için kaldı

Boluspor Adanaspor şifresiz canlı izle - Boluspor Adanaspor ücretsiz bedava izle

Boluspor Adanaspor izle - Boluspor Adanaspor canlı izle. TFF 1. Lig 23. hafta karşılaşmasına saatler kala merak konusu oldu. Boluspor Adanaspor maçını canlı izle ve Boluspor Adanaspor livescore AZ TV, Justin TV, YouTube ve Periscope şifresiz canlı izle bilgilerini derledik.

Boluspor Adanaspor şifresiz canlı izle - Boluspor Adanaspor ücretsiz bedava izle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:01
23 Şubat 2019 Cumartesi 08:42

Boluspor Adanaspor şifresiz canlı izle - Boluspor Adanaspor ücretsiz bedava izle bilgileri TFF 1. lig sezonu 23. hafta maçlarının başlamasına saatler kala futbolseverler tarafından merak konusu oldu. Boluspor Adanaspor şifresiz canlı izle - Boluspor Adanaspor ücretsiz bedava izle bilgilerine haberimizden ulaşabilirisiniz. Karşılaşmayı Hakem Ali Şansalan yönetecek. İşte Boluspor Adanaspor şifresiz canlı izle - Boluspor Adanaspor ücretsiz bedava izle bilgileri...

Boluspor Adanaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Boluspor Adanaspor maçı hangi kanalda, hangi gün ve hangi saatte sorularının yanıtı netleşti. TFF 1'inci Lig'de Boluspor, 23. haftada Adanaspor'a konuk edecek. Süper Lig hedefi doğrultusunda yoluna emin adımlarla devam eden Boluspor, 22 haftada 32 puan topladı. Boluspor, zorlu Adanaspor maçına mutlak 3 puan parolasıyla çıkıyor. Adanaspor da, Bolu deplasmanından puan ya da puanlarla dönmenin hesaplarını yapıyor. Zorlu Boluspor - Adanaspor maçı 23 Şubat Cumartesi günü (bugün) saat 13.30'da başlayacak. Kritik maçta Bahattin Şimşek düdük çalacak. Bolu Atatürk Stadyumu'ndaki karşılaşma Bein Sports Max 1' dan canlı yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Boluspor: Bolu: Değirmenci, Akdemir, Diarra, Kurt, Budak, Gündoğan, Cakmak, Okutan, Akabueze, Kocer, Özcan

Adanaspor: İrfan - Göksu, Veli, Hakan, Ahmet Dereli, Onur Akbay, Bumba, Famoussa, Özkan, Abdülkadir, Eren 


Kesin Link Tıkla Boluspor Adanaspor şifresiz izle

Adanaspor Hatayspor şifresiz canlı izle - Adanaspor Hatayspor ücretsiz bedava izle

Boluspor Adanaspor maçı Justin Tv izle

Boluspor Adanaspor şifresiz canlı bedava izle

Boluspor Adanaspor maçı hakemi

Boluspor Adana maçını hakem Ali Şansalan yönetecek. Şansalan'ın yardımcılıklarını Serdar Diyadin ve Cem Özbay üstlenecek. Mücadelede dördüncü hakem olarak Ferhan Kestanlıoğlu görev alacak. 

Boluspor Adanaspor maçına odaklandı

Boluspor Teknik Direktörü Orhan Kaynak,"Bizim galibiyet serisine ihtiyacımız var. Bu oyuncular, bu kulüp bunu hak ediyor. Umarım bunu bu hafta gerçekleştirmeye başlarız. Boluspor, önemli bir kulüp. Buna kulübün, oyuncuların bilinçli hareket etmesi gerekiyor" dedi.

Spor Toto 1’inci Lig ekiplerinden Boluspor, 23’üncü hafta mücadelesinde karşılaşacağı Adanaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Karaçayır Mahallesi’nde bulunan kulüp tesislerinde teknik direktör Orhan Kaynak yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, ısınmanın ardından pas çalışması gerçekleştirildi. Daha sonra gol vuruşu çalışması ile devam eden antrenman, sınırlı alan oyunu ve stretching ile sona erdi. Antrenman öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan Boluspor Teknik Direktörü Orhan Kaynak, "Boluspor olarak biz de istediğimiz şeyler yapmak için bir zaman istedik. Tabi zaman kazanarak devam etmek istiyoruz biz de. Bu en azından zihinsel ve fiziksel sıkıntıları gidermek adına kazanarak gitseydik şu anda direkt şampiyonluk adına bir şeyler söyleyebilirdik. Şu anda bu süreci her hafta oyunumuzu geliştirerek, istek arzumuzu artırarak oyun oynuyoruz ama sonuç alamadık. Bu bizi üzüyor, taraftarlarımızı üzüyor. Uzun süredir kazanamama psikolojisi büyük sıkıntı. Bunu aşmaya çalışıyoruz. Son hafta Altay’dan son dakikada gol yememiz büyük sıkıntı oldu. 1 puan alsaydık da aynı şekilde üzülürdüm. Bizim galibiyet serisine ihtiyacımız var. Bu oyuncular, bu kulüp bunu hak ediyor. Umarım bunu bu hafta gerçekleştirmeye başlarız. Boluspor, önemli bir kulüp. Buna kulübün, oyuncuların bilinçli hareket etmesi gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Adanaspor maçını kazanmaya odaklandıklarını belirten Kaynak, "Dün antrenmanda Özgürcan’ın parmağı kırıldı. 3 hafta aramızda olmayacak. 2 oyuncumuz gribal enfeksiyon geçiriyor. Muhtemelen 1-2 güne düzelir. Tek amacımız Adanaspor maçını kazanmak. Bu doğrultuda çalışıyoruz. En büyük sıkıntılarımızdan birisi gol becerisi. Rakip kale içerisine topu atamama. Bununla ilgili devamlı çalışmalar yapıyoruz. Hücum anlamında, gol anlamında, pozisyon anlamında çalışıyoruz. Çalışmaktan başka şansımız yok. Boluspor’u iyi yerlere getirmek için çalışıyoruz" diye konuştu.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar