Breaking Bad film mi oluyor? Bryan Cranston ve Aaron Paul filmde olacak mı?

Gelmiş geçmiş en efsane dizilerden biri olan Breaking Bad hayranlarını yakından bir haber. Breaking Bad film mi oluyor? Bryan Cranston ve Aaron Paul filmde olacak mı?

Breaking Bad film mi oluyor? Bryan Cranston ve Aaron Paul filmde olacak mı?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:58
8 Kasım 2018 Perşembe 08:42

Kuşkusuz en çok beğenilerek izlenen dizilerden biri olan ve rekor ödüllü Breaking Bad dizisinin film olup olmayacağı araştırılmaya başladı. Sinema filmi olarak detaylar belli değil ama en çok merak edilen konu Walter White'ı oynayan Bryan Cranston ve Aaron Paul'un filmde olup olmayacağı. Breaking Bad dizisi film mi oluyor, ne zaman vizyonda olacak? Breaking Bad dizisi film mi oluyor, ne zaman vizyonda olacak?

Breaking Bad dizisi film mi oluyor?

Türkiye'de de büyük hayran kitlesi bulunan Breaking Bad'in yaratıcısı Vince Gilligan, ünlü dizinin film olacağını ve çalışmaların başladığını açıkladı.

Bryan Cranston ve Aaron Paul filmde olacak mı?

Breaking Bad'in başrol oyuncuları Aaron Paul ve Bryan Cranston'ın oynayayıp oynamayacağı ise henüz açıklanmadı. Ancak The Hollywood Reporter adlı siteye göre, film mevcut hikaye üzerinden çekilecek. Dizinin yaratıcısı Vince Gilligan'ın filmin senaryosunu yazması ve yönetmesi bekleniyor. Ünlü dizi, 2008-2013 yılları arasında yayınlanmış ve bu süre boyunca Emmy ve Altın Küre dahil olmak üzere 147 ödül kazanmıştı.

Breaking Bad dizisinin konusu nedir?

Bir lisede çalışan Walter White, kendi halinde başarılı bir kimya öğretmenidir. Öğretmenlikten arta kalan zamanlarda ise bir oto yıkamacıda araba yıkamakta, ailesinin getirdiği maddi zorlukların üstesinden gelmeye çalışmaktadır. Nefes alış verişinde ve vücudunda hissettiği bazı rahatsızlıklar sonucu doktora görünür ve Akciğer Kanseri olduğunu öğrenir. Ölüm ve ailesini geride bırakma düşüncesi Walter White’ı derin düşüncelere iter. Bir gün bir polis olan bacanağı Hank’e birkaç saat eşlik etmek için gezintiye çıkarlar. O sırada bir uyuşturucu baskına denk gelirler ve Walter, eski bir öğrencisi olan Jesse Pinkman’ın kaçtığını görür. Ortada dönen büyük bir para olduğunu anlayan Walter, Jessie’yi ele vermez ve ertesi gün onunla konuşmaya gider.

Ölümün getirdiği derin düşüncelerle Jesse’ye bir teklif yapar. Ailesini geride parasız ve yardıma muhtaç bırakmak istemeyen Walter, kimya bilimini sentetik bir uyuşturucu olan meth üretimiyle birleştirecektir. Kimya biliminin incelikleriyle mükemmel kalitede kendine özgü mavi renkli meth üretecek ve ününü kısa sürede geniş çevrelere duyuracaktır. Walter White’ın meth işine girmesi ve kısa sürede işe adapte olmasının ardından bir takım sorunlar baş gösterecektir. Hank’in polis olması ve Walter’ın bu sebeple yaptığı işi en yakınlarından bile saklamak zorunda kalması işleri zora sokmaktadır. Kaliteli methin talebinin fazla olması ve yüksek fiyatlara satılması, Walter’a çok ciddi bir para getirmektedir. İlerleyen dönemlerde bu parayı nasıl kazandığını açıklamak zorunda kalacak ve kazandığı paranın bir bölümünü aklamak için bazı işlere girişecektir.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar