Binali Yıldırım'ın yanındaki kim? Abdullah Güler kimdir? Kaç yaşında?

Binali Yıldırım İstanbul'da seçim sonuçlarına itirazlarla ilgili basın toplantısı yaptı. Binali Yıldırım'ın yanındaki kim? Abdullah Güler kimdir? Kaç yaşında? soruları gündeme geldi. İşte Binali Yıldırım'ın yanındaki kim? Abdullah Güler kimdir? Kaç yaşında? yanıtı.

Binali Yıldırım'ın yanındaki kim? Abdullah Güler kimdir? Kaç yaşında?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
15 Nisan 2019 Pazartesi 15:06

Binali Yıldırım'ın yanındaki kim? Abdullah Güler kimdir? Kaç yaşında? soruları ile ilgili bilgiler Binali Yıldırım'ın basın toplantısıyla gündeme geldi. İşte Binali Yıldırım'ın yanındaki kim? Abdullah Güler kimdir? Kaç yaşında? yanıtı. 

Binali Yıldırım'ın yanındaki kim? 

Binali Yıldırım'ın yanındaki AK Parti İstanbul Milletvekili Abdullah Güler'dir. 

Abdullah Güler kimdir? Kaç yaşında?

28 Mart 1969'da Sivas'ta doğdu. Baba adı Ahmet Ali, anne adı Fatma'dır.

Hukuk Müşaviri, Avukat. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi.

İstanbul'da uzun yıllar serbest avukat olarak çalıştıktan sonra, TOKİ Başkan Danışmanı ve Hukuk Müşaviri olarak görev yaptı. 2016-2018 yılları arasında Türkiye Okçuluk Federasyonu Başkan Yardımcılığı görevini yürüttü. 2003-2015 yılları arasında AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyeliği ve İl Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu. 2009-2014 yılları arasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeliği ve Hukuk Komisyonu Başkanlığı yaptı. Okçular Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi olan Güler orta derecede İngilizce bilmektedir.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar