için kaldı

Brunson davası ertelendi mi? Brunson davası İzmir Adliyesi'nde mi yapılacak?

İzmir Adliyesi’nden gelen son dakika zehirlenme haberlerinden sonra rahip Brunson davasının ertelenip ertelenmediği, İzmir Adliyesi’nde mi yoksa başka adliyede mi yapılacağı akıllara geldi. Brunson davası ertelendi mi, hangi adliyede yapılacak?

Brunson davası ertelendi mi? Brunson davası İzmir Adliyesi'nde mi yapılacak?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
11 Ekim 2018 Perşembe 12:31

Son dakika gelen habere göre İzmir Adliyesi’nde gaz kaynaklı olduğu sanılan zehirlenme meydana geldi. İzmir Adliyesi'ne çok sayıda ambulans sevk edilirken, bina tamamen boşaltıldı. Biri ağır, 3 kişi hastaneye kaldırıldı. Adliyeye, gazın tahliyesi için büyük fanlar gönderildi. Adliye binasının alt katında gaz sızıntısı olduğu bilgisi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye aracı ve ambulans gönderildi.  Bina tedbir amaçlı boşaltıldı, duruşmalar yarıda bırakıldı. Adliyeye, gazın tahliyesi için büyük fanlar gönderildi.

İl Sağlık Müdürü Bediha Salnur, 7 ambulansın bölgeye gönderildiğini, olası bir duruma karşı hastanelerde hazırlık yaptıklarını belirtti. İzmir Adliyesi’ndeki tüm duruşmalar ertelendi. Peki ya Brunson davası da ertelenecek mi? Bronson davası İzmir Adliyesi’nde mi yoksa başka bir yerde mi yapılacak?

Brunson davası ertelendi mi?

Türkiye'de yaklaşık iki yıldır tutuklu bulunan İzmir'deki Protestan cemaatine ait Diriliş Kilisesi'nin ABD'li Pastörü Andrew Craig Brunson hakim karşısına çıkıyor. 25 Temmuz'da tutukluğu ev hapsine çeviren İzmir Ağır Ceza Mahkemesi Brunson’a elektronik kelepçe takılmasına hükmetmişti. Brunson 12 Ekim’de bir kez daha hakim karşısına çıkacak. İzmir Adliyesi’nde duruşmaların ertelenmesinin ardından 12 Ekim’de yapılacak olan Brunson davası akıllara geldi. Brunson davasının ertelendiğine dair açıklama yapılmadı. Dava başka adliyede mi görülecek?

Brunson davası İzmir’in hangi adliyesinde yapılacak?

İzmir Adliyesi zehirlenme haberlerinden sonra Brunson davası bundan etkilenir mi soruları kafaları karıştırdı ancak yer alan bilgilere göre Brunson davası İzmir Adliyesi’nde değil İzmir Aliağa Adliyesi’nde görülecek.

İzmir Aliağa Adliyesi nerede?

Adres: Yalı Mahallesi, Merkez Sk., 35800 Aliağa/İzmir

Telefon numarası : 0232) 616 28 82

İzmir Adliyesi nerede?

Adres: İzmir Adalet Sarayı, Bayraklı

Tel: 0 (232) 411 20 00

Cumhuriyet Başsavcılığı Fax: 435 04 37

 E-Mail:

Web: www.izmir.adalet.gov.tr

Ulaşım: İZBAN / Salhane durağı (100 metre)

 

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar