Çağla Teker kimdir, kaç yaşında?

Çağla Teker kimdir, kaç yaşında? | Adnan Oktar grubundan yer alan ve tutuklanan Çağla Teker itirafçı oldu ve cezaevinden tahliye edildi. Peki Çağla Teker kimdir, kaç yaşında?

Çağla Teker kimdir, kaç yaşında?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:00
17 Ocak 2019 Perşembe 19:32

Çağla Teker kimdir, kaç yaşında? | Adnan Oktar grubundan yer alan ve tutuklanan Çağla Teker itirafçı oldu ve cezaevinden tahliye edildi. Peki Çağla Teker kimdir, kaç yaşında? sorularının yanıtlarını haberimizde.

Çağla Teker kimdir?

Adnan Oktar'ın bacılar grubunda yer alan Çağle Teker düzenlenen operasyonla gözaltına alınmıştı. Cezaevinde geçirdiği süre zarfından etkin pişmanlık yasasında faydalanmak isteyerek itirafçı olmuştur. Savcılıkta 120 sayfa ifade veren Çağla Teker adli kontrol şartıyla tahliye edildi.

Çağla Teker ifasinde ne söyledi?

120 sayfa ifade veren Çağla Teker, Adnan Oktar'a çok yakın olduğu bilinen "bacılar grubu" üyesinde yer aldığını söyledi. 5 yıla yakın bir zamandır Oktar grubunda bulunduğunu ifade eden Teker, örgüte dahil olduğu süreci ve  daha sonra  ‘bacılar grubu’na nasıl geçtiğini tüm detayları ile savcılığa anlattı. Örgütte ceza biçimlerini "dayak, zorla televizyonlarda dans, dışarıya çıkmama, iletişim araçlarından yoksun bırakılması"  şeklinde sıralayıp bir çok ayrıntıları savcılığa anlatan Çağla Teker, evliliğinde de bahsetti. Örgüte katıldıktan biri iki yıl sonra, Oktar tarafından örgüt üyelerinden Emre Teker’le evlendirildiğini ancak evlilik hayatı yaşamadığını söyledi.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar