Bir Litre Gözyaşı 11. bölüm izle - Bir Litre Gözyaşı son bölüm full izle

Bir Litre Gözyaşı 11. bölüm izle - Bir Litre Gözyaşı son bölüm full izle. Bir Litre Gözyaşı'nın 11. bölümüne Cihan'ın kahreden bekleyişi damga vuracak. Bir Litre Gözyaşı 11. bölüm izle - Bir Litre Gözyaşı son bölüm Kanal D tek parça izle bilgilerini sizler için derledik.

Bir Litre Gözyaşı 11. bölüm izle - Bir Litre Gözyaşı son bölüm full izle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
16 Aralık 2018 Pazar 17:01

Bir Litre Gözyaşı 11. bölüm izle - Bir Litre Gözyaşı son bölüm full izle. Cihan kazayı hafif sıyrıklarla atlatır fakat Mahir bir türlü kendine gelememektedir. Bir Litre Gözyaşı 11. bölüm izle - Bir Litre Gözyaşı son bölüm full izle bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Uzun süren bu bekleyiş Cihan’ı Mahir’e iyice yaklaştırırken, bir oğlunu daha kaybetmeyi göze alamayan Ayla, Mahir’in bu durumda olmasından ötürü Cihan ve ailesini suçlar. İşte Bir Litre Gözyaşı 11. bölüm izle - Bir Litre Gözyaşı son bölüm full izle bilgileri...

Bir Litre Gözyaşı 11. Bölüm Fragmanı

Cihan kazayı hafif sıyrıklarla atlatır fakat Mahir bir türlü kendine gelememektedir. Uzun süren bu bekleyiş Cihan’ı Mahir’e iyice yaklaştırırken, bir oğlunu daha kaybetmeyi göze alamayan Ayla, Mahir’in bu durumda olmasından ötürü Cihan ve ailesini suçlar. Muzo kendisini dolandıranları iyice köşeye sıkıştırmıştır fakat Elif’in başının belada olması bütün planlarını altüst edecektir. Muzo ve Figen, Elif’i kurtarmaya çalışırken çıkmaza düşerler ancak hiç beklemedikleri birinden gelen yardımla Elif için yeni bir şans doğar.

Bir Litre Gözyaşı 11. bölüm İzle

Bu sırada disiplin kuruluna sevk edilen Cihan’ın okul hayatı tehlikeye girer fakat bu süreçte kader karşısına hayata farklı bir gözle bakabileceği birisini çıkarır. Kazanın ardından birbirlerine karşı yumuşayan Cihan, Ali, Mahir ve Hande’nin arasındaki dengeler ise Cihan’ın şok kararıyla derinden sarsılacaktır.

Bir Litre Gözyaşı 11. bölüm izle

Bir Litre Gözyaşı 11. bölüm izle - Bir Litre Gözyaşı son bölüm full

Bir Litre Gözyaşı konusu

Ailenin önemini, inancın gücünü ve hayatın güzelliklerini gözler önüne serecek olan 1 Litre Gözyaşı’nda Sanem Çelik ve Miray Daner ’e; Tolga Tekin, Helin Kandemir, Görkem Mete ve Revna Çolak eşlik edecek. Cihan (Miray Daner) ve ailesinin hayat mücadelesini; anı yaşamanın değerine vurgu yaparak anlatacak 1 Litre Gözyaşı’nın genel hikayesi ise şöyle;

Cihan, büyük bir heyecanla üniversiteye hazırlanmaktadır. Hayal ettiği gibi üniversiteyi kazandığında başka bir heyecanın da içinde bulur kendini: “Aşk”. Yaşamaya yeni başladığını hisseden Cihan, aslında tedavisi olmayan bir hastalığa yakalanmıştır ve bunu ilk öğrenen annesi Figen olur. Figen, kızının ömrü yettiğince onun hayatını benzersiz ve kızının hak ettiği gibi geçirebilmesi için çetin bir mücadeleye girişir.

Bir Litre Gözyaşı oyuncuları

Cihan Yürekli (Miray Daner)

Yürekli ailesinin en büyük çocuğu… 18 yaşında, oldukça güzel, sevimli, yaşam enerjisi yüksek bir kız. Her zaman yaşıtlarından bir adım önde, mantıklı, ayakları yere basan yapısıyla ailenin parlak, sorumluluk sahibi, güvenilen çocuğu olmuş. Arkadaşları tarafından da sevilen, kollanan, sosyal yönü kuvvetli biri… Olaylara pozitif yaklaşan, hedeflediği her alanda elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışan ve oldukça başarılı bir genç… Gelecek vadediyor.

Bir Litre Gözyaşı 5. bölüm izle - Bir Litre Gözyaşı son bölüm izle

7 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’da hayata gözlerini açmıştır. Liseyi Güzel Sanatlar Lisesi Müzik Bölümü’nde okumaktadır. Küçük yaşlardan itibaren dizilerde rol üstlenmeye başlayan Miray Daner, oyunculuk kariyerine ilk defa 10 yaşında iken; 2009 ve 2010 sezonları arasında yayın hayatını sürdüren Bez Bebek adlı dizide başlamıştır. En büyük hobileri arasında müzik olan Miray Daner, çello ve piyano üzerine eğitim almaktadır. Miray Daner, Bez Bebek dizisinin ardından 4 sezon boyunca Papatyam adlı dizide oyunculuk yaparak uzun soluklu oyunculuk deneyimi yaşamıştır. Şarkı söylemeye son derece ilgi duyan Miray Daner, ses konusunda da eğitim almaktadır.

Disney Channel Türkiye kanalında izleyicisiyle buluşan Zil Çalınca adlı çocuk dizisinde Duygu karakterini canlandırarak burada başrol üstlenmiştir. Tüm çocuklar tarafından büyük bir ilgi ve beğeniyle takip edilen Zil Çalınca adlı çocuk dizisinin ardından 2013 tarihinde Arkadaşım Max isimli komedi türündeki çocuk filminde küçük bir çocuğun ablasını canlandırmıştır. Öte yandan pek çok önemli dizi projesinde yer alan Miray Daner, 2011 tarihinde beyaz perdeye taşınan Çınar Ağacı dizisiyle sinema dünyasıyla tanışmıştır.

Papatyam adlı dizide 121 bölüm boyunca Gonca karakteri ile oyunculuk yeteneğini sergileyen Miray Daner, bu dizide Metin Akpınar ile birlikte rol almış olmasının kendisine çok şey kattığını ve set disiplininden, oyunculuğa kadar öğrendiği pek çok şeyin onun sayesinde olduğunu ifade etmiştir.

Miray Daner, Amerika’da yayınlanan The O.C adlı diziden esinlenerek 2013 tarihinde yayın hayatına başlayan, Medcezir isimli dizide Beren Beylice karakterini canlandırmıştır. Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy ile baş rolü paylaşan Miray Daner, bu dizi sayesinde çok geniş bir kesim tarafından sevilen ve takdir edilen yüzlerden biri haline gelmiştir. Serenay Sarıkaya’nın küçük kardeşi olan Beren Beylice rolünü üstlenen Miray Daner, 2017 tarihinde 77. bölümü ile sona eren Medcezir dizisiyle oyunculuk yeteneğini giderek katlamıştır.

Miray Daner, son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan Vatanım Sensin dizisinde Hilal karakterini canlandırarak oyunculuk kariyerini zirveye taşımıştır. Bu dizide Bergüzar Korel ve Halit Ergenç ile baş rolü paylaşan Miray Daner, memleketi uğruna her şeyi göze alan Hilal karakteriyle izleyici karşısına geçmiştir.

Figen Yürekli (Sanem Çelik)

Cihan’ın annesi… 40 yaşında, hala güzelliğiyle dikkat çeken, her şeye yetişmeye çalışan, enerjik bir kadın… Her zaman kendi tercihlerini yaşamış, bu uğurda gereken bedelleri ödemiş ama bundan hiçbir zaman pişman olmamış biri… Güçlü bir kadın, kolay kolay kimseye eyvallah etmiyor. El attığı her işte başarılı olan, mücadeleci bir karakter… Sahip olduğu dört çocuğa, iş hayatında zaman zaman tökezleyen kocasına, evinin idaresine, sağlık görevlisi olarak yaptığı işe, her şeye yetişmeyi başarıyor. En önemlisi bunları sevgiyle yapıyor.

Bir Litre Gözyaşı 5. bölüm izle - Bir Litre Gözyaşı son bölüm izle

Sanem Çelik, 1977 yılında İstanbul’da doğmuştur.

Eğitimini İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı bale bölümü’nde ön lisans eğitimi almıştır..

Ardından İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Oyunculuk Ana Sanat Dalı bölümünde lisans eğitimini tamamlamıştır. Yıldız Kenter ve Haldun Dormen’in başarılı öğrencilerindendir.

1996 yılında Yaban sinema filmi ile hem ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır hem de ilk sinema filminde rol almıştır. 1997 yılında ise Kara Melek dizisi ile hayatının dönüm noktasını yaşamış ve televizyon dünyasında yer almaya başlamıştır.
2007 yılında Aliye dizisi ile herkesin ilgi odağı olmuştur. Atv’de yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin kadrosuna dahil olmuştur ve Ceylan karakterini canlandırmaktadır. Dizi, sinema filmi, reklam filmi ve seslendirme çalışmaları yapmıştır.

Muzaffer Yürekli (Tolga Tekin)

Cihan’ın babası, 42 yaşında… Sevecen, iyi niyetli, yumuşak huylu ve muzip bir adam… Karısına aşık; kendini onunla bulmuş, daha doğrusu kendini Figen’in akışına bırakmış biri... Gençlik yıllarında savrulmaya müsait bir karakterken Figen’le tanışması hayatının dönüm noktası olmuş. Karısına duyduğu aşk, güven ve teslimiyetle iyi bir aile babasına dönüşmüş. Ailesi için yapamayacağı şey yok.

Bir Litre Gözyaşı 5. bölüm izle - Bir Litre Gözyaşı son bölüm izle

Tolga Tekin, 1973 yılında Ankara'da doğmuştur. Eğitimini Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nde tamamlamıştır. Adana Devlet Tiyatrosu ve Ankara Devlet Tiyatrosu'nda görev yapmıştır. 2008 yılında Bizim Evin Haller dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamış; Behzat Ç., Muhteşem Yüzyıl, Reis, Zenne, Kardelen, Kapalıçarşı ve Deniz Yıldızı dizilerinde rol almıştır. Star Tv'de yayınlanan; başrolü Ebru Özkan, Erkan Petekkaya, Barış Falay ve Mine Tugay'ın paylaştığı Paramparça dizisinin kadrosunda yer almakta ve Özkan karakterini canlandırmaktadır.

Elif Yürekli (Helin Kandemir)

17 yaşında, Cihan’ın kız kardeşi… Cihan kadar yetenekli ya da başarılı değil… Evin en büyüğü ya da en küçüğü de değil… Bu dezavantajlar onu Yürekli ailesinin en yüksek sesli, en kendini göstermeye çalışan ve en huysuz ferdi haline getirmiş. Her fırsatta sorumluluklarından kaçan, hayatın tadını çıkarmaya odaklı yaşayan bir kız… Cin gibi zeki fakat okul, dersler umurunda değil… Zekasını işine gelecek alanlarda kullanmayı tercih ediyor.

Bir Litre Gözyaşı 5. bölüm izle - Bir Litre Gözyaşı son bölüm izle

Helin Kandemir 1.73 boyunda ve 40 kg ağırlığındadır

2 Haziran 2004 yılında İstanbul da dünyaya gelmiştir. Leyla Şirin ajansa bağlı olarak çalışan Helin Kandemir 14 yaşında minik yıldızlardan biridir. İlk dizi deneyimi Ötesiz İnsanlarda 9 yaşında iken olmuştur.

Helin Kandemir sırasıyla Ötesiz İnsanlar, Bitmeyen Hikaya, Kollama ve son olarak İsimsizler dizisinde rol almıştır. Bu dizide Pelin Akıncı karakterini oynamıştır. Minik yıldız Helin Kandemir oyunculuğun yanısıra reklam filmlerinde de boy göstermiştir. Yörem Sucuk ve Yörem Zeytin oynadığı reklamlardan bazılarıdır.

Deniz Yürekli (Görkem Mete Demir)

12 yaşında, Cihan’ın erkek kardeşi, ailenin tek oğlu… Ergenliğe adım atmak üzere olan, aklı bir karış havada, kendi halinde bir çocuk… Dersleri son derece kötü ama hiç umrunda değil… Bütün hayatı futbol, futbolcular ve bilgisayar oyunları… Neredeyse ilgilendiği başka hiçbir şey yok.

Bir Litre Gözyaşı 5. bölüm izle - Bir Litre Gözyaşı son bölüm izle

2008 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Görkem Mete’nin boyu 1.26 cm, kilosu ise 29’dur. Saç ve göz rengi Kahve’dir. Kendisinden küçük bir erkek kardeşi vardır.

7. sınıfa giden çocuk oyuncu bugüne kadar dizi oyunculuğunun yanı sıra reklamlarda da yer almıştır. En son 2017 yılında Türk Telekom Her Eve İnternet, Boyner ve Şahin Sucukları Altın Kesim Reklam çalışmalarında bulunmuştur.

Rol aldığı dizi ve filmler

Bir Litre Gözyaşı dizisi öncesinde, Mord Kommision, Netflix dizisi Koruyucu (The Protector)’da oynamıştır. Yıldızlar da Kayar Das Borak sinema filmi ile, 2018 yılında Baba 1.7 adlı sinema filminde, Peker Açıkalın, Rüzgar Erkoçlar, Deniz Özerman, Nilay Duru, Haldun Boysan ve Ali Erkazan gibi usta oyuncularla birlikte rol almıştır.

Televizyon dünyası dışında özel hayatında yüzmek ve futbol oynamak en büyük hobileri arasında yer almaktadır. Diğer bir yandan Hande Aytar Ajansı’na bağlı olarak oyunculuk çalışmalarını sürdürmektedir.

İstanbul doğumludur ancak baba tarafından aslen nereli olduğu bilgisine henüz ulaşılamamıştır.

Eda Yürekli (Revna Çolak)

7 yaşında… Cihan’ın küçük kız kardeşi… Herkes tarafından fazlasıyla sevilen, ilgi gören, evin sevimli miniği… Yuvaya gidiyor.

Bir Litre Gözyaşı 5. bölüm izle - Bir Litre Gözyaşı son bölüm izle

Revna Çolak 2013 yılının Ocak ayında dünyaya gelmiştir, burcu ise Kova’dır. Maalesef tüm araştırmalarımıza rağmen doğum yeri ve aslen nereli olduğu bilgilerine ulaşılamamıştır. İlkokul eğitimine yeni başlamıştır. Sadece resmi instagram hesabı mevcuttur. Paylaşmış olduğu bazı resimleri altta yer almaktadır.

Rol aldığı dizi ve filmler

Daha önce Kırgın Çiçekler adlı dizi ile ilk oyunculuk deneyimini gerçekleştirmiştir. Dizide Songül karakterini canlandırmıştır. Ayrıca Ülker ve araba markası Dacia’nın reklam filmi ile birlikte, 2018 yılında Hanımeller Reklamlarında yer almıştır.

Mahir Yetkin (Mert Yazıcıoğlu)

19 yaşında, Cihan’ın önce en yakın erkek arkadaşı, ilerleyen zamanlarda da her şeyi olacak… Karizmatik ama yaşıtlarından farklı biri, çevresiyle mümkün olduğunca az iletişim kuruyor. Doğuştan isyankar, bazen kabalığa varacak derecede dobra biri... Serinkanlılığı, kendine yeter hali, asiliği, herkese kendince kafa tutuşu akranları tarafından “tuhaf” biri olarak görülmesine neden oluyor ama bu bir yandan onu çekici de kılıyor.

Bir Litre Gözyaşı 5. bölüm izle - Bir Litre Gözyaşı son bölüm izle

Mert Yazıcıoğlu, 1993 yılında İstanbul’da doğmuştur.

3 Mota Eğitim atölyesinde oyunculuk dersleri alarak eğitimini tamamlamıştır.
Dedemin İnsanları sinema filminde konuk oyuncu olarak yer almış ve ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır.

Daha sonra Kayıp Şehir dizisinde oynamış ancak 2013 yılında kadrosuna dahil olduğu Karagül dizisi ile oyunculuğunu kanıtlamayı başarmıştır.

Fox Tv geçtiğimiz sezonda yayınlanan Umuda Kelepçe Vurulmaz dizisinde Fırat karakterini canlandırmaktaydı. Genç oyuncu şu an 1 Litre Gözyaşı dizisinde Mahir karakterine hayat vermektedir.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar