Bir Zamanlar Çukurova'da Ala Hekimoğlu kimdir, Yılmaz’a mı aşık oluyor?

Sevilen dizi Bir Zamanlar Çukurova dizisine yeni dahil olacak olan Melike İpek Yalova dizide Ala Hekimoğlu karakterine hayat verecek. Peki ya Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Ala Hekimoğlu kimdir? Yılmaz’a mı aşık oluyor?

Bir Zamanlar Çukurova'da Ala Hekimoğlu kimdir, Yılmaz’a mı aşık oluyor?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
7 Aralık 2018 Cuma 09:35

ATV'nin Perşembe günleri izlenme rekorları kıran Tims&B imzalı dizisi 'Bir Zamanlar Çukurova'nın oyuncu kadrosuna yeni bir oyuncu dahil oluyor. Diziye yeni dahil olan Melike İpek Yalova isimli oyuncu dizide Ala Hekimoğlu rolünü üstlenecek. Peki ya yeni oyuncunun etkisi ne olacak? Yılmaz’a mı aşık olacak?

Ala Hekimoğlu kimdir, Yılmaz’a mı aşık oluyor?

Vahide Perçin, Hilal Altınbilek, Murat Ünalmış ve Uğur Güneş'in başrolünü oynadığı dizinin oyuncu kadrosuna geçen haftalarda Kerem Alışık katılmıştı. Son olarak ise diziye Melike İpek Yalova dahil oldu. Dizi seyircisinin 'Muhteşem Yüzyıl'la tanıdığı Melike İpek Yalova, 'Bir Zamanlar Çukurova'da Âlâ Hekimoğlu adlı çocuk doktoruna hayat verecek. Âlâ'nın, Yılmaz'a (Uğur Güneş) aşık olması dizideki bütün dengeleri değiştirecek. Murat Saraçoğlu'nun yönettiği diziye Âlâ karakterinin gelmesiyle beraber 17. bölümde İnci adlı bir de hemşire karakteri dahil olacak.

Melike İpek Yalova kimdir?

1984 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Melike İpek Yalova, Eski Devlet Bakanı Yüksel Yalova'nın kızıdır. Bilkent Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden mezun olan oyuncu ardından Roma;'da La Sapienza Üniversitesi’nde Uluslararası Politikalar ve Kriz Yönetimi’ eğitimi aldı. Melike İpek Yalova, 2011 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisinde Kastilya Prensesi "Isabella" rolünü üstlenerek televizyon dünyasına adım attı. Karadayı adlı dizide "Ayten" karakterini canlandıran Melike İpek Yalova son olarak Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşacak olan İnsanlık Suçu adlı dizide "Cevher" karakterini canlandırdı.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar