için kaldı

Çağatay Ulusoy’un oynadığı The Protecton (Hakan:Muhafız) ne zaman yayınlanacak? Fragman izle

Netfilix’in ilk Türk dizisi olan The Protecton (Hakan:Muhafız) ne zaman yayınlanacak? Çağatay Ulusoy’un oynadığı The Protecton’un yayın tarihi açıklandı mı? Merakla beklenen The Protecton ne zaman yayınlancak? sorusu herkes tarafından merakla bekleniyor

Çağatay Ulusoy’un oynadığı The Protecton (Hakan:Muhafız)  ne zaman yayınlanacak? Fragman izle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:58
13 Kasım 2018 Salı 16:34

Netfilix’in ilk Türk dizisi olan The Protecton (Hakan:Muhafız)  ne zaman yayınlanacak? Yayın tarihi açıklandı mı? soruları herkes tarafında merakla  soruluyor.

Netfilix Çağatay Ulusoy’un başrolünü oynadığı The Protecton (Hakan:Muhafız) dizisinin ne zaman yayınlanacağını açıkladı. Yayın tarihi belli olan dizinin başrolünde Çağatay Ulusoy, Ayça Ayşin Turan, Okan Yalabık ve Hazar Ergüçlü yer alıyor.

Netfilix Türkiye geçen aylarda The Protecton (Hakan:Muhafız) dizisinin fragmanını sosyal medya hesaplarında paylaşmıştı. Fragmanı paylaşan Netfilix Türkiye “İstanbul’un son muhafızı burada. Hakan: Muhafız çok yakında sadece Netflix’te ” ifadelerini kullanmıştı.

The Protecton (Hakan:Muhafız) ne zaman yayınlanacak

Çağatay Ulusoy’un başrolünü oynadığı The Protecton (Hakan:Muhafız) dizisi ne zaman yayınlanacak? Netfilix Türkiye yaptığı açıklamada The Protecton (Hakan:Muhafız) dizisinin ne zaman yayınlanacak? sorusu yanıt buldu.

Netfilix Türkiye, The Protecton (Hakan:Muhafız) dizisinin ne zaman yayınlanacak? sorusuna yanıtını 14 Aralık Cuma olarak açıkladı. Mehmet Kurtuluş, Saygın Soysal ve Burçin Terzioğlu fantastik drama türündeki dizinin kadrosunda yer alan önemli oyunculardan bazıları. Hakan: Muhafız’ın yapımcılığını Netflix adına O3 Medya kurucu ortağı Onur Güvenatam üstleniyor.

The Protecton (Hakan:Muhafız) dizisinin ne zaman yayınlanacak? sorusuna yanıt aradıktan sonra gelelim dizinin konusuna.

The Protecton (Hakan:Muhafız) dizisinin konusu şöyle…

Dizide sıradan bir genç olan Hakan’ın tarihte kendisine verilmiş gizli bir görevle İstanbul’u korumak zorunda olduğunu öğrenmesini ve yaşantısının bir anda altüst olarak epik bir maceraya adım atmasını izliyoruz.

 Geçmişle geleceğin, doğuyla batının buluştuğu 15 milyonluk İstanbul’da Hakan aslında hikayenin başında Kapalı Çarsı’daki bir esnaftan farksız herhangi bir genç. Oysaki çok kısa zamanda doğduğu ve büyüdüğü şehrin gizemli güçlerin tehdidi altında olduğunu öğrenmesiyle onu çok başka bir dünya bekliyor olacak!

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar