenilen yorum
merhaba göz ameliyatı olmuşsunuz çok ama çok geçmişler olsun saygılarımla sizleri çok ama çok seven fanatik amasyadan hayranınız,erdal erman amasya