Bir Umut Yeter 3. bölüm izle - Bir Umut Yeter son bölüm izle

Bir Umut Yeter 3. bölüm izle, Bir Umut Yeter son bölüm izle. Bu bölümde eski sırlar bir bir ortaya çıkacak ve Derya büyük bir sınav vermek zorunda kalacak. Bir Umut Yeter 3. bölüm izle, Bir Umut Yeter son bölüm izle bilgilerini sizler için derledik.

Bir Umut Yeter 3. bölüm izle - Bir Umut Yeter son bölüm izle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
13 Ekim 2018 Cumartesi 09:18

Bir Umut Yeter 3. bölüm izle, Bir Umut Yeter son bölüm izle Yılmaz'ın Derya'ya yazdığı mektup Derya'nın yeni bir başlangıç yapmasına neden olur. Derya oğluna kavuşmak için her şeyi yapmaya hazırdır. Ancak yeni bir karar almak zorunda. Bir Umut Yeter 3. bölüm izle, Bir Umut Yeter son bölüm izle bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Kenan gerçekleri öğrenmeye çok fazla yaklaşır. Bu bölümde herkesi çok büyük bir sürpriz beklemektedir. İşte  Bir Umut Yeter 3. bölüm izle, Bir Umut Yeter son bölüm izle bilgileri...

Bir Umut Yeter 3. Bölüm Fragmanı

Eski sırlar ortaya çıkıyor; Derya'yı büyük bir sınav bekliyor!

Yılmaz'dan gelen mektup, Derya için yeni bir başlangıç olur. Oğluna kavuşmak için her şeyi yapmaya hazır olan Derya, yeni bir karar almak zorunda kalacaktır. Kenan da gerçekleri öğrenmeye yakınlaşır ve herkesi büyük bir sürpriz beklemektedir.

Bir Umut Yeter 3. bölüm izle

Bir Umut Yeter 3. bölüm izle - Bir Umut Yeter son bölüm izle

Bir Umut Yeter Konusu

Askerlikten malulen emekli olan Yılmaz, Köyceğiz’in ıssız bir adasında bulunan deniz fenerini kendine sığınak olarak seçtiğinde, yeni ve yalnız bir hayata başladığını düşünüyor olsa da, kısa sürede yanıldığını anlayacaktır.

Hayattan fazla beklentisi olmayan Yılmaz Köyceğiz’de tanıştığı Elif’in yaşam sevincinden öylesine etkilenir ki kısa sürede Elif’in de ısrarı ile iki genç evlenmeye karar verirler. Zaman içinde Elif’in peş peşe yaptığı düşükler evliliklerini sarssa da, hiç beklemedikleri bir zamanda mucizevi şekilde yeni doğmuş bir bebeğin girmesiyle hayatları ters yüz olacaktır.

Elif, bebeği Allah tarafından gönderilmiş bir hediye olarak görürken, Yılmaz bunun yanlış olduğunu biliyordur. Elif’in bebeği bağrına evlat diye basmasıyla birlikte, yıllar boyu sürecek vicdan azabı da başlamıştır artık...

Bir Umut Yeter, Yılmaz’ın vicdan muhasebesi içinde doğru yolu bulma çabası, Elif’in dağılmaması için tutkuyla çabaladığı ailesine olan aşırı düşkünlüğü, evlat acısı ve özlemi içinde hayata tutunmaya çalışan acılı Derya’nın dramını anlatıyor.

Bir Umut Yeter Oyuncuları

Tolgahan Sayışman (Yılmaz Karabey), Esra Bilgiç Töre (Derya Akar), Hazal Subaşı (Elif Karabey), Serhat Tutumluer (Kenan Akar), Cem Uçan (Taner), Yağmur Özbasmacı Mermer (Dilek Akar), Feyza Civelek (Damla Akar), Irmak Örnek (Öznur), Selahattin Paşalı (Arda Özkan), Serpil Gül (Hacer Özkan), Yiğit Tuncay (Yiğit), Özlem Başkaya (Fadime), Burak Çimen (Tuncer), Nihan Büyükağaç (Nihan), Diren Polatoğlu (Salih) ve konuk oyuncu Alper Saldıran (Toprak)

Yılmaz Karabey (Tolgahan Sayışman)

Hakkari’de 6 askerini şehit vermiş, kendisi de vurulmasına ve ölümcül yaralar almasına rağmen hayata bir şekilde tutunmuş onurlu, vicdanlı ve hakkaniyetli bir gazi! İnsanlardan uzak, sade, sakin ve huzurlu bir hayat isteği onu kimsenin yaşamadığı ücra bir adadaki deniz fenerinin bekçisi olmaya kadar götürür. Fenerin bulunduğu kasabada yaşayan Elif’le tanışıp kısa sürede evlenmeye karar veren Yılmaz’ın fırtınalı bir gecede karaya vuran bir kayıktan çıkan bebeği evlat diye bağrına basmasıyla gelişen olaylar, hayatının kalan bölümünü kurşun yarası kadar acı veren bir vicdan muhasebesiyle geçirmesine neden olur.

Bir Umut Yeter 3. bölüm izle - Bir Umut Yeter son bölüm izle

Trabzonlu bir anne ile Selanik göçmeni bir babanın çocuğu olarak 1981 yılı 17 Aralığında dünyaya gelmiştir. İsmi Nil olan bir kız kardeşi vardır.

Kadıköy İntaş Lisesi ve Doğuş Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun olmuştur. 2005 yılında Türkiye'yi temsilen Güney Kore'de gerçekleşen uluslararası erkek güzellik yarışması Manhunt International'da dünya birincisi seçildi.

Tolgahan Sayışman 2002 senesinde katılmış olduğu Best Model Of Turkey yarışmasında birinciliği Kıvanç Tatlıtuğa kaptırdıktan sonra 2004 yılında düzenlenen ManHunt Of Turkey ve sonrasında ise Güney Kore de düzenlenen 2005 senesinde Manhunt Internatiol yarışmasında birinci olmuştur.

İstanbul’a döndükten sonra Ekol Drama Sanat Evi’nde Ayla Algan’dan uzun süre oyunculuk eğitimleri aldı.

Top Model yarışmasındaki sunuculuğu ile başarılı bir performans sergileyen oyuncu, daha sonra Maçolar, Dicle, Hepsi 1 ve Acemi Cadı dizilerinde de oyuncu olarak yer aldı.

24 Ekim 2008'de başrollerini Fahriye Evcen'le paylaştığı Aşk Tutulması adlı sinema filminde oynadı. İzlenme rekorları kıran Elveda Rumeli adlı dizide Mustafa rolünü canlandırmıştır.

6 Kasım'da vizyona giren Aşk Geliyorum Demez adlı filmde Bergüzar Korel ile başrol oynadı. Kavak Yelleri isimli gençlik dizisinde konuk oyuncu olarak yer almıştır.

Firar adlı bir sinema filmide rol almıştır. Kendisi aynı zamanda 2010 yılının eylül ayında başlayan, FOX TV'de yayınlanan Lale Devri(dizi) adlı dizide başrolde, Çınar rolünde oynamaktadır. 2014'te vizyona giren ve başrollerini Saadet Işıl Aksoy'la paylaştığı Sürgün adlı filminde rol aldı.

En büyük çıkışını Elveda Rumeli dizisinde yakalayan Tolgahan Sayışman, bu diziden sonra da pek çok dizi de ve sinema filminde rol almıştır. Lale Devri dizisinde 4 sezon kadar ekranlar da kalan ünlü oyuncu, Asla Vazgeçmem adlı dizide rol aldıktan sonra şu an Bir Umut Yeter adlı dizide rol almaktadır.

Derya Akar (Esra Bilgiç Töre)

Küçük yaşta annesini kaybeden, varlıklı bir ailede babası tarafından büyütülen Derya, konservatuarın sinema bölümünde okurken tanıştığı Doğulu bir aşiretin oğluna aşık olur. Babasının bu ilişkiyi onaylamaması Derya’yı durdurmaz ve tüm ailesini karşısına almak pahasına aşkının peşinden giderek Toprak’la evlenir. Oğulları Deniz’in doğumundan kısa süre sonra, Toprak’la birlikte başta babası ve özlemini çektiği ailesi ile olan ilişkisini düzeltip buzları eritmek üzere yaşadığı kasabaya gider. Ancak hiç beklenmedik bir gelişme, oğlu ile sevdiği adamın fırtınalı bir gecede denizde kaybolmasına neden olur. Evlat acısı içinde yanan acılı anne yıllar sonra ölen oğlunun yaşadığını öğrenecek ancak bu sefer de öz oğluna kendini anne olarak kabul ettirme çabası içinde savrulacaktır.

Bir Umut Yeter 3. bölüm izle - Bir Umut Yeter son bölüm izle

Türk oyuncu Esra Bilgiç... Esra Bilgiç kimdir? İşte Esra Bilgiç'in biyografisi
14 Ekim 1992 tarihinde Ankara'da dünyaya gelen Esra Bilgiç Hacettepe Üniversitesi Arkeoloji Bölümü'nden mezun oldu.

Oyunculuk kariyerine üniversite mezuniyetinden sonra başlayan Bilgiç'in kariyerindeki ilk rolü TRT1 ekranlarında yayınlanan, başrolünü Engin Altan Düzyatan ile paylaştığı Diriliş: Ertuğrul dizisidir. Burada Ertuğrul Gazi'nin eşi Halime Hatun olarak rol almaktadir.

21 Ekim 2017 tarihinde Esra Bilgiç ile Beşiktaşlı futbolcu Gökhan Töre dünya evine girdi. Nikahı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal kıydı, nikah şahitleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Emine Erdoğan ve Beşiktaş Başkanı Fikret Orman oldu.

Elif Karabey (Hazal Subaşı)

Küçük bir kasabada küçük mutluluklar ile büyüyen uyanık ve akıllı Elif, abisinin güneydoğuda şehit düşmesi ile sevdiklerine hastalıklı ölçüde düşkün, onları kaybetme korkusu ile yaşayan lafını esirgemeyen sevgi arsızı bir kızdır. Sakin ve monoton kasaba günleri genç ve yakışıklı yeni fener bekçisinin hayatına girmesi ile bir anda değişir ve kafasına koyduğunu yapmayı bir şekilde beceren Elif kısa sürede Yılmaz’ı kendisiyle evlenmeye ikna eder. Birkaç başarısız hamileliğin ardından karnındaki bebeğin de ölü doğduğu gecenin sabahında karaya vurmuş kayıktan bir bebeğin çıkması Elif’in mucizelere olana inancını iyice pekiştirir. Başkasına ait olan bu bebeği kendi oğlu olarak bağrına basıp bu durumu Yılmaz’a da bir şekilde kabul ettirmeyi başarır. Elif, en çaresiz anında çıka gelen bu bebeği Yılmaz da dahil hiç kimsenin elinden almasına izin vermezken, genç kadın sevdiklerini kaybetmemek uğruna herşeyi göze alacağı bir savaş verecektir.

Bir Umut Yeter 3. bölüm izle - Bir Umut Yeter son bölüm izle

Hazal Subaşı, 01 Ocak 1996 tarihinde İzmir şehrinde dünyaya gelmiştir. Güzelliği ve duruluğu ile dikkatleri küçük yaşlarından itibaren üzerine çeken ve olgun duruşu ile fark yaratan Subaşı, ailesinin de desteği ile birlikte hem eğitim hayatı hem de mesleki hedefi olan oyunculuk için çeşitli adımlar atmaya başlamıştır.

Başarılı geçen eğitim hayatının hemen ardından İzmir Ekonomi Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü’nü kazanarak bu anlamda ailesini de mutlu etmiştir. Hali hazırda da bu bölümü okumaya devam etmektedir. Eğitim hayatını yürüten Subaşı, çok geçmeden mesleki kariyerine de etkin bir şekilde start vermiştir.

Güzelliği ile gerçek anlamda herkesi büyüleyen ve bu anlamda ailesinin de desteğini arkasına almayı başaran Hazal Subaşı, 2015 yılı geldiğinde Elidor Miss Turkey 2015 yarışmasına katılarak ilk olarak adından söz ettirmeyi başarmıştır.

Güzelliği, kültürü, fiziği ve duruşu ile çok kişiyi kendisine yarışmanın ardından hayran bırakan Subaşı, yarışmada finalistler arasına kalmış ancak yüksek bir derece elde edememiştir. Ancak bunun hemen ardından farklı bir kapı önünde açılmıştır.

2016 yılında yayınlanmaya başlayan ve kısa bir zaman dilimi içerisinde belli bir kitleye ulaşmayı başaran TRT 1 yapımlarından birisi olan Adını Sen Koy dizisi kadrosunda yer alması için teklif alan genç isim, bu anlamda oyunculuk kariyerine de aktif bir başlangıç yapma fırsatına erişmiştir.

Tolgahan Sayışman (Yılmaz), Esra Bilgiç (Derya) gibi ünlü isimler yer alıyor. Güzel oyuncu Subaşı ise dizide Elif karakterine hayat verecek.

Kenan Akar (Serhat Tutumluer)

Bölgenin ileri gelen zenginlerinden olan Kenan otoriter, disiplinli ve kontrolcü kişiliği ile dikkat çeken başarılı bir iş adamıdır. Gençlik ateşi çok erken yaşta evlilik dışı bir kız babası olmasına neden olmuş, daha sonra aşık olup evlendiği karısı bu istenmeyen bebeği de kendi iki kızından ayırmadan büyütmüş, ancak yakalandığı MS hastalığından kurtulamayıp genç yaşta Kenan’ı üç kızıyla yapayalnız bırakmıştır. Kenan bu kayıp ile kendisini hayata ve ilişkilere kapatmış bir daha asla evlenmemeye karar verip kendini üç kızını yetiştirmeye ve işlerine adamıştır. Ortanca kızının tasvip etmediği bir evlilik yapması ile gelişen trajik olaylar,

Kenan’ın damadı ile torununun ölümünden kendini sorumlu tutmasına ve derin bir vicdan azabı yaşamasına neden olur. Duygusal anlamda en zayıf olduğu anda karşısına çıkan kızının en yakın arkadaşı Serap’a aşık olması Kenan’ı tekrar yaşama döndürürken, bu durum çevresindeki herkesle olan ilişkisini bir anda başka yerlere savurur .

Bir Umut Yeter 3. bölüm izle - Bir Umut Yeter son bölüm izle

Serhat Tutumluer, 29 Haziran 1972 tarihinde Eskişehir'de doğmuştur. Eskişehir'de büyüdü. 1989 yılında İstanbul Üniversitesi Sosyoloji Bölümü'nde üniversite hayatına başlayan Serhat Tutumluer, bir yıl okuduktan sonraHacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümüne geçiş yaparak buradan mezun oldu.

Serhat Tutumluer, mezun olduktan sonra 1995 – 1997 yılları arasındaAnkara Devlet Tiyatrosu'nda sözleşmeli sanatçı olarak çalıştı. Bu kurumda, "Sevda Türküsü", " Budala", "Giordano Bruno, "Küçük Nasreddin" adlı oyunlarda oynadı. 1997 yılında İzmitŞehir Tiyatrosu'na girdi. Burada da 2009 yılına kadar görev yaptı. 2009 yılından sonra ise kurucularından biri olduğu İstanbul TALİMHANE TİYATROSU'nda oyunlar oynadı.

Dalış tutkunu olan Serhat Tutumluer, yamaç paraşütü yapmayı da ve klasik müzik dinlemeyi çok seviyor. Sohbet ederek eğlenir, dünyada en çok sevdiği şey konuşmaktır. Serhat Tutumluer'i İstanbul'da nerede blues ve caz çalıyorsa oralarda bulabilirsiniz.

2008 yılında yapımcı, senaristi ve yönetmeni Tolga Örnek olan "Devrim Arabaları" sinema filminde Haluk Bilginer, Taner Birsel, Ali Düşenkalkar, Halit Ergenç, Altan Gördüm, Onur Ünsal, Selçuk Yöntem, Vahide Gördüm, Uğur Polat, Sait Genay, Murat Serezli ile birlikte oynadı.

2011 - 2013 yılları arasında "Umutsuz Ev Kadınları" dizisinde Songül Öden,Bennu Yıldırımlar, Ceyda Düvenci, Evrim Solmaz, Özge Özder, Deniz Uğur ile beraber rol aldı.

23 Aralık 2014 tarihinde TRT ekranlarında yayınına başlayan ve yönetmenliğiniKudret Sabancı'nın yaptığı Bir Osmanlı Polisiyesi olan "Filinta" adlı dizideSerhat Tutumluer "Boris Zaharyas" karakterini canlandırırken başrollerdeMehmet Özgür (Kadı Gıyaseddin Hatemi), Onur Tuna (Filinta Mustafa), Damla Aslanalp (Lara Zaharyas), Yosi Mizrahi (Esad Paşa), Naz Elmas (Azize),Bülent Alkış (Padişah), Kayra Şenocak (Hasan) gibi isimler rol almıştır.

Serhat Tutumluer, 2007 yılında tiyatro oyuncusu Senan Kara ile evlendi. Bir oğlu vardır.

Ödülleri: 
2009 - 14.Sadri Alışık Ödülleri - En İyi Erkek Oyuncu (Devrim Arabaları)
2008 - 27.İstanbul Film Festivali - En İyi Erkek Oyuncu (Ara)

Rol Aldığı Tiyatro Oyunları : 
Yastık Adam (Mehmet Ergen)
Kız Tavlama Sanatı (Talimhane Tiyatrosu-Mehmet Ergen)
Oyunun Oyunu (İstanbul BKM - Mehmet Ergen)
Bir Sevda Türküsü (Ankara Devlet Tiyatrosu - Ejder Akışık)
Budala (Ankara Devlet Tiyatrosu - Bozkurt Kuruç)
Giordano Bruno (Ankara Devlet Tiyatrosu - Erhan Gökgücü)
Küçük Nasrettin - Kukla Oyunu (Ankara Devlet Tiyatrosu - Soner Ağın)
Aşk Delisi (Aksanat - Mehmet Ergen)
Bir de Yolluk (Aksanat - Mehmet Ergen)
Küller Küllere (Aksanat - Mehmet Ergen)
Hamlet (İzmit Şehir Tiyatrosu - Işıl Kasapoğlu)
Sokağa Çıkma Yasağı (İzmit Şehir Tiyatrosu - Cüneyt Çalışkur)
Hakimiyet-i Milliye Aşevi (İzmit Şehir Tiyatrosu - Cüneyt Türel)
Nasrettin Hoca (İzmit Şehir Tiyatrosu - Işıl Kasapoğlu ve Melih Düzenli)
Kuvayi Milliye Destanı - Kukla Oyunu (İzmit Şehir Tiyatrosu - Melih Düzenli)
Üç Kuruşluk Opera (İzmit Şehir Tiyatrosu - M.Kith Kay)
Karar Kimin (İzmit Şehir Tiyatrosu - Şakir Gürzumar)
İsli Sisli Pis Puslu (İzmit Şehir Tiyatrosu - Yaşar Özveri ve Yücel Ertan)
Bahar Noktası (İzmit Şehir Tiyatrosu - Yücel Ertan)
Şahmeran Hikayesi - Gölge Kukla Oyunu (İzmit Şehir Tiyatrosu - Ebru Kara Dehekli)
Cimri (İzmit Şehir Tiyatrosu)
Yedi Cüceler ve Dev (Eskişehir - Çocuk Oyunu)

Filmleri ve Dizileri : 
2014 - Filinta "Bir Osmanlı Polisiyesi (Boris Zaharyas) (TV Dizisi)
2011 - Yeraltı (Cevat) (Sinema Filmi)
2011 - 2013 - Umutsuz Ev Kadınları (Sinan)(TV Dizisi)
2010 - Güneydoğudan Öyküler Önce Vatan (Yüzbaşı Metin Orhun) (TV Dizisi)
2009 - Siyah Beyaz (Ayten'in Sevgilisi) (Sinema Filmi)
2009 - Kıskanmak (Halit) (Sinema Filmi)
2009 - Kül ve Ateş (Ömer Toprak) (TV Dizisi)
2008 - Devrim Arabaları (İsmet) (Sinema Filmi)
2008 - Ayışığı (Kemal Aydost) (TV Dizisi)
2007 - Ara (Veli) (Sinema Filmi)
2006 - 2007 - Ezo Gelin (Kadim Avşar)(TV Dizisi)
2006 - Esir Kalpler (Demir Uyguner) (TV Dizisi)
2006 - Erkekler Ağlamaz (Murat) (TV Dizisi)
2006 - Arthur ile Minimoylar (Türkçe Seslendirme) (Sinema Filmi)
2005 - Cenneti Beklerken (Nakkaş Eflatun) (Sinema Filmi)
2004 - Sahra (Mithat Demircan) (TV Dizisi)
2004 - Kasırga İnsanları (Alphan) (TV Dizisi)
2004 - Büyü (Tarık) (Sinema Filmi)
2003 - Çaylak (Asım) (TV Dizisi)
1996 - Tersine Akan Nehir (TV Dizisi)

Taner Çelikbaş (Cem Uçan)

Küçük yaşta Kenan’ın himayesine aldığı Taner, sadece Kenan’ın sağ kolu değil aynı zamanda evin oğlu gibidir. Derya’ya aşık olsa da hislerini bir türlü açıklama cesareti gözteremeden Derya başkasına aşık olup evlenir. Sevdiği kadını başkasına kaptırmanın hırsıyla gözü iyice kararan ve her türlü kötülüğü göze alan Taner yaptığı bir oyun neticesinde Toprak ve Deniz’ in denizde kaybolmasını sağlar. Ancak ilahi adalet ona en büyük cezayı verir ve hiç sevmediği Dilek ile mecburen evlenmek zorunda kalır. Yılmaz’ın Derya’nın hayatına girmesiyle birlikte Derya takıntısı yeniden alevlenirken, bu defa Yılmaz’ı ortadan kaldırmak için harekete geçecektir.

Bir Umut Yeter 3. bölüm izle - Bir Umut Yeter son bölüm izle

40 yaşında olan başarılı oyuncu bugüne kadar bir çok dizi ve filmde rol almıştır. Üniversite mezunu olan başarılı oyuncu dizide de ilim sahibi bir karakteri canlandırmaktadır. Daha önce sporla da ilgilenmekte olan Cem Uçan sahalarda maçlara çıkmıştır.

Başarılı oyuncu Cem Uçan ilk olarak 2012 yılında Acayip Hikayeler adlı TV dizisiyle oyunculuğa başlamış ve daha sonra ise, Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam, Küçük Kıyamet, Kurtlar Vadisi, Nizama Adanmış Ruhlar, Sungurlar ve Filinta dizilerinde rol almıştır. Tanınması ise Filinta dizisinde canlandırdığı Bıçak Ali karakteri ile olmuştur. Son olarak da Diriliş Ertuğrul dizisinde, Aliyar Bey karakterini canlandırmıştır.

Rol Aldığı Diziler:

Acayip Hikayeler
Bir Zamanlar Osmanlı
Kurt Kanunu
Nizama Aldanmış Ruhlar
Kurtlar vadisi
Küçük Kıyamet
Sungurlar
Filinta
Diriliş Ertuğrul
Bir Umut Yeter

Dilek Akar (Yağmur Özbasmacı Mermer)

Dilek, Kenan’ın evlilik dışı ama nüfusuna aldığı hırçın, fevri ve küstah tavırlarıyla herkese kök söktüren en büyük kızıdır. Küçük iki kız kardeşinin kendisinden uzak tavırları Dilek’in kenara itilmiş istenmeyen çocuk psikolojisini iyice beslemektedir. Genç kızlığından itibaren hayran olduğu Kenan’ın sağ kolu Taner’ le yaşadığı bir gecelik kaçamaktan hamile kalınca bu hatayı bir fırsata çevirmekte gecikmez. Ancak yaptığı evlilikte aradığı mutlululuğu ve özlediği sevgiyi bulamaması, üstelik kocasının kız kardeşine aşık olduğunu anlaması ile, etrafına karşı çok daha sert ve entrikacı bir tutum sergileyemeye başlar.

Bir Umut Yeter 3. bölüm izle - Bir Umut Yeter son bölüm izle

Oyuncu Yağmur Özbasmacı Mermer 31 yaşında ünlü bir isimdir.Ankaralı olan oyuncu ilkokula burada başlamış ve tüm eğitim hayatını bu ilimizde bitirmiştir.1987’li olan oyuncu Üniversite eğitiminide Ankara’da tamamlamıştır. Burada Hacettepe Üniversitesi’ni bitirmiş olan oyuncunun bitirmiş olduğu bölüm Tiyatro’dur.Boyu 1.70’dir.

Üniversiteye başlamasınla beraber yoğun bir tempoda oyunculuğun bir çok önemli faktörünü öğrenmiştir.Küçüklüğünden beri bu mesleği istemiş olan oyuncu okulunu güzel bir şekilde bitirmesinin ardından kariyerinde adımlar atmıştır.Şu zamana kadar toplam 4 dizide yer alan oyuncu ilk deneyimini 2009 tarihindeki dizi ile gerçekleştirmiştir.2009’da Deniz Yıldızı isimli o senelerde çok izlenmiş bir dizide rol almış ve ilk rolünle beraber izleyicilerden iyi bir not almıştır.

Evli olan oyuncunun eşinin ismi Onur Mermerdir.Bu yüzden Mermer soyadını güzel oyuncu almıştır.

Rol aldığı diziler:

2009 – Deniz Yıldızı
2011 – Beni Affet
2016 – Babam ve Ailesi
2017 – Esaretim Sensin

Damla Akar (Feyza Civelek)

Akar ailesinin en küçük, şımarık, sorumsuz ve hercai üyesi Damla, annesini çok küçük yaşta kaybetmiş olmasına rağmen babası ve ablaları sayesinde sevgi içinde büyümüştür. Ablası Derya’nın başına gelen trajik olaylardan sonra, başta babası olmak üzere tüm ailenin ilgisinin Derya’ya kayması onu yalnız hissettirmiş ve lise öğretmenine aşık olmuştur. Olay iyice büyüyüp tüm kasabanın diline düştüğü anda ise devreye Taner girip bir şekilde adamı Damla’ nın etrafından uzaklaştırmayı becerir. Tüm kasaba ve lise arkadaşlarının diline düşen Damla çareyi bir an önce üniversite için İstanbul’a kapak atmakta bulur ve yaşadıklarının acısını hayattan çıkarır. Okuldan mezun olduktan sonra babasının zoruyla kasabaya dönmek ve sahip oldukları otelde çalışmak zorunda kalan Damla’ nın yeni ilgi alanı ise Kenan’ın sahip olduğu limanda çalışan yakışıklı Arda’dır.

Bir Umut Yeter 3. bölüm izle - Bir Umut Yeter son bölüm izle

Oyuncu Feyza Civelek 1995 yılında İstanbul’da doğmuştur. Annesi dizi senaryo yazarıdır. 1995 doğumlu genç oyuncu Feyza Civelek 2009 yılında rol aldığı Acemi Cadı dizisi ile ilk dizi oyunculuk deneyimini gerçekleştirmiştir. Feyza Civelek bugüne kadar Acemi Cadı, Sihirli Annem, Kavak Yelleri, Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu ve Güllerin Savaşı gibi dizilerde rol almıştır. Ayrıca rol aldığı Güllerin Savaşı dizisinin senaristi olan Melis Civelek Feyza Civelek'in annesidir. Güllerin Savaşı dizisinde Çiçek karakterini canlandırmıştır.

Rol Aldığı Diziler

(2014) Güllerin Savaşı
(2012) Adını Feriha Koydum
(2009) Kavak Yelleri
(2009) Acemi Cadı

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar