Bir Zamanlar Çukurova 5. bölüm izle - Bir Zamanlar Çukurova son bölüm izle

Bir Zamanlar Çukurova 5. bölüm izle Bir Zamanlar Çukurova son bölüm izle. Hem Züleyha'sına kavuşmak, hem de alacağı intikam için hapisten kaçan Yılmazın gördükleri karşısında ne yapacağı merak konusu. İşte Bir Zamanlar Çukurova 5. bölüm izle Bir Zamanlar Çukurova son bölüm izle bilgileri...

Bir Zamanlar Çukurova 5. bölüm izle - Bir Zamanlar Çukurova son bölüm izle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
11 Ekim 2018 Perşembe 11:33

Bir Zamanlar Çukurova 5. bölüm izle, Bir Zamanlar Çukurova son bölüm izle. Demir, Züleyha'ya rüya gibi bir hayat sunduğunu düşünürken, Züleyha'nın aklının fikrinin Yılmaz'da olması ve mutsuzluu yüzünden okunmaktadır. Bu durum Yılmaz'ı çok kızdıracak hatta Züleh'ya el kaldırma noktasına gelecektir. Bir Zamanlar Çukurova 5. bölüm izle, Bir Zamanlar Çukurova son bölüm izle bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz.  Züleyha, bulduğu ilk fırsatta çiftlikten kaçacak. Bu kaçış Demir'in hiç bilmediğimiz yönlerini ortaya çıkaracaktır. Yılmaz, Demir ve Hünkar'dan intikam almak ve Züleyha'ya kavuşmak için hapisten kaçmıştır. Ancak gördükleri karşısında şok olur. Yılmaz, Züleyha için yine de elini kana bulayacak mı? İşte Bir Zamanlar Çukurova 5. bölüm izle, Bir Zamanlar Çukurova son bölüm izle bilgileri...

Bir Zamanlar Çukurova 5. Bölüm Fragmanı

''Züleyha benim karım, karım!''

Bir Zamanlar Çukurova'da heyecan iyice artıyor. Züleyha'ya rüya gibi bir hayat bahşettiğini düşünerek karşısında mutlu bir kadın görmek isteyen Demir, onun buğulu gözlerini gördükçe çılgına dönecek! Aklı fikri Yılmaz'da olan Züleyha, bulduğu ilk fırsatta çiftliği terk ediyor. Züleyha'nın konakta yokluğunu fark eden Demir ise adeta ateş püskürüyor! Artık sabrını koruyamayan Demir'in, Züleyha'ya el kaldıracak kadar gözü dönecek ve Züleyha'nın kaçışı, Demir'in hiç bilinmeyen yönlerini ortaya çıkartacak. Hünkar, bu yaşananlardan çok tedirgin. İçine düştüğü durumdan hem korkuyor hem de endişeleniyor. Bir sonraki adımını nasıl atacak? Hem Züleyha'sına kavuşmak, hem de Demir ve Hünkar'dan hesap sormak için hapisten kaçan Yılmaz gördüğü manzara karşısında ne yapacak? Züleyha için elini yeniden kana bulayacak mı?

Bir Zamanlar Çukurova 5. Bölüm 2. Fragmanı

"Ben onu hiç görmemeye bile razıyım, yeter ki iyi olsun..."

Bir Zamanlar Çukurova 5. bölüm izle

Bir Zamanlar Çukurova 5. bölüm izle - Bir Zamanlar Çukurova son bölüm izle

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin konusu

1970'li yıllarda, İstanbul'da evlenmeye hazırlanan iki gencin başına hiç hesaba katmadıkları bir olay gelir. Kader bu çifti, Adana'da Çukurova'nın uçsuz bucaksız coğrafyasına bırakıverir. Her şeye rağmen aşklarını yaşamaya kararlı bu çiftin kaderi, çiftliklerinde çalıştıkları Yaman ailesiyle tanıştıktan sonra sonsuza kadar değişir.

Bir Zamanlar Çukurova oyuncuları

Hünkar Yaman (Vahide Perçin)

Çukurova'nın en büyük beylerinden biri olan Demir Yaman'ın annesi. Adı gibi hükümran, adı gibi kararlı, dirayetli bir kadın. Oğlu Demir'in sahip olduğu toprakların hanım ağası, ırgatların büyükhanımı. Hünkar Yaman için Demir'den ve Demir'in itibarından daha değerli hiçbir şey yok. Tek dileği soylarının sürmesi ve oğlunun sahip olduğu bu toprakların ileride emin ellere geçmesi. Ama bir gün oğlunun itibarının sarsılmak üzere olduğunu anlar ve çok tehlikeli bir oyun kurar.

Bir Zamanlar Çukurova 5. bölüm izle - Bir Zamanlar Çukurova son bölüm izle

Vahide Perçin 13 Haziran 1965 yılında İzmir'de dünyaya geldi. Vahide Perçin'in ailesi Yunanistan'da İzmir'e yerleşmiştir. Üniversite eğitimini İktisat Fakültesi'nde almaya başlayan Vahide Perçin daha sonra Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde eğitim almaya başladı.

Tiyatro üzerine eğitim alan Vahide Perçin üniversite eğitimi aldığı esnada Altan Gördüm ile tanıştı. 1992 yılında üniversite eğitimi aldığı sırada hayatlarını birleştirmeye karar veren Altan Gördüm ve Vahide Perçin çifti 2013 yılında evliliklerini sonlandırdı.

Altan Gördüm ve Vahide Perçin çiftinin Alize isimli bir kız çocuğu bulunmaktadır. Saçları kahverengi olan Vahide Perçin'in gözleri eladır. Vahide Perçin'in boyu 1.78 cm, kilosu 54 kilodur.

Kariyeri

Vahide Perçin'in oyunculuk kariyeri üniversite eğitimini tamamladıktan sonra Ankara'ya gitmesiyle başlar. Ankara'dan Adana'ya giderek tiyatro oyunlarında oynamaya başlayan Vahide Perçin uzun bir tiyatro oyunculuğu sonrasında dizilerde rol almaya başlamıştır.

İlk olarak "Bir İstanbul Masalı" adlı dizide rol alan Vahide Perçin başarılı bir oyunculuk performansı sergilemiştir.

Rol aldığı dizi ve flmler

Vahide Perçin'in rol aldığı dizi ve filmler arasında; Bir İstanbul Masalı, Anlat İstanbul, Hırsız Polis, İlk Aşk, Annem, Devrim Arabaları, Zefir, Merhaba Hayat, Muhteşem Yüzyıl, Ayhan Hanım ve Göç Zamanı bulunmaktadır.

Vahide Perçin Star TV'de yayınlanan "Anne" adlı dizide başarılı bir oyunculuk performansı sergiedi. Başarılı oyuncu şu an "Bir Zamanlar Çukurova" adlı dizide rol almaktadır.

Yılmaz Akkaya (Uğur Güneş)

İstanbul'un yakışıklı, mütevazı ve iyi yürekli çocuğu, çalışkan bir aşık. Parada pulda şanda şerefte gözü yok. Hayatta en büyük dileği canından çok sevdiği Züleyha'sıyla evlenip mutlu bir yuva kurmak. Ama bir gün hayattan yediği bir darbe ile geleceği de hayalleri de tümüyle değişir. Sevdiği için elini kana bulayan Yılmaz'ın içine düştüğü kaçak hayatı onu hiç beklemediği yollara sürükler. Aşkı için her şeyi göze alan Yılmaz kaderine hükmedebilecek mi?

Bir Zamanlar Çukurova 5. bölüm izle - Bir Zamanlar Çukurova son bölüm izle

Uğur Güneş 1987 senesinde Ankara'da dünyaya geldi. Ankara'da büyüyen Uğur Güneş ilk olarak eğitim hayatına başladı ve almış olduğu eğitimlerin beraberinde oyunculuk mesleğine de adım attı. Ankara Üniversitesi Oyunculuk Bölümünden mezun olan Uğur Güneş ilk olarak 2011 senesinde Yeniden Başla isimli dizide deneyim sahibi oldu.

Uğur Güneş daha sonra oyunculuk hayatını "Benim İçin Üzülme" isimli diziyle devam etti. Uğur Güneş 2 sezon boyunca bu dizi içerisinde adını çokça kez duyurdu.

Uğur Güneş Tamam Mıyız isimli dizide de yer aldıktan sonra en fazla sevilen diziler içerisinde yer alan Diriliş Ertuğrul dizisiyle ismini duyurdu. 2014 senesinde başlayan dizi ilk sezonundan itibaren çok fazla rağbet gördü. Uğur Güneş aynı sene içerisindeUrfalıyam Ezelden ve İsimsizler dizileri çerisinde de yer aldı.

Demir Yaman (Murat Ünalmış)

Büyük bir servetin sahibi. Çukurova'nın en büyüğü, bu bereketli toprakların tek hükümdarı olmayı hedefleyen, bunun için her şeyi yapabilecek kadar hırslı, gözü kara bir adam. Ama babasından kalan bu uçsuz bucaksız toprakları günü gelince miras bırakacağı bir evladı yok. Demir, Züleyha'ya görür görmez aşık olur. Aşk Çukurova'nın bu yakışıklı ve hırslı beyini değiştirebilecek mi? Demir Yaman aşkı ve toprakları için gözünü ne kadar karartacak?

Bir Zamanlar Çukurova 5. bölüm izle - Bir Zamanlar Çukurova son bölüm izle

Murat Ünalmış, 23 Nisan 1981 tarihinde Kayseri'de doğmuştur. Aslen Kayseri'li olan Murat Ünalmış, ortaokul bittikten sonra İstanbul'a gelmiştir. 14 yaşında Kayseri Meysu'da oynarken Fenerbahçe'ye transfer olunca İstanbul'a gitmiştir. Lise yıllarında profesyonel olarak Fenerbahçe Kulübü'nde basketbol oynadı. 20 yaşında basketbol oynamayı bıraktı. Marmara Üniversitesi İşletme Bölümü'nü okuyarak bitirdi. Ardından "Akademi İstanbul"da oyunculuk eğitimi aldı.

1.96 cm'lik boyu olan Murat Ünalmış, basketbol kariyerinden sonra başladığı oyunculuk hayatı, birkaç dizinin ardından ilk sinema filmi Mahsun Kırmızıgül'ün yönettiği Güneşi Gördüm filminde tanınarak değişti. Yine Mahsun Kırmızıgül'ün New York'ta Beş Minare filminde de rol almıştır. ATV'de yayınlanan "Şöhret" adlı dizide başrol "Mert" karakterini canlandırdı. Murat Ünalmış, kendi kendine hobi olarak Klarnet çalmayı öğrenmiş.

2010 yılında Fox Tv dizisi Yer gök aşk dizisinde başrolü birlikte oynadığı Birce Akalay ile 17 Mayıs 2011 tarihinde evlendi. 1,5 yıl sonra 29 Aralık 2012 tarihinde boşandı.

Filmleri

2013 - İnadına Yaşamak TV Dizisi
2012 - Babalar Ve Evlatlar TV Dizisi
2010 - 2012 - Yer Gök Aşk TV Dizisi
2010 - Newyork'ta Beş Minare Sinema Filmi
2010 - Lale Devri TV Dizisi
2009 - Kasaba (Haydar) TV Dizisi
2009 - Güneşi Gördüm (Mamo) Sinema Filmi
2009 - Gecenin Kanatları (Yusuf) Sinema Filmi
2008 - Rüzgar (Poyraz) TV Dizisi
2007 - Sır Gibi (Mehmet) TV Dizisi
2005 - 2006 - Şöhret TV Dizisi
2005 - Üç Kadın TV Dizisi
2005 - Deli Duran (Şehzade Muhittin) TV Dizisi
2004 - Celal Oğlan (Celal Oğlan) TV Filmi
2003 - Sınırlı Aşk TV Dizisi
2003 - Kurşun Yarası (Seyit) TV Dizisi

Züleyha (Hilal Altınbilek)

Talihin olanca güzelliği verip birazcık şansı ve kısmeti esirgediği, mütevazı, iyi niyetli ama gerektiğinde kararlı, inatçı olabilen, zeki bir genç kız. Parada pulda gözü olmayan Züleyha'nın en büyük hayali Yılmaz'la evlenip yuva kurmak ve mutlu olmak. Ama bir gün üvey abisi Züleyha'nın hayatını mahvedecek bir adım atar. Bu adımla darmadağın olan Züleyha'nın tek çaresi Yılmaz'la birlikte Adana'ya kaçmaktır. Ama kader Züleyha'yı sınamaktan vazgeçmeyecek, onu ölümden daha zor kararlar vermek zorunda bırakacaktır.

Bir Zamanlar Çukurova 5. bölüm izle - Bir Zamanlar Çukurova son bölüm izle

Hilal Altınbilek, 21 Ocak 1991 yılında İzmir'de doğdu. Çocukluk hayali olan oyunculuğa okulun tiyatrosunda yer alarak başlayan Altınbilek, İzmir’de Çağdaş Drama Topluluğu’nda eğitim almaya başladı. Kendisini bu geliştirmak isteyen oyuncu daha sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezi Actor Studio’da oyunculuk eğitimine devam etti. 2011 yılında "Derin Sular" dizi ile televizyon dünyasına adım attı. Başrollerinde Ece Uslu, Yavuz Bingöl ve Mesut Akusta'nın yer aldığı "Karagül" dizisinde oynayan Hilal Altınbilek ayrıca "Çocuklar Sana Emanet" filminde yer alıyor.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar