Bircan Bali babasıyla ne yaşadı, neden yıllarca görüşmedi?

Beyaz TV’de Söylemezsem Olmaz programında sunuculuk yapan Bircan Bali babasıyla yaşadıklarını anlatırken gözyaşlarına hakim olamadı. Peki ya Bircan Bali babasıyla ne yaşadı, neden yıllarca görüşmedi? Bircan Bali’nin babası kim, annesine ne hata yaptı?

Bircan Bali babasıyla ne yaşadı, neden yıllarca görüşmedi?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:58
7 Kasım 2018 Çarşamba 15:42

Söylemezsem Olmaz programının sunucularından Bircan Bali babası ile yaşadıklarını anlatırken duygusal anlar yaşadı. Bircan Bali babası ile ne yaşadı, neden babası ile yıllarca görüşmedi? Babası kim, annesine ne hata yaptı?

Bircan Bali’nin babası kim, annesine ne hata yaptı?

Beyaz TV'deki 'Söylemezsem Olmaz' programının bugün yani 7 Kasım tarihli bölümünde Ferhat Göçer ile kızı arasında yaşananlar konuşulurken Bircan Bali gözyaşlarına boğuldu. Babasının affedemeyeceği bir hata yaptığını ve bu yüzden 6 yıl görüşmediklerini anlatan Bali, şunları söyledi;

"Ben babama aşık büyüdüm ama 6 yıl babamı görmedim. Annemle babam ayrıldılar. Babam anneme affedemeyeceğimiz bir hata yaptı. 6 yıl boyunca babamın yüzünü bile görmek istemedim. Çünkü annem gözümün önünde eridi... Sesini duyduğumda bile dizlerim titriyordu. Çok özlüyordum ama 'Ellerimi keserim yine aramam' dedim. Bir daha asla onu aramayacağımı söyledim. 6 yıl sonra doğum günümde kapı çaldı. Geldi babam. Anneme baktım. Çok sarılmak istedim çünkü çok özlemiştim. Meğerse onlar barışmışlar." Yaşadığım her şeyde annesinin hamuru olduğunu vurgulayan Bali, sözlerini şöyle noktaladı;

"O dik duruşlarım, o boyun eğmeyişim, o eyvallahsızlığım... Benim babama eyvallahım olmamış size mi olacak? Ben annemin kızıyım. O yüzden Ferhat Göçer'in kızını da yürekten anlıyorum."

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar