Bursaspor Başakşehir canlı izle - Bursaspor Başakşehir şifresiz izle

Bursaspor Başakşehir canlı izle, Bursaspor Başakşehir şifresiz izle bilgileri Süper Lig 2018-2019 Lefter Küçükandonyadis sezonnu 6 hafta karşılaşmasına saatler kala merak konusu oldu. Bursaspor Başakşehir canlı izle, Bursaspor Başakşehir şifresiz izle bilgilerini sizler için derledik.

Bursaspor Başakşehir canlı izle - Bursaspor Başakşehir şifresiz izle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
21 Eylül 2018 Cuma 13:08

Bursaspor Başakşehir canlı izle, Bursaspor Başakşehir şifresiz izle bilgileri bilgileri Süper Lig 2018-2019 Lefter Küçükandonyadis sezonnu 6 hafta maçının başlamasına saatler kala futbolseverler tarafından merak konusu oldu. Bursaspor Başakşehir canlı izle, Bursaspor Başakşehir şifresiz izle bilgilerine haberimizden ulaşabilirisiniz. Karşılaşmanın Türkiye'de yayınlanacağı kanal henüz açıklanmış değil. İşte Bursaspor Başakşehir canlı izle, Bursaspor Başakşehir şifresiz izle bilgileri...

Bursaspor Başakşehir maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanacak Bursaspor Başakşehir maçı bu akşam saat 20.00'de başlayacak. Karşılaşma beIN Sports 1'den canlı yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Bursaspor: Muhammed Şengezer, Burak Kapacak, Barış Yardımcı, Ertuğrul Ersoy, Iasmin Latovlevici, Furkan Soyalp, Lima, Aytaç Kara, Yusuf Erdoğan, Henri Saivet, Stancu

Başakşehir: Mert Günok, Caiçara, Costa, Epueranu, Uğur Uçar, Visca, Mahmut Tekdemir, Jojic, Frei, İrfan Can Kahveci, Adebayor

Bursaspor Başakşehir şifresiz canlı izle

Bursaspor Başakşehir canlı izle - Bursaspor Başakşehir şifresiz izle

Bursaspor Başakşehir maçı hakemi

Bursaspor Başakşehir maçını Ümit Öztürk yönetecek. Öztürk'ün yardımcılıklarını ise Kemal Yılmaz ve Osman Gökhan Bilir yapacak.

Başakşehir'de eksiklikler

Medipol Başakşehir'de cezalı Emre Belözoğlu bu mücadelede takımındaki yerini alamayacak.

Emre'nin yanı sıra geçtiğimiz sezondan cezası süren Arda Turan ile sakatlıkları bulunan Karim Hafez ve Alparslan Erdem de Bursaspor'a karşı forma giyemeyecek.

Süper Lig'de 23. randevu

İki takım yarın oynayacakları karşılaşma ile birlikte Süper Lig’de 23. kez mücadele edecek. Daha önce oynanan 22 müsabakada yeşil-beyazlılar 7 kez sahadan galibiyetle ayrılırken, 9 mücadele ise Başakşehir’in üstünlüğü ile sonuçlandı. 6 karşılaşmada ise kazanan taraf çıkmadı. Bursa'da oynanan 10 lig maçında ise yeşil-beyazlı ekip rakibine galibiyetlerde 5'e 3 üstünlük sağladı. Geriye kalan 3 karşılaşma ise beraberlikle noktalandı.

Bursaspor 6 maçtır kazanamıyor

Yeşil-beyazlı ekip, İstanbul ekibi ile çıktığı son 6 maçta da galibiyet elde edemedi. Bu maçlarda 5 mağlubiyet, 1 beraberlik alan Bursa temsilcisi, turuncu-lacivertli takıma karşı son galibiyetini 2014-2015 sezonunda Bursa’da oynanan karşılaşmada 4-1'lik skorla almıştı.

Bursaspor'da son durum

Samet Aybaba yönetimindeki Bursaspor ligde ilk galibiyetini arıyor. Geride kalan 5 haftada 1 yenilgi, 4 beraberlik alan Yeşil-Beyazlılar ilk galibiyetini kendi taraftarı karşısında alarak moral bulmak istiyor. Kadrosunda büyük bir değişime giden Timsahlar şu anda 4 puanla 15. sırada bulunuyor. Yeni bir takım olmanın zorluklarını çeken Bursa ekibi, gelecek haftalar adına umut veriyor.

Başakşehir'de son durum

Abdullah Avcı yönetiminde son iki sezonda şampiyonluk mücadelesi veren Başakşehir bu sezonun da en iddialı ekipleri arasında yer alıyor. Geride kalan 5 maçta 4 galibiyet, 1 yenilgi alan ve iyi bir başlangıç yapan Turuncu-Lacivertliler, son 3 maçını da kazanarak yakaladığı seriyi bu karşılaşmada devam ettirmek istiyor.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar