için kaldı

Bircan Bali Ömer Gezen aşk mı yaşıyor? Bircan Bali'nin sevgilisi Ömer Gezen kimdir, kaç yaşında?

Magazin dünyasını karıştıran iddialar ve bu iddiaların doğru çıkmasıyla gündeme gelen Bircan Bali'nin sevgilisi merak ediliyordu. Söylemezsem Olmaz programında Bircan Bali sevgilisinin avukat olduğunun ipucunu verdi. İşte Bali Bircan Bali'nin sevgilisi Ömer Gezen kimdir, kaç yaşında nereli? yanıtı.

Bircan Bali Ömer Gezen aşk mı yaşıyor? Bircan Bali'nin sevgilisi Ömer Gezen kimdir, kaç yaşında?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:00
12 Ocak 2019 Cumartesi 10:25

Bircan Bali'nin sevgilisi Ömer Gezen kimdir, kaç yaşında nereli? sorusunun yanıtı Söylemezsem Olmaz programında Bircan Bali'nin sevgilisinin avukat olduğunu belirtmesiyle gündeme geldi. Perşembe günü attığı hikayelerde de sevgilisi ve lise arkadaşlarıyla Tabu oynadığı anlar çok konuşulmuştu. İşte Bircan Bali'nin sevgilisi Ömer Gezen kimdir, kaç yaşında nereli?

Ömer Gezen kimdir? 

Bircan Bali 1988 doğumlu ünlü sunucu Bircan Bali, aslen Adanalı ve Muğla Üniversitesi mezunu. Bircan Bali şu sıralarda Avukat Ömer Gezen ile aşk yaşamakta. Antalya ve İstanbul'da sürekli yaşayan ve çalışan Ömer Gezen'in Gezen Hukuk ve Avukatlık Bürosu vardır. Ömer Gezen kendisini, ''Antalyalıyım. İlköğrenim yıllarımı Anadolu’nun çeşitli vilayetlerinde geçirmiş biriyim. Lise eğitimim de Antalya’nın dışında ve biraz daha farklıydı. Liseyi Kuleli Askeri Lisesi’nde okudum. Daha sonra İstanbul Aydın Üniversitesi’ni tamamladım. An itibariyle de Antalya’da kendi ofisimde mesai arkadaşlarım ile birlikte serbest avukatlık faaliyeti sürdürmekteyim. Hep söylediğimiz gibi insan hayatında ekmek, su kadar mühim bir yer teşkil eden adaletin, her şartta gün ışığına çıkması adına faaliyet gösteren bir meslek grubuna dahil olmaktan her zaman şeref duydum. Avukatlık temposu ve sorumluluğu yüksek ayrıca tarafların karşılıklı güveninin çok kıymetli olduğu bir meslek. Ama adalete hizmet etmenin de kolay olacağını düşünmek zaten yanılgı olsa gerek. Baktığımız davalar ise genellikle ağır ceza davaları, belli ölçeğin üzerindeki icra dosyaları.'' cümleleriyle tanımlıyor.

Biran Bali'nin sevgilisi Ömer Gezen kaç yaşında nereli?

Ömer Gezen Antalyalıdır. 

Yeni yıl dileği Bircan

AzOneOldu'dan Hakan Kanburoğlu'nun haberine göre Bircan Bali yeni yıla Kıbrıs'ta girmişti. Ömer Gezen Instagram hesabından Bircan Bali ile olan fotoğrafını paylaşıp 2019 dileğini dile getirmişti. 2019 gel ama 'O'na göre gel. yorumuyla paylaşılan fotoğraf çok sayıda like almıştı. 

 

Bircan Bali Ömer Gezen ile aşk mı yaşıyor

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar