Bir Aile Hikayesi nerede çekiliyor? FOX Bir Aile Hikayesi hangi diziden uyarlama?

FOX TV'nin sevilen dizileri arasına girecek olan Bir Aile Hikayesi dizisinin nerede çekildiği en çok merak edilen konulardan bir tanesi. Bir Aile Hikayesi dizisinin uyarlama olduğu da söylendi. Peki ama Bir Aile Hikayesi dizisi nerede çekiliyor, hangi diziden uyarlama?

Bir Aile Hikayesi nerede çekiliyor? FOX Bir Aile Hikayesi hangi diziden uyarlama?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
9 Mart 2019 Cumartesi 09:18

Bir Aile Hikayesi dizisi nerede çekiliyor? Bir Aile Hikayesi hangi diziden uyarlama? sorusu FOX'ta Bir Aile Hikayesi dizisini izleyenler tarafından araştırılmaya başlandı. Peki ama Bir Aile Hikayesi dizisi nerede çekiliyor? Bir Aile Hikayesi hangi diziden uyarlama? Songül Öden, Celil Nalçakan gibi isimlerin başrollerinde yer aldığı dizi sürükleyici hikayesiyle ön plana çıkacak. İşte Bir Aile Hikayesi dizisi nerede çekiliyor? Bir Aile Hikayesi hangi diziden uyarlama? sorusunun yanıtı...

Bir Aile Hikayesi dizisi nerede çekiliyor?

Maslak'taki stüdyolarda çekildiği bilgisine ulaşıldı fakat köy sahneleri henüz nerede çekildiği bilinmiyor. 

Bir Aile Hikayesi dizisi uyarlama mı?

Yapımcılığını MEDYAPIM’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Merve Girgin’in oturduğu ve senaryosunu Deniz Madanoğlu’nun kaleme aldığı, Amerika’nın 1 numaralı drama serisi ‘’This Is Us’’ın uyarlaması olan ve merakla beklenen “Bir Aile Hikayesi” dizisinin afişi yayınlandı.

Çekimleri son hız devam eden dizide Songül Öden, Celil Nalçakan, Birkan Sokullu, Olgun Toker ve Elçin Afacan’a, İrem Sak, Alper Saldıran, Ali Seçkiner Alıcı, Serkan Ercan ve Seren Şirince gibi sevilen oyuncular eşlik ediyor.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar